Έφαγε κακάο!!!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Ο γατος μου ειχε ριξει το κακαο κατω και το εγλυφε.Ευτυχως τον προλαβα,δε νομιζω να εφαγε μεγαλη ποσοτητα....Ξερω οτι η σοκολατα ειναι τοξικη για τις γατουλες...Λετε να παθει κατι ο γατουλης μου?:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γατος μου ειχε ριξει το κακαο κατω και το εγλυφε.Ευτυχως τον προλαβα,δε νομιζω να εφαγε μεγαλη ποσοτητα....Ξερω οτι η σοκολατα ειναι τοξικη για τις γατουλες...Λετε να παθει κατι ο γατουλης μου?:(:(:(

Βρε, τον Σήφη... λάτρης της σοκολάτας μας προέκυψε..
Καλά, δε νομίζω να πάθει τίποτα αφού δεν έφαγε μεγάλη ποσότητα. Συνήθως για να πάθουν κάτι με τη μία, πρέπει να φάνε πολύ..
Άλλη φορά το κακάο στο ντουλάπι;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μολις ειχα παρει πρωινο και πηγα τουαλετα,το κακαο ηταν κλειστο αλλα σε χρονο dt το εριξε!αμαν αυτος ο γατος!!!

Μολις ειχα παρει πρωινο και πηγα τουαλετα,το κακαο ηταν κλειστο αλλα σε χρονο dt το εριξε!αμαν αυτος ο γατος!!!

:lol::lol::lol::lol:
Αμάν, αλλά γι΄αυτό τον αγαπάς:P;)

φυσικα τον λατρευω ειναι το μωλακι μου!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back