maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
04-09-06
21:10
Σήμερα "έφυγε" απο αυτόν τον κόσμο ο αγαπημένος Κροκοδειλάκιας Steve Irwin σε ηλικία 44 ετών...
Πιστεύω ότι όλοι τον ξέραμε και όλοι γνωρίζαμε και το έργο του για τα άγρια ζώα και ειδικότερα για τους κροκόδειλους...
Ρεπορτάζ....https://dsc.discovery.com/news/2006/09/04/irwin_hum.html?category=animals&guid=20060904083000&&clik=news_tkr

Πιστεύω ότι όλοι τον ξέραμε και όλοι γνωρίζαμε και το έργο του για τα άγρια ζώα και ειδικότερα για τους κροκόδειλους...
Ρεπορτάζ....https://dsc.discovery.com/news/2006/09/04/irwin_hum.html?category=animals&guid=20060904083000&&clik=news_tkr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
05-09-06
00:39
το ακουσα στις ειδησεις το μεσημερι αλλα δεν καταλαβα απο τι πεθανε θεος συγχωρεστον μακαρι να υπηρχαν κ αλλη ανθρωποι σαν κ αυτον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
05-09-06
05:30
Αν και δεν συμφωνούσα με τις 'τακτικές' του όσον αφορά τα ζώα,
λυπήθηκα για το θάνατό του. Το ειρωνικό είναι πως δεν χτυπήθηκε όπως θα περίμενε κανείς από κροκόδειλο
αλλά από ένα δηλητηριώδες σαλάχι
ενώ κινηματογραφούσαν για το κανάλι Animal Planet
ένα σόου για τα πιο θανατηφόρα πλάσματα της θαλάσσας.
Κρίμα για τα παιδάκια του...Κρίμα.
λυπήθηκα για το θάνατό του. Το ειρωνικό είναι πως δεν χτυπήθηκε όπως θα περίμενε κανείς από κροκόδειλο
αλλά από ένα δηλητηριώδες σαλάχι
ενώ κινηματογραφούσαν για το κανάλι Animal Planet
ένα σόου για τα πιο θανατηφόρα πλάσματα της θαλάσσας.
Κρίμα για τα παιδάκια του...Κρίμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
13-09-06
18:01
Κάτι που βρήκα ενδιαφέρον...
Σχετικά με το θέμα :
Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο εδώ.
Συγνώμη αλλά είναι στα αγγλικά
και δεν έχω το χρόνο να το μεταφράσω τώρα.
Σχετικά με το θέμα :
Ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο εδώ.
Συγνώμη αλλά είναι στα αγγλικά
και δεν έχω το χρόνο να το μεταφράσω τώρα.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
13-09-06
22:12
Δεν θα συμφωνήσω μαζί τους και για το λόγο ότι βλέποντας στο Animal Planet τις εκπομπές του Steve Irwin για τους κροκόδειλους, τα φίδια και διάφορα άλλα άγρια ζώα, έμαθα πράγματα για τα οποία είχα μαύρα μεσάνυχτα. Δεν λέω ότι είναι καλό να παίρνουμε τα άγρια ζώα απο το φυσικό τους περιβάλλον, αλλά όταν είναι να πεθάνουν αυτά τα ζώα απο κυνηγούς (ανθρώπους) για το δέρμα τους, για τα νύχια τους κλπ, τότε ναι θα συμφωνήσω να τα πάρουν απο εκεί και να τα πάνε κάπου αλλού, που θα ζήσουν μέχρι τα γεράματά τους.
"Η εργασία αυτών των προσωπικοτήτων γίνεται περισσότερος για τα εγώ και τα ακροατήρια εις βάρος των ζώων απ'ό,τι για την εκπαίδευση. "
Ότι χρήματα έβγαιναν απο τις τηλεοπτικές παραγωγές, τα dvd, και τα άλλα που "πουλούσε", θα πώ ότι με αυτά αγοράστηκαν τεράστιες εκτάσεις και φυτεύτηκαν δέντρα για την προστασία του φυσικού χώρου των κοάλα και για τα άλλα ζώα.
Αυτά λέω εγώ... με την ταπεινή μου άποψη.
"Η εργασία αυτών των προσωπικοτήτων γίνεται περισσότερος για τα εγώ και τα ακροατήρια εις βάρος των ζώων απ'ό,τι για την εκπαίδευση. "
Ότι χρήματα έβγαιναν απο τις τηλεοπτικές παραγωγές, τα dvd, και τα άλλα που "πουλούσε", θα πώ ότι με αυτά αγοράστηκαν τεράστιες εκτάσεις και φυτεύτηκαν δέντρα για την προστασία του φυσικού χώρου των κοάλα και για τα άλλα ζώα.
Αυτά λέω εγώ... με την ταπεινή μου άποψη.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
14-09-06
10:36
Καταλαβαίνω αυτό που λες Maxi.
Είναι λεπτό το ζήτημα αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει τη δράση του, πρέπει να πω πως βρίσκω λάθος τον τρόπο που παρέμβαινε στο φυσικό περιβάλλον των άγριων ζώων και διατάρασσε την ισορροπία προκειμένου να ενημερώσει. Δεν λέω ότι ο άνθρωπος είχε κακές προθέσεις ή ο καθείς που το κάνει με αυτο τον τρόπο, απλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο προσεκτικοί, και για το δικό τους καλό και των ζώων.
O Jeff Corwin που είχε παρόμοια δράση με τον Irwin (δούλευε και αυτός για το Animal Planet) έπαιρνε την κάμερα, τραβούσαν βίντεο από άγρια ζώα -από απόσταση- και αν αυτά δεν έβγαιναν από τη φωλιά τους δεν τα τραβολογούσαν έξω, όπως έχω δει ουκ ολίγες φορές τον Irwin να κάνει με φίδια και κροκόδειλους.
Προσπαθούσε να πάρει το καλύτερο πλάνο και αυτό ήταν όλο, και με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να ενημερώσει. Καλά έχω δει και χειρότερα...Που φέρνουν τα ζωάκια σε talk show. Δεν λέω, πιάνεις πολύ θεαματικότητα με μία λεοπάρδαλη στο στούντιο αλλά αν προσέξεις τα ζώα είναι σε πολύ σοβαρό στρες.

Δεν λέω ότι θα έπρεπε να σταματήσουν να ενημερώνουν για τα άγρια ζώα - είναι πολύ σημαντικό, απλά υπάρχουν καλύτεροι τρόποι και ευτυχώς κάποιοι τους εφαρμόζουν.
Είναι λεπτό το ζήτημα αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει τη δράση του, πρέπει να πω πως βρίσκω λάθος τον τρόπο που παρέμβαινε στο φυσικό περιβάλλον των άγριων ζώων και διατάρασσε την ισορροπία προκειμένου να ενημερώσει. Δεν λέω ότι ο άνθρωπος είχε κακές προθέσεις ή ο καθείς που το κάνει με αυτο τον τρόπο, απλά πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο προσεκτικοί, και για το δικό τους καλό και των ζώων.
O Jeff Corwin που είχε παρόμοια δράση με τον Irwin (δούλευε και αυτός για το Animal Planet) έπαιρνε την κάμερα, τραβούσαν βίντεο από άγρια ζώα -από απόσταση- και αν αυτά δεν έβγαιναν από τη φωλιά τους δεν τα τραβολογούσαν έξω, όπως έχω δει ουκ ολίγες φορές τον Irwin να κάνει με φίδια και κροκόδειλους.
Προσπαθούσε να πάρει το καλύτερο πλάνο και αυτό ήταν όλο, και με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να ενημερώσει. Καλά έχω δει και χειρότερα...Που φέρνουν τα ζωάκια σε talk show. Δεν λέω, πιάνεις πολύ θεαματικότητα με μία λεοπάρδαλη στο στούντιο αλλά αν προσέξεις τα ζώα είναι σε πολύ σοβαρό στρες.

Δεν λέω ότι θα έπρεπε να σταματήσουν να ενημερώνουν για τα άγρια ζώα - είναι πολύ σημαντικό, απλά υπάρχουν καλύτεροι τρόποι και ευτυχώς κάποιοι τους εφαρμόζουν.
14-09-06
16:32
Δεν τον είχα ακουστά καθόλου , αλλά παρακολούθησα αναφορές σε αυτόν από τα δελτία ειδήσεων.Η σκηνή που είδα σε όλα ,ήταν αυτή αγκαλιά με το μωρό του να ταίζει έναν κροκόδειλο.Προσωπικά για μένα(για να μην παρεξηγηθώ)απαράδεκτο.Καταλήγουμε πάλι στα καραγκιοζιλίκια για το σούπερ-θέαμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum