Έχασα τον γάτο μου στις Συκιές Θεσσαλονίκης (γκρι χρώμα και κόκκινο λουράκι)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

trou80

Νεοφερμένο μέλος

Η trou80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
έχασα τον γάτο μου στις συκιές θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στον φούρνο του φραγκάκη στην βενιζέλου. είναι γκρι-μπλε χρώματος με φουντωτή ουρά, ακούει στο όνομα μόσι. έχει να γυρίσει στο σπίτι περίπου 2 εβδομάδες, δεν είναι στειρωμένος και τον τελευταίο μήνα ζευγάρωνε γιαυτο και είναι πιθανό να έχει απομακρυνθεί αρκετά. φορούσε κόκκινο λουράκι με ταυτότητα, το οποίο όμως είναι πιθανό να έχει χάσει. αν γνωρίζει καποιος κάτι μπορει να επικοινωνήσει μαζί μου στο mail trou69@yahoo.com.
ευχαριστώ πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματιά στο άρθρο αυτό, περιέχει πολύτιμες συμβουλές: Πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε
Επίσης καλό θα ήταν να ανεβάσεις φωτογραφια της. (αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις ευχαρίστως να σου στείλω πμ με οδηγίες)
Ενημερώστε την αστυνομία και το δήμο σας. Βάλτε αφισούλες παντού. Μην τα παρατήσετε. Να ξέρεις ότι οι πιθανότητες να τον βρείτε είναι πολλές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έχασα τον γάτο μου στις Συκιές θεσσαλονίκης (γκρι χρώμα και κόκκινο λο

images

images
καλησπερα.η φωτογραφια του γατου που εχω ειναι ολοιδια με το γατο που χαθηκε.

Απάντηση: Έχασα τον γάτο μου στις Συκιές θεσσαλονίκης (γκρι χρώμα και κόκκινο λο

Καλησπέρα. Το γάτο σου έχω να τον δω από τότε που έγραψα ότι τον είδα. Λογικά θα είναι κάπου κοντά στη γειτονιά. Θα έχω το νου μου πάντως αν τον δω να σε ενημερώσω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιάνεται. Όταν επιχείρησα να τον πιάσω, με αγρίεψε λίγο. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back