chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να έχει "κοκαλωσει" από την τρομάρα της και να μην πάει μακρυά τουλάχιστον.
Κουράγιο Βικτώρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Και το κακό είναι τώρα ότι και να τη φωνάζετε δεν θα σας ακούσει, άσε που όπως είναι τρομαγμένη ποιος ξέρει που θα έχει φτάσει... Αν της αφήσετε φαγητό πλησιάσει κάποια στιγμή να φάει? Πότε έγινε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ωχ!! Βρε γμτ, τι άλλο θα πάθει αυτό το καημένο το γατί... Πάνω σε καυγά την έριξε;Αν της αφήσετε φαγητό κάπου εκεί κοντά πιστεύω ότι θα έρθει, μόλις ηρεμήσει...

ruko
Διάσημο μέλος
Τουλάχιστον αν είναι στο οικόπεδο, έχετε πολλές πιθανότητες να την ξαναβρείτε. Βάλτε της φαγάκι και όταν της περάσει η τρομάρα θα βγει... ελπίζω.Καλή τύχη.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελπίζω τουλάχιστον να μην απομακρυνθει. Είναι και η Αλίμου κοντά και το καημενούλη δεν θα ακούει αυτοκίνητα και φασαρία.... Καλά εντάξει, μη σκεφτόμαστε και το χειρότερο ενδεχόμενο.... Είναι νωρίς βέβαια, αλλά δεν βάζεις αφισσούλες γύρω-γύρω στην περιοχή? Ακόμη και στο Jumbo. Δεν ξέρεις που θα πάει να τρυπώσει....
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ελπίζω μόνο να μην έχει απομακρυνθεί. Αν και πιστεύω ότι θα είναι αρκετά κοντά στο σπίτι, κρυμμένη στα ψηλά χόρτα.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Στις 11 το πρωί. Δεν μπορουμε να την φωνάξουμε, δεν ακούει. Είναι φαγωμένη, άρα δεν πρόκειται να πεινάσει σύντομα. Στο οικόπεδο δεν μπορούμε να πλησιάσουμε, είναι με χόρτα 1 μέτρου...
Αν φόραγες μπότες ή γαλότσες;
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Κουράγιο!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ξεχνάμε και το βασικότερο: ΘΕΛΕΙ να έρθει;;;;
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειναι μια σοκαρισμένη γατούλα σε άγνωστο μέρος. Ευτυχώς έχει περάσει τόσο χρόνο πριν έξω που νομίζω ότι θα συμπεριφερθεί λιγότερο επικίνδυνα και ανγχωτικά απο κάποιο που ζει αποκλειστικά μέσα.
Πιστεύω ότι θα τη βρεις.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ξέρω που λες. Και πραγματικά αυτό είναι το ανησυχητικό, το αν θα θέλει να έρθει. Τόσο κυνηγητό που έχει φάει από τα άλλα...Είναι στο χωράφι δίπλα στο Jumbo. Είναι σχεδόν απροσπέλαστο σε κάποια σημεία...
Και ξεχνάμε και το βασικότερο: ΘΕΛΕΙ να έρθει;;;;
Αν δεν έφευγα σήμερα βρε Βικτώρια θα ερχόμουν να ψάξω κι εγώ...

tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Τον βρήκα 6 μήνες μετά. Εγώ όμως δεν μπόρεσα να τον ψάξω αμέσως γιατί ήμουν σε διακοπές.
Νομίζω ότι αν την ψάξεις άμεσα στο διπλανό οικόπεδο που λες ότι πήγε, θα την βρείς.
Πάρε μαζί σου μια κονσέρβα ελαφρώς ζεσταμένη για να μυρίζει πιό πολύ, μήπως και σε πλησιάσει εκείνη.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κουδουνάκι της έχετε? Τουλάχιστον θα την ακούσετε έτσι. Όχι τώρα που θα έχει φασαρία από τα ατοκίνητα, αλλά το βράδυ που θα έχει πιο ησυχία. Αν και εύχομαι μέχρι το βράδυ να την έχετε βρει!!!Το καλό είναι ότι φοράει το λουράκι της, με την ταυτότητα με τα στοιχεία μας

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool