Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Για εμένα δεν ξεκίνησε καθόλου καλα η ημέρα μου.
Η Μέλι μου πήδηξε απο τον 2ο και έφυγε...
Κατεβηκα και εψαξα, κάθησα στην πηλωτή με το πιατάκι της, το κουνούσα, την φώναζα, τίποτα, περίμενα ώρα αλλα πουθενά. Ανέβηκα σπίτι και ξανακατέβηκα με το πιατακι της και ένα κουδουνάκι που έπαιζε για να το κουνήσω και αυτό μήπως και ακούσει...τίποτα!!! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...Και αναρωτιέμαι γιατί μου έφυγε???
Αν έχετε κάποια συμβουλή μήπως μπορώ να κάνω κάτι που μπορεί να βοηθήσει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Πόσο είναι η Μέλη σου???Καλησπέρα σε όλους.
Για εμένα δεν ξεκίνησε καθόλου καλα η ημέρα μου.
Η Μέλι μου πήδηξε απο τον 2ο και έφυγε...
Κατεβηκα και εψαξα, κάθησα στην πηλωτή με το πιατάκι της, το κουνούσα, την φώναζα, τίποτα, περίμενα ώρα αλλα πουθενά. Ανέβηκα σπίτι και ξανακατέβηκα με το πιατακι της και ένα κουδουνάκι που έπαιζε για να το κουνήσω και αυτό μήπως και ακούσει...τίποτα!!! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...Και αναρωτιέμαι γιατί μου έφυγε???
Αν έχετε κάποια συμβουλή μήπως μπορώ να κάνω κάτι που μπορεί να βοηθήσει..

Ειναι στειρωμένη???

Μπορείς να κάνεις και μια βόλτα πιο μακριά από το σπίτι και να την ψάξεις. Είμαι σίγουρη ότι θα γυρίσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Και γι αυτό να έφυγε κιόλας...

Ξανακατέβηκες να ψάξεις???

Eva82
Νεοφερμένο μέλος
εχω τρελαθει
natalouko
Επιφανές μέλος
Πιστεύω ότι αμα πεινάσει θα γυρίσει... Σε πολυκατοικία μένεις???τωρα γυρισα..πουθενα!
εχω τρελαθει

Eva82
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα γυρισει μολις τελειωσει το ζευγαρωμα της,πιθανοτατα εγκυος.Ψαξε στα αρθρα,υπαρχει ενα με συμβουλες για γατουλες που εχουν χαθει,και μολις γυρισει κατευθειαν εξετασεις για μεταδιδομενα νοσηματα και στειρωση.
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά, βρήκα την γατούλα μου...Μετά απο πολλές ώρες και ενώ έχει φτάσει το απόγευμα, γυρίζοντας απο το σουπερμαρκετ, φτάνοντας στην πυλωτή, ξαναφώναξα το όνομα της...άρχισε να νιαουρίζει δυνατά!! Ακούσαμε λοιπόν απο που έρχεται το ναιούρισμα και ανακαλύψαμε οτι ερχότανε απο το καπό ενος αυτοκινήτου που ήταν σταθευμένο στην πυλωτή...Ψαξαμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη και με τα πολλά την βγάλαμε...Εχει χτυπήσει ασχημα το ποδαράκι της, το δεξί το μπροστινό, ελαφρά τραυματισμένο είναι το αρστερό μπροστινό! Η γατούλα μου πρεπει να ταξίδεψε μέσα στο καπο και συγκεκριμένα μπροστά απο το ψυγείο απο το Γαλάτσι μέχρι τα Σπάτα και να ξαναγύρισε εδώ!! Μας είπε ο ιδιοκτήτης που είχε πάει..και όταν την βρήκαμε ήταν ακόμα ζεστή η μηχανή!!!!!!

