Έχασα και εγώ το γατί μου !!! Βοήθεια . . .

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Γαταλί

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γαταλί αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 236 μηνύματα.
Καλησπέρα παίδες, είμαι καινούρια στην γατοπαρέα, σας παρακολουθώ αρκετές μέρες τώρα, από όταν υιοθέτησα δηλαδή το αγαπημένο μου λευκό γατί, πριν δυο βδομάδες ακριβώς.
Είναι μικρό, ούτε 2 μηνών, Αγκύρας, αρσενικό, έχει μπλε ματάκια και είναι πολύ πολύ ζωηρό.
Είχα προσαρμόσει ένα μικρό κομμάτι του μπαλκονιού μου, (αν και τις περισσότερες ώρες μέσα στη μέρα την έβγαζε στο δωμάτιό μου, για σιγουριά και ασφάλεια) ακριβώς έξω από το δωμάτιό μου, όπου έχω τοποθετήσει το μπωλάκι με το φαγητό και το νερό του, την αμμολεκάνη του και μερικά παιχνίδια.
Όσες φορές έτυχε να το αφήσω μόνο του αυτές τις 2 βδομάδες, ποτέ δεν έκανε κίνηση να φύγει πιο μακριά από το δικό μου μπαλκόνι, ούτε φυσικά να πηδήσει έξω πάνω από το μπαλκόνι, μιας και είναι πάρα πολύ μικρούλι ακόμα, μετά βίας καλύπτει την μικρή απόσταση πάτωμα-καρέκλα.
Χτες όμως κάτι πήγε στραβά.
Ενώ έλειψα ένα τεταρτάκι για να κάνω κάποιες δουλειές μου, το έβγαλα έξω, τσέκαρα ότι έτρωγε κτλ κι όταν επέστρεψα έλειπε.
Έκανα ανάστατο το σπίτι, αφού σε παρόμοια περίπτωση το έβρισκα σε κάποια γωνίτσα μέσα στο σπίτι, ή κάτω από έπιπλα, αλλά τελικά δεν κατάφερα να το βρω. (μέχρι κ στο γειτονικό σπίτι [θείος] πήγα, μπας και το βρω, αλλά τίποτα.)
Δύο είναι τα σενάρια: είτε κατάφερε (!!!!!) να πηδήξει από το μπαλκόνι στα κεραμμύδια (που είναι αρκετά κοντά το μεν με τα δε) κι έπειτα από εκεί με έναν θεαματικό σάλτο να βρέθηκε κάτω, είτε να χει τρυπώσει κάπου σε κάποιο σπίτι και παρόλο τον εξονυχιστικό μου έλεγχο, να μην τον πήρα μυρουδιά, επειδή όταν φοβάται γίνεται αθόρυβος και κρύβεται.
Όσον αφορά το πρώτο σενάριο όμως, το θεωρώ λίγο απίθανο, λόγω της ηλικίας και της απειρίας του σε τόσο μεγάλες αποστάσεις (το μπαλκόνι μου βρίσκεται στον δεύτερο (!) όροφο, μιλάμε για τουλάχιστον 3 μέτρα ύψος (..)
Ακόμα κι αν τα κατάφερνε, πιστεύω πως θα έσπαγε κάτι, κάποιο κεφάλι ή πόδι, αλλά και πάλι δεν άκουσα το παραμικρό νιαούρισμα ή κλάμα, ακόμα και μεσάνυχτα και ξημερώματα που βγήκα για να ψάξω γύρω γύρω το σπίτι..

ΥΓ: Ακόμα κι αν ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι είδατε κάποιο που να του μοιάζει και δεν είστε σίγουρη/σίγουρος, καλέστε στον αριθμό που αναγράφεται, οποιαδήποτε στιγμή!

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το χρόνο σας :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Έχασα ΚΑΙ εγώ το γατί μου !!! Βοήθεια . . .

Καλή τύχη ε το μικρούλι....Έχε το νου σου στην αυλή, δεν είναι απίθανο να έπεσε κατά λάθος :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή μου Σοφία, το "κατά λάθος" δεν μπορεί να στέκει για κανέναν λόγο.
Το ύψος είναι κατά πολύ, κατά πάρα πολύ, μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί το μικρό να πηδήξει και σίγουρα θα 'χε φάει τα μούτρα του, έστω θα ακουγόταν κάτι αν έπεφτε..
Όσο για την αυλή... έχω ψάξει τουλάχιστον 5-6 φορές μέσα στη μέρα (και τη νύχτα)..
σήμερα τοιχοκόλλησα παντού αφίσες (αύριο έπεται και συνέχεια) και άφησα σε πολλά σημεία κροκετίτσες που τρώει.

Ευχαριστώ όπως και να 'χει ..

Πάντως αυτά τα ελαφριά πλάσματα έχουν δυνατότητες που δεν φανταζόμαστε ώρες ώρες!!! Καλή τύχη και ελπίζω σύντομα να βρείτε το γατάκι σας!

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο: Πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε
Ακολουθόντας τις συμβουλές του θα μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες να την βρεις.. Ψάξε την κυρίως το βράδυ!! Καλή επιτυχία!!

εύχομαι να βρείτε τον γατούλη

Με συγκινείτε, σας ευχαριστώ πολύ!!!
:redface:

αφου το πηρες προσφατα λογικα ακομα δεν εχει μαθει να κουει στο ονομα του.. ο δικος μας περναγε απο ενα μικρο ανοιγμα και πηγαινε βολτα στα διπλανα μπαλκονια! μπορεις να κρεμασεις μελωδους κοντα στο σπιτι και να κουνας κι εσυ παιχνιδια του που ειχαν κουδουνακι ετσι ωστε αν ειναι κρυμενος να βγει... εμεις αυτο καναμε και σε διακοπες που τον πηραμε και επιανε...

όχι, δεν είχε συνηθίσει το όνομά του ακόμη..
περισσότερο άκουγε στο ψιτ, παρά στο όνομα.
τα δοκίμασα όλα, πήγα σε όλα τα μπαλκόνια με τα παιχνίδια του που έχουν μπιλίτσες μέσα και όποτε τα κουνάω, εκτοξεύεται να τα πιάσει, αλλά τίποτα..

Καλή τύχη !!!

Το βρήκες το γατάκι σου ή όχι ακόμα? Καλή τύχη πάντως!!

αχ Coolcat, εστειλες και πηγε η καρδια μου στην κουλουρη!!! :P
οχι, δυστυχως και δεν νιωθω αισιοδοξη πια..
ασε που εβρεξε τις περασμενες ημερες (!) και χαλασαν ολες οι αφισες.. :/

ευχαριστω..

Μην χάνεις την αισιοδοξία σου!! Μπορεί να το έχει μαζέψει κάποιος και να το έχει κρατήσει ;)

ακομα χειροτερα τοτε! δεν θα το βρω ποτε..
αν καποιος αρπαξει μια γατα, γιατι να τη φερει πισω;..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back