Έφυγε ένας άνθρωπος που αγαπούσε τα ζώα

Μυρτω4038

Διακεκριμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
Θυμαστε την περιπτωση του Κνουτ, της διασημης πλεον μικρης πολικης αρκουδας απο το ζωολογικο κηπο του Βερολινου? Η μητερα του μετα την γεννηση του, το απεριψε και αρνιοταν να το θηλασει.Ο Τομας Ντορφλαιν εμελε να γινει ο φυλακας αγγελος του μικρου.
Απο το Κ της Καθημερινης αυτης της Κυρικης σελ 12, εχω σκαναρει την σελιδα, αλλα δεν ξερω αν διαβαζεται ευκολα, παντος η φωτο(που μου κινησε και το ενδιαφερον) ειναι ολα τα λεφτα.Αν δεν μπορειτε να διαβασετε το κειμενο να το γραψω με λιγα λογια.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Θεμα με τον Κνουτ 2.jpg
    Θεμα με τον Κνουτ 2.jpg
    265,2 KB · Εμφανίσεις: 39
Μάλλον πήραμε την ίδια εφημερίδα σήμερα.... το είδα και εγω.

Κάθισα και σκέφτηκα λίγο το γιατί?? στα 44 μόλις...και η μόνη εξήγηση που βρήκα είναι ότι δεν άντεξε τον χωρισμό....
Φανταστείτε μόνο ΤΙ δέσιμο θα είχαν... και τα σπαρακτικά κλάμματα του μικρού, όταν τους χώρισαν...

Βέβαια πάει καιρός απο τον χωρισμό.. αλλά μάλλον ο άνθρωπος δεν το ξεπέρασε ποτέ, και δεν βρήκε άλλο νόημα για να ζει.. μετά απο αυτό!!!

Τί να πω άλλο... ΚΡΙΜΑ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ συγκινητικο..:(

Τι υπέροχη φωτογραφία... Τελικά ενώ μπορούμε ΟΛΟΙ να συνυπάρξουμε σ' αυτόν τον πλανήτη, ο άνθρωπος γιατί κάνει συνέχεια του κεφαλιού του?:down::down:

γιατι είναι κυριαρχικό και εγωιστικο πλάσμα. Πραγμα που θα πληρωσει ακριβα στο μέλλον...

Γιατί είναι το πιο αδύναμο ζώο.. που δεν θα ζούσε ούτε 1 μέρα χωρίς τις ανέσεις και τις εφευρέσεις του.....

Εδώ κολλάει και μια παροιμία που μου άρεσε...

"Θέλει μυαλό, για να κουμαντάρεις το καλάμι, να μην σε ρίξει κάτω" ή κάπως έτσι...

Ειχα δει ενα βιντεο που ειχε τραβηξει με το μεγαλωμα της αρκουδιτσας ηταν πολυ συγκινητικο!!Να ειναι καλα εκει που ειναι..

πολύ συγκινητικό. κρίμα, τόσο νέος και με μεγάλη καρδιά..

:cry: Κρίμα να φεύγει ένας Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Τι γλυκιά σχέση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back