Ο γιατρός μας είπε οτι πιθανότατα το ποδαράκι της δεν θα επανέλθει ποτε στα φυσιολογικά του (εχουν διαλυθεί τενόντες, μυς και αρτηρία
). Το θέμα είναι οτι την βρήκαμε έγκαιρα και σώθηκε και είναι εδώ τώρα στο σπιτάκι της με την φρόντιδα μας και την αγάπη μας.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
(πάλι καλά με απέλυσαν και έχω όλο τον χρόνο τώρα για εκείνη).
Voula
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς που βρέθηκε, δε λες. Δε μπορώ να ξέρω πόσο σοβαρό είναι το τραύμα, αυτό που ξέρω ότι γατιά με σπασμένη λεκάνη π.χ. και πρόβλημα στο περπάτημα, είναι μια χαρά μετά από καιρό και μετά από κατάλληλη θεραπεία εννοείται.Αυτό που πρέπει να προσέξεις πολύ είναι να μην το ξανασκάσει. Ο γιατρός τι λέει. Μπορείς να την στειρώσεις ή αναβάλλεται προς το παρόν ?
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Είχε τρομάξει πάραααα πολύ, την σκέπασα με μια κουβερτούλα όταν την βγάλαμε από το καπό, την πήρα στην αγκαλιά μου και έτρεμε υπερβολικά!
Προς το παρόν αναβάλλεται η στείρωση, θα της δίνω αντιβίωση για ακόμα 5 μέρες και βιταμίνη κάθε μέρα. Την Πέμπτη θα ξαναπάμε γιατρο για να την δει. Μου είπε οτι θα της κάνει όμως στείρωση λίγο πιο μετά, να ηρεμήσει λιγάκι. Την έχω λυπηθεί πολύ με αυτό που τράβηξε η κακομοίρα. Αλλα μου είπε ακριβώς αυτό που λες, οτι ενώ έχει πάθει αυτή την ζημιά, θα αναρρώσει και οτι θα μπορεί γενικά να κάνει όλα αυτά που έκανε και ας θα έχει το ποδαράκι της μη λειτουργικό 100%

Της βγήκε ξινό το σεξ!
Ναι τώρα δεν θα μου ξεφύγει ξανά..νομίζω οτι και εκείνη δεν θα ξαναθέλει να βγει ίσως μετά απο αυτό που πέρασε

Voula
Διάσημο μέλος
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Πως είναι η γατούλα μετά την περιπέτεια ? Ησύχασε καθόλου ?
Καλησπέρα Βούλα. Η γατούλα σχεδόν μετά απο 2 εβδομάδες είναι μπορώ να πω αρκετα καλύτερα, ωστόσο όμως το δεξί χεράκι έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να το πατήσει καλά, ακόμα δεν εχουμε βγάλει τα ράμματα, μας είπε ο γιατρός να πάμε την Δευτέρα. Δεν παίζει σχεδόν καθόλου, δεν έχει και πολυ όρεξη, και όταν έχει και αρχίζουμε λιγάκι να παίζουμε, σταματά, επίσης ακόμα δεν μπορεί να τρέξει και όλα αυτά την κάνουν να κοιμάται πολύ και γενικά να είναι πολλες ώρες ξαπλωμένη... Περιμένουμε να δούμε ποσο τελικά πρόβλημα θα έχει στο ποδαράκι της. Εύχομαι να επανέλθει όσο πιο πολύ γίνεται!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου

natalouko
Επιφανές μέλος

kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Το θέμα μου τώρα είναι οτι πρέπει να την στειρώσω...μπορεί να είναι και έγκυος...γιατί εκείνη την μέρα που έφυγε, πιθανότατα πήγε με γάτο...
Η μαμά μου έχει και αυτή γατούλες, τρεις, έκανε λοιπόν στείρωση στις 2 πριν λίγο καιρό, η γιατρός κράτησε το γατάκια μια μέρα, κάνοντας τα απαράιτητα , αντιβιώσεις κτλ και την επόμενη πήγε και τα πήρε. Σε αντίθεση με τον δικό μου ο οποίος μου είπε οτι η επέμβαση θα διαρκέσει 1 ώρα και μετά θα την πάρω σπίτι....
Θέλω να σας ρωτήσω πως συνήθως γίνεται αυτή η διαδικασία της στείρωσης?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

konstans
Περιβόητο μέλος
.Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επανέλθει πλήρως το ποδαράκι της

Eva82
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος

Να ξυνπνήσει εγκλωβισμένη και να δει άγνωστους ανθρώπους..

Εύχομαι το ποδαράκι της να γίνει τελείως καλά και καλή επιτυχία για την στείρωση της!!!

Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Κάποιοι γιατροί επιλέγουν να κρατήσουν τις γατούλες μετά την στείρωση μέχρι να συνέλθουν τελείως από την νάρκωση. Εγώ μόλις της έκανε το αντίδοτο να για ξυπνήσει την πήρα κατευθείαν σπίτι και συνήλθε εκεί. Δεν ήθελα να την βάλει σε κλουβάκι γιατί αυτό θα την στρέσσαρε πάρα πολύ...Να ξυνπνήσει εγκλωβισμένη και να δει άγνωστους ανθρώπους..
Εύχομαι το ποδαράκι της να γίνει τελείως καλά και καλή επιτυχία για την στείρωση της!!!![]()
Έχεις δίκιο..αυτό δεν θα της άρεσε σίγουρα καθόλου! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και για τις ευχές σου! Να είσαι καλα!
Ευχαριστώ

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool