aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
11-11-08
18:53
Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τον γατολαό σας.
Και βάλε μας και καμιά φωτογραφία να καμαρώσουμε κι εμείς το ομορφόσογο!! Έτσι με την περιγραφή θα μας αφήσεις;

Και βάλε μας και καμιά φωτογραφία να καμαρώσουμε κι εμείς το ομορφόσογο!! Έτσι με την περιγραφή θα μας αφήσεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
11-11-08
19:10
Να περνας να μας λες νεα της γατοοικογενειας σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
11-11-08
19:12
Καλωσήρθες και απο μένα!!!! 
Πολύ μοιάζουν οι ιστορίες μας... με μικρές παραλλαγές, εμένα γεννησε πάνω στο πάπλωμα... στις 2 το πρωι και ήμουν 5.....

Πολύ μοιάζουν οι ιστορίες μας... με μικρές παραλλαγές, εμένα γεννησε πάνω στο πάπλωμα... στις 2 το πρωι και ήμουν 5.....

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
11-11-08
21:36
Τώρα εγώ θα γίνω η κακιά της υποθεσης μάλλον αλλά θα πω αυτά που σκέφτομαι...βλέπω μια κοπέλα που έχει την καλοσύνη να ταίσει τις αδέσποτες γατούλες που άλλοι καταδίκασαν και μπράβο της γι'αυτό αλλά εμένα όλο αυτό με τα όμορφα σόγια και μην τα χαλάσουμε και τα σχετικά μου ακούγονται λίγο ανεύθυνα,έχει μετατραπεί η αυλή σε εργοστάσιο παραγωγής αδέσποτων για να το πω απλά και τι να το κάνω που δεν πεινάνε τα γατάκια αφού θα πάνε από κάτι πολύ πιο επώδυνο από πείνα κατά 99%..όπως και τα άλλα μικρά που δεν ξέρουμε καν την κατάληξή τους
Καλό θα ήταν να μπουν κάποιες φωτογραφίες για να υιοθετηθούν τα μικρά έστω και οι υπόλοιπες να στειρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται.δεν είπα οτι είναι εύκολο είναι αρκετά τα χρήματα αλλά πρέπει να γίνει μια αρχή πριν γεμίσει από γατάκια που δεν θα ξέρει τι να τα κάνει.Είμαι της άποψης οτι καλό είναι να φροντίζουμε όσα ζωάκια μπορούμε να έχουμε σπίτι μας και για τα υπόλοιπα αφού τα στειρώσουμε να βρίσκουμε οικογένειες που θα τα προσέχουν πραγματικά και θα τα φροντίζουν και δεν θα τα αφήνουν εκτεθειμένα σε τόσους κινδύνους.Συγνώμη για τη φλυαρία...
Καλό θα ήταν να μπουν κάποιες φωτογραφίες για να υιοθετηθούν τα μικρά έστω και οι υπόλοιπες να στειρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται.δεν είπα οτι είναι εύκολο είναι αρκετά τα χρήματα αλλά πρέπει να γίνει μια αρχή πριν γεμίσει από γατάκια που δεν θα ξέρει τι να τα κάνει.Είμαι της άποψης οτι καλό είναι να φροντίζουμε όσα ζωάκια μπορούμε να έχουμε σπίτι μας και για τα υπόλοιπα αφού τα στειρώσουμε να βρίσκουμε οικογένειες που θα τα προσέχουν πραγματικά και θα τα φροντίζουν και δεν θα τα αφήνουν εκτεθειμένα σε τόσους κινδύνους.Συγνώμη για τη φλυαρία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
11-11-08
22:19
Τώρα εγώ θα γίνω η κακιά της υποθεσης μάλλον αλλά θα πω αυτά που σκέφτομαι...βλέπω μια κοπέλα που έχει την καλοσύνη να ταίσει τις αδέσποτες γατούλες που άλλοι καταδίκασαν και μπράβο της γι'αυτό αλλά εμένα όλο αυτό με τα όμορφα σόγια και μην τα χαλάσουμε και τα σχετικά μου ακούγονται λίγο ανεύθυνα,έχει μετατραπεί η αυλή σε εργοστάσιο παραγωγής αδέσποτων για να το πω απλά και τι να το κάνω που δεν πεινάνε τα γατάκια αφού θα πάνε από κάτι πολύ πιο επώδυνο από πείνα κατά 99%..όπως και τα άλλα μικρά που δεν ξέρουμε καν την κατάληξή τουςΚαλό θα ήταν να μπουν κάποιες φωτογραφίες για να υιοθετηθούν τα μικρά έστω και οι υπόλοιπες να στειρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται.δεν είπα οτι είναι εύκολο είναι αρκετά τα χρήματα αλλά πρέπει να γίνει μια αρχή πριν γεμίσει από γατάκια που δεν θα ξέρει τι να τα κάνει.Είμαι της άποψης οτι καλό είναι να φροντίζουμε όσα ζωάκια μπορούμε να έχουμε σπίτι μας και για τα υπόλοιπα αφού τα στειρώσουμε να βρίσκουμε οικογένειες που θα τα προσέχουν πραγματικά και θα τα φροντίζουν και δεν θα τα αφήνουν εκτεθειμένα σε τόσους κινδύνους.Συγνώμη για τη φλυαρία...
Μαρία, καλό θα ήταν να διαβάσεις - εάν δεν το έχεις ήδη κάνει - το τελευταίο μήνυμα της κοπέλας (στο τέλος της προηγούμενης σελίδας), όπου θα διαπιστώσεις ότι, μετά από αρκετή μελέτη άρθρων και περιστατικών εδώ στο site, συνειδητοποίησε κι αναγνωρίζει πως πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με μεγαλύτερη υπεθυνότητα...
Είναι πολύς ο κόσμος που ακόμα κι αν έχει σφάλει, δεν το παραδέχεται καν. Οπότε, αν η κοπέλα κατάλαβε που έγγυται το λάθος της, ας μην συνεχίζουμε τις κατηγορίες.

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
11-11-08
22:40
Μακάρι να το εννοεί,το διάβασα και χαίρομαι που το συνειδητοποίησε απλά είμαι λίγο φορτισμένη γιατί έχω και εδώ στη γειτονιά μου άτομα που έχουν τόσες γατούλες και δεν τις στειρώνουν και σήμερα το πρωί συγκεκριμένα βρήκα έξω από την πόρτα μου πατημένο από αμάξι ένα αρσενικό γατούλη πολύ όμορφο και έκλαιγα όλο το πρωί,είχε γίνει και πατέρας πρόσφατα....και πολύ φοβάμαι για τη μοίρα των μικρώνΜαρία, καλό θα ήταν να διαβάσεις - εάν δεν το έχεις ήδη κάνει - το τελευταίο μήνυμα της κοπέλας (στο τέλος της προηγούμενης σελίδας), όπου θα διαπιστώσεις ότι, μετά από αρκετή μελέτη άρθρων και περιστατικών εδώ στο site, συνειδητοποίησε κι αναγνωρίζει πως πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα με μεγαλύτερη υπεθυνότητα...
Είναι πολύς ο κόσμος που ακόμα κι αν έχει σφάλει, δεν το παραδέχεται καν. Οπότε, αν η κοπέλα κατάλαβε που έγγυται το λάθος της, ας μην συνεχίζουμε τις κατηγορίες.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum