Έχασα τον γάτο μου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Athanasia79

Νεοφερμένο μέλος

Η Athanasia79 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Δυστυχώς πριν από 4 μέρες έχασα τον Ζαχαρένιο. Είναι ενάμισι περίπου έτους αρσενικός μη στειρωμένος. Εδώ κ καιρό είχε αρχίσει να γυρίζει στις γατούλες αλλά ποτέ δεν είχε φύγει από το σπίτι για πάνω από μια-μιαμιση μέρα. Είμαι πολύ στενοχωρημένη!:cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου παραθέτω ένα πολύ καλό άρθρο:

Πως να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε

Εύχομαι να βρεθεί σύντομα ο γατούλης..και μετά να τον πας για στείρωση! Είναι φυσικό να περιφέρεται αναζητώντας σύντροφο, οι ορμόνες του δεν τον αφήνουν σε ησυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να βρεθεί γρήγορα το αγοράκι μου. :(

Δώσε πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση...
Τι γάτος ήταν, σε ποια περιοχή χάθηκε, πότε??:hmm:

Μένω στη Σάμο, στο χωριό Μυτιληνιοί. Ο γατούλης μου είναι ο παρακάτω... Εικόνα071.jpg

Συνημμένα

• Εικόνα071.jpg
    Εικόνα071.jpg
    189,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα071.jpg
    Εικόνα071.jpg
    189,7 KB · Εμφανίσεις: 32
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back