Έφτασε η ώρα...

Αντε, περαστικά σας και φιλιά στην μικρή! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να' σαι καλά Βιβή!! Περαστικά και στο δικό σου γατούλι!! Το δικό σου σύνελθε; Εμένα το δικό μου φαίνεται καλύτερα σήμερα, μάλιστα πήγε και τουαλέτα για τσισάκια (έκανε ελάχιστα). Τα κακάκια της ήταν λίγα και σχεδόν υγρά (συγνώμη για τη φράση, δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω:redface::redface:). Μέχρι στιγμής δεν έχει φάει τίποτα ούτε έχει πιεί νερό. Του έβαλα την τροφή για στειρωμένες γατούλες αναμεμειγμένη με την τροφή που έτρωγε μέχρι τώρα αλλά απλά τη μυρίζει και δεν τρώει. Μάλιστα πριν λίγο έκανε 2 ανεπιτυχείς "επισκέψεις" στην τουαλέτα, χωρίς αποτέλεσμα. Μόνο το πρωί ενεργήθηκε. Να ανησυχώ που δεν τρώει και δυσκολεύεται στην τουαλέτα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεδομένου ότι δεν έχει φάει ούτε έχει πιει τίποτα λογικό μου φαίνεται να μην έχει κάνει τη βρωμοδουλίτσα της... :happy:

Δεδομένου ότι δεν έχει φάει ούτε έχει πιει τίποτα λογικό μου φαίνεται να μην έχει κάνει τη βρωμοδουλίτσα της... :happy:
:D:D:lol::lol::up::up:
Λες, ε;;
Όμως γιατί δεν τρώει ρε παιδιά ακόμα; Να ανησυχώ;Ούτε νερό δεν ήπιε. Τώρα κοιμάται στο κρεβάτι...

Λογικο ειναι, την έχει πειράξει η νάρκωση και σκέψου οτι ειναι και εγχειρισμένη.
Ο Ραουλ μια χαρά είναι, αλλά αυτος δεν έχει ράματα, ουτε πονάει οπως η δικιά σου.
Μην ανησυχεις, σιγα σιγα θα συνέλθει και θα ειναι μια χαρά!:)

Λογικο ειναι, την έχει πειράξει η νάρκωση και σκέψου οτι ειναι και εγχειρισμένη.
Ο Ραουλ μια χαρά είναι, αλλά αυτος δεν έχει ράματα, ουτε πονάει οπως η δικιά σου.
Μην ανησυχεις, σιγα σιγα θα συνέλθει και θα ειναι μια χαρά!:)
Να'σαι καλά Βιβή! Εύχομαι για το Ραούλ τα καλύτερα:cool:
Πήρα τηλ. τον κτηνίατρο και είπε ότι καμιά φορά το κάνουν αυτό τα στειρωμένα την πρώτη μέρα. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να την πάω αύριο να τη δει, οπότε πιστεύω κι εγώ ότι θα πάνε όλα καλά!!

Πράγματι, έχει να κάνει με το πως αντιδρά ο κάθε οργανισμος στην νάρκωση, μην ανησυχεις! :)
Περαστικά σας!

Ο Φιντέλ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη στείρωση τα ίδια έκανε... Πήγαινε στην άμμο χωρίς να κάνει κάτι... Την πρώτη φορά μάλιστα ήταν ζαβλακωμένος από τη νάρκωση κι επειδή δεν μπορούσε να μπει μέσα έκλαιγε μέχρι να τον βάλλω εγώ... Περαστικά και στις δυο σας!

Πράγματι, έχει να κάνει με το πως αντιδρά ο κάθε οργανισμος στην νάρκωση, μην ανησυχεις! :)
Περαστικά σας!
Να'σαι καλά. Συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος αλλά νομίζω είπες ότι ο δικός σου γατούλης δεν έχει ράμματα. Δηλαδή έκανε στείρωση δίχως ράμματα; Είμαι ψιλοάσχετη γι' αυτό ρωτάω...:/:

Ο Φιντέλ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη στείρωση τα ίδια έκανε... Πήγαινε στην άμμο χωρίς να κάνει κάτι... Την πρώτη φορά μάλιστα ήταν ζαβλακωμένος από τη νάρκωση κι επειδή δεν μπορούσε να μπει μέσα έκλαιγε μέχρι να τον βάλλω εγώ... Περαστικά και στις δυο σας!
Αχ, το μωράκι μου...:(
Σχετικά νωρίς το στείρωσες το δικό σου!!Πολύ μικρούλι!! Ελπίζω να είναι μια χαρά τώρα!!:cool:

Θα ήθελα να αναφέρω και κάτι άλλο για να μου πείτε τη γνώμη σας. Επειδή δεν άντεχα να την βλέπω να μην έχει βάλει τίποτα στο στόμα της, έκανα το εξής: της έβαλα στο πιατάκι της λίγη κονσέρβα της Sheba με γεύση θαλασσινα και λίγες από τις κροκέτες για στειρωμένες γατούλες royal canin και έφαγε!! Έκανα καλά που της έδωσα κονσέρβα; Δε μπορούσα να τη βλέπω νηστική. Με το που έφαγε πήρε τα πάνω της. Μέχρι και να γουργουρίζει ξεκίνησε. Μάλιστα έπαιξε και λίγο με ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά καθώς ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ.

Καλά έκανες που την τάισες. Αφού έχει όρεξη και παίζει και με το λαστιχάκι της, πάει να πει ότι είναι πολύ καλύτερα.:)

Καλά έκανες που την τάισες. Αφού έχει όρεξη και παίζει και με το λαστιχάκι της, πάει να πει ότι είναι πολύ καλύτερα.:)
οκ, δεν έφαγε και ΤΗΝ ποσότητα αλλά τουλάχιστον κάτι έκανε...Όντως, φαίνεται καλύτερα. Τώρα είναι ξαπλωμένη και ρεμβάζει...Για να δούμε τι θα πει ο γιατρός.

Ναι καλε, το μικρόυλι θα γίνει σύντομα καλά, και θα είναι όπως πρίν!!! :):):)θέλει μερικές μέρες για να συνέλθει τελείως.

οκ, δεν έφαγε και ΤΗΝ ποσότητα αλλά τουλάχιστον κάτι έκανε...Όντως, φαίνεται καλύτερα. Τώρα είναι ξαπλωμένη και ρεμβάζει...Για να δούμε τι θα πει ο γιατρός.

Πώς είναι σήμερα το μικρούλι; Ογιατρός τι σας είπέ;:)

θα σου πω το εξης:το σαββατο ειχα παει σε μια φιλη η οποια ειχε μολις πριν 2 μερες κανει στειρωση στην ψιψινα της.η κοπελα ειχε ανησυχησει πολυ γιατι την πρωτη ημερα δεν εφαγε τιποτα κ ηταν ζαβλακωμενη αποτη ναρκωση.μετα απο 2 μερες ομως αρχισε να τρωει και να ζωηρευει παλι!μη ανησυχεις,ολα θα πανε καλα!!

Πώς είναι σήμερα το μικρούλι; Ογιατρός τι σας είπέ;:)
:DΤο μικρούλι σήμερα είναι πολύ καλύτερα!! Τρώει από την ξηρή τροφή για στειρωμένα (που φοβόμουν ότι δεν θα της αρέσει αλλά τελικά την τρώει) και πίνει και νεράκι!! Περπατάει πολύ καλύτερα σήμερα! Μάλιστα ανεβαίνει στον καναπέ, στα κρεβάτια, ακόμη και στον πάγκο της κουζίνας ανέβηκε παρακαλώ!! Βέβαια κοιμάται αρκετά και είναι πολύ χαδιάρα! Πάντα ήταν αλλά τώρα λίγο παραπάνω!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη βελτίωση της! Ήταν να πάμε τώρα το πρωί στο γιατρό αλλά δε μπόρεσα, θα πάμε όμως το απόγευμα και θα σας πω νέα όταν γυρίσω...

θα σου πω το εξης:το σαββατο ειχα παει σε μια φιλη η οποια ειχε μολις πριν 2 μερες κανει στειρωση στην ψιψινα της.η κοπελα ειχε ανησυχησει πολυ γιατι την πρωτη ημερα δεν εφαγε τιποτα κ ηταν ζαβλακωμενη αποτη ναρκωση.μετα απο 2 μερες ομως αρχισε να τρωει και να ζωηρευει παλι!μη ανησυχεις,ολα θα πανε καλα!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο! Ευτυχώς ήδη άρχισε να τρώει και να πίνει νεράκι!! Είναι πολύ καλύτερα! Βέβαια κοιμάται αρκετά αλλά ελπίζω να ξαναγίνει το ζωηρό και ζωντανό γατάκι που ήταν και πριν!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back