Έχασα τη γάτα μου!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kpagalos

Νεοφερμένο μέλος

Ο kpagalos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Παιδια εχασα την γατα στην περιοχη Ρουσα Λιμνη Στον Αγιο Νικολαο Κρητης (υπαρχει περιπτωση να μπηκε κατω απο το αμαξι και να την κατεβασα στην πολη):( ειναι μαυρη και ακουει στο ονομα κιαρα (απο το lion king2) ειναι στειρωμενη γι αυτο εχει και ενα κοψιματακι στο αυτι της. Οποιος δεν μενει εκει κοντα τουλαχιστον ας μου δωσει μερικες ιδεες για να την βρω!!!:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_20111230_201651.jpg
    IMG_20111230_201651.jpg
    922,3 KB · Εμφανίσεις: 44
Αυτό το άρθρο περιέχει χρήσιμες συμβουλές:
Πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε
Εύχομαι όλα να πάνε καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω !!!!

Μην τα παρατήσεις, έτσι; Σύντομα να την έχεις στην αγκαλία σου εύχομαι :)

εχει περασει τουλαχιστον μια βδομαδα και δεν υπαρχει ιχνος απο την κιαρα ουτε την ειδαν πουθενα και ανησηχω υπερβολικα και πειτε με ρατσιστη που δεν ειμαι αλλα ενα μου ειπε στο ακυρο οτι μπορει να την φαγαν οι πακιστανοι και μου εχει μπει κι αυτοι η ιδεα στο μυαλο που δεν πιστευω ομως επειδη ολοι που ξερω ειναι καλοι ανθρωποι! =/

Βάλε αφίσες παντού...!!

Είχες κανένα νέο; Μακάρι όλα να πάνε καλά!

Δυστυχώς τίποτα =/

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ένας γατούλης που έλειπε από την Πρωτοχρονιά βρέθηκε σήμερα! Ποτέ δεν ξέρεις!!! Μακάρι, στο εύχομαι ολόψυχα να την βρεις!!

σημερα οι ελπιδες μου αναζωπηρωθηκαν ειδα μια γατα μαυρη με κομμενο αυτακι κιτρινα ματια κοντη νομιζω οτι την ξαναβρηκα αν και δεν καταφερα να την πιασω διοτι με φοβοταν!

μακάρι να ήταν η γατούλα σου

στο αρθρο που εβαλε η jejebel ειναι πολυ καλο αυτο με τα ουρα...!!!! πραγματικα βοηθαει... καλη επιτυχια ευχομαι και μην σταματησεις της προσπαθεια!!!! ευχομαι να τη βρεις συντομα!!!!

Καλησπέρα! Κι εγώ από Αγ. Νικόλαο είμαι :) απλώς ζω στην Αθήνα. Όμως η μαμά μου μένει εκεί, πες μου αν βρηκες τη γατούλα σου. Αν όχι, μένει στο Σταυρό, κοντά στον κόμβο Ιεράπετρας, να της πω να έχει το νου της;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back