Έχασα το γάτο μου τον Μπουρμπούλη

πανος20513

Νεοφερμένο μέλος

Ο πανος20513 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους και ολες.με λενε Πανο.Εχασα τον γατο μου στις 6 Νοεμβριου σε ηλικια 8.5 χρονων.
νοιωθω τυψεις και μου λειπει αφανταστα,εχω απευθυνθει σε ψυχιατρο και παιρνω ηρεμιστικα(με επιανε πανικος δυσπνοιας)
τον εφερε σπιτι η γυναικα μου το 2003,στην αρχη δεν τον πολυηθελα,στην πορεια ομως τον λατρεψα.Οταν εβγαινε εξω τον επαιρνα απο πισω για να δω που περιπου παει και για να μην παθει τιποτα.το 2007 τον καναμε εγχειρηση για να μην σερνει
Εκτοτε σταματησε τους μακρινους περιπατους και εβγαινε κοντα στο σπιτι.Το 2009 τον Μαιο τον καναμε εξετασεις ουρων και τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα.Μερικες φορες ομως εβγαζε την γλωσσα του εξω σαν να λαχανιαζε(οπως τα σκυλια το καλοκαιρι)
Σταματουσε στην μεση της σκαλας και εβγαζε την γλωσσα του εξω και μετα απο λιγο ανεβαινε και τα υπολοιπα σκαλια
αλλες φορες παλι εβγαζε την γλωσσα του εξω ενω βρισκοταν στο μπαλκονι(συνηθως το καλοκαιρι).Θεωρησαμε οτι ειναι απο την ζεστη
Ηταν αρκετα χοντρος,6.5 κιλα(τον ταιζα αρκετα). Τον Ιανουαριο του 2010 παθαινει διαβητηκη νευροπαθεια με προσκαιρη παραλυσια των πισω ακρων.Τον πηγαμε στον κτηνιατρο του βρηκε ζαχαρο 337,αιματοκριτη ανεβασμενο,ερυθρα ανεβασμενα,ουρια ανεβασμενη,καθως και τις τρασεμιναδες (GOT 146).Αρχισαμε ινσουλινη,περιπου 3 μηνες,την σταματησαμε(δεν ξεραμε οτι δεν πρεπει)τον βρισκουμε παλι ξαπλωμενο στο σαλονι να ανασαινει γρηγορα,τον παμε κτηνιατρο,παλι ανεβασμενο το ζαχαρο (240),ξανα ινσουλη μεχρι τον φεβρουαριο του 2011. Γενναει η γυναικα μου διδυμα αρχες Μαρτιου,πεθαινει ο πατερας μου 14 Απριλιου,η δουλεια μου δεν πηγαινε καλα.
Ετσι δεν εμενε και πολυς χρονος γοα τον μπουρμπουλη,σταματησαμε την ινσουλινη,κανοντας τον λιγο διαιτα νομιζοντας οτι ολα θα πανε καλα.Ο μπουρμπουλης εδειχνε καλα,ετρωγε(μας τρελλανε με το φαγητο) και εδειχνε μια χαρα
τελευταια(Οκτωβριο) τον πρσσεξαμε και ειδαμε οτι αδυνατισε λιγο,και οτι εδειχνε κουρασμενος
μου ειχαν πει οτι οι γατες ζουν 10 χρονια περιπου,νομιζαμε οτι γερασε......
συνεχιζε να ζηταει φαγητο συνεχως και 2 μερες πριν πεθανει ηθελε να βγει εξω,δεν τον αφησαμε....
πεθανε 6 Νοεμβριου,ημερα Κυριακη,τον βρηκε η γυναικα μου στο μπαλκονι
Ξημερωματα Κυριακης γυρισα απο την δουλεια ,ηρθε στην πορτα του εβαλα φαγητο,δεν εφαγε,καθοταν 10 λεπτα μπροστα στο φαγητο και κοιταζε στο κενο,ανεπνεε παραξενα(οπως καθονται οι γατες,ακριβως πανω απο τα πισω ποδια τους στα πλευρα η αναπνοη του ηταν πιο εντονη,το δερμα εβγαινε πιο πολυ απο οτι συνηθως κατα την αναπνοη αλλων γατων
αυτην την αναπνοη την ειχαμε παρατηρησει και στο παρελθον (εκει στα πλευρα του φουσκωνε το δερμα πιο πολυ και νομιζω πιο γρηγορα και πιο εντονα)
Με 2 λόγια τα συμπτωματα του ηταν η γλωσσα εξω και αυτη η αναπνοη(σαν να πεταγοταν κατι στα πλευρα του κατα την ωρα της αναπνοης
Ξερω οτι φταιμε για οτι εγινε,και για αυτο ειμαι σε αυτην την κατασταση,δεν ξερω πως τον αφησα ετσι,ακομα ψαχνω να βρω τι επαθα και δεν εβλεπα οτι ο ερμος δεν πηγαινε καλα
Αν μνπορει καποιος να μου πει κατι ,για το τι περιπου ειχε θα με βοηθησει
Εμεις εχουμε καταληξει σε καρδιακη ανεπαρκεια
Σας ευχαριστω ολους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έχασα τον γάτο μου τον Μπουρμπούλη

Καταρχας μην στεναχωριεσαι περιμενεις και παιδια.Κατα 2 ξερω πως νιωθεις τυψεις και ισως εχεις και ενα δικιο .Ομως θα ηθελα να σου πω πως πρεπει να θυμασαι ολες τις ωραιες στιγμες που ζησατε με το γατο σου.Μην στεναχωριεσαι φιλε μου.Ειμαι σιγουρος πως ο γατος σου δεν σου κρατουσε καμια κακια (οχι πως τα ζωα κρατανε κακια...αυτο ειναι προνομιο των ανθρωπων)Τωρα τι ακριβως ειχε δεν μπορω να ξερω.Ενας κτηνιατρος ισως βοηθουσε περισσοτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,δεν περιμενω παιδια φιλε μου,στις 28 Μαρτιου γεννησε η γυναικα μου διδυμα κοριτσια
8 μηνων ειναι τωρα
οσον αφορα τα περι τυψεων ξερω οτι εγω φταιω για ολα,δεν μπορει να πεθαινει κατι που αγαπησες τοσο πολυ και να μην παρεις χαμπαρι
μου ειπε η γυναικα μου 2-3 φορες....παντον καντον καμμια εξεταση
εγω της ειπα...τρωει? με εχει τρελλανει μου λεει....
τοτε της λεω..μια χαρα ειναι αφου εχει ορεξη...
ολα τα εβλεπα καλα ,και μονον οταν τον εχασα καταλαβα,τοτε θυμηθηκα τα διαφορα συμπτωματα που ειχε
και παλι σε ευχαριστω φιλε μου

Φιλε μου καλε σε νιωθω και καταλαβαινω τι περνας... καταρχας συλληπητηρια για τον πατερα σου και επειτα για τον γατακο σου..

Η δικη μου γατα πεθανε ακριβως 10 χρονων απο νεφρα και το τι τραβηξα εκεινες τις τελευταιες 2 βδομαδες μονο εγω ξερω.. την ειχαμε με ορο και ξεψυχησε στα χερια μου..
Εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε αλλα εγω ακομα εχω τυψεις και μου λειπει.. την βλεπω και στα ονειρα μου ακομα!
το κακο ειναι πως δεν μπορουσα να πω τον πονο μου σε κανεναν ανθρωπο γιατι κανεις δεν θα καταλαβαινε, οποτε καλα εκανες και εγραψες σε αυτο το φορουμ γιατι μονο οσοι εχουμε ζησει παρομοιες καταστασεις ξερουμε!!

Περναω και εγω φαση καταθλιψης τα τελευταια 3 χρονια(ανεργια+χωρισμος+χωρις φιλους) οποτε ξερω και απο κρισεις πανικου τι τραβας... (περνω αντικαταθλιπτικα)

Προσπαθησε να βρεις τον εαυτο σου και αφοσιωσου στην οικογενεια σου, μονο ο χρονος και η αγαπη θα σε γιατρεψουν ! Οι εποχες ειναι πολλοι δυσκολες ειδικα για εμας που ειμαστε απο 30 και πανω...

Να σκεφτεσαι παντα μονο τα χαρουμενα πραγματα που εζησες με τον γατουλη σου και μην σκεφτεσαι το τι θα μπορουσες να κανεις... και εμενα η γατα μου χοντρουλα ηταν οποτε σκεφτομαι αντε και να την προλαβαινα ποσο παραπανω θα ζουσε δλδ? αφου ηδη γιαγιακα ηταν... ασχετα αν επαιζε ακομα οταν την τσιγκλουσα. :-)

Καληνυχτα σου και να χαιρεσαι τα δυδιμακια σου! (και να μην νοιωθεις αχρηστος για τιποτε)

Συμφωνω.Μην στεναχωριεσαι.Το σημαντικο ειναι πως αγαπουσες την γατα σου και εισουν ενας καλος μπαμπας γι αυτην.Οι γατες γενικα ζουνε πιο πολυ απο τα σκυλια αλλα αυτο δεν εχει να λεει.Θα σε συμβουλευα να παρεις μια κενουρια γατα.Ναι φιλε αυτο θα σε συμβουλευα.Το ξερω οτι εχεις τυψεις αλλα ισως αυτο σε βοηθησει.(δεν προδιδεις την παλια σου γατα)Δωσε την αγαπη που εχεις στην κενουρια γατουλα σου.Οσο αναφορα για την καταθλιψη την εχουμε και εμεις οι νεοτεροι

φιλε μου ριστα σε ευχαριστω και σου ευχομαι οτι καλυτερο,μακαρι ολα να σου ερθουν οπως τα θες.
η ειρωνεια ειναι η εξης..
κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης της γυναικας μου,καθως και μετα την γεννα,διαφορες καλοθελητριες.... λεγανε στην γυναικα μου....
να την δωσετε καπου την γατα,μην κολλησουν τιποτα τα παιδια..... να μην εχεις καμμια αποβολη..........
οταν η γυναικα μου τολμησε να μου το πεταξει ,της ειπα..
Φωτεινη,ολοι φευγουμε απο εδω μεσα.και εγω και εσυ και τα παιδια,μονον ο μπουρμπουλης δεν φευγει απο εδω
οσο ζω εγω θα μεινει εδω στο σπιτι,αν πεθανω καντε οτι θελετε,μην ξανακουσω τιποτα πανω σε αυτο
τον ειχα παθολογικη αγαπη,τον εψαχνα συνεχως οταν εβγαινε εξω,τα μωρα κλαιγανε και εγω κατεβαινα κατω για να τον ψαξω
τωρα πως εγινε αυτο που εγινε ουτε εγω εχω καταλαβει,τον θεωρουσα ασφαλη στο σπιτι,πιστεψα οτι το ζαχαρο θα φυγει μονο του με την διαιτα.....
ξαφνικα πεθανε,εδειχνε βεβαια λιγο κουρασμενος,αδυνατισε λιγο αλλα που να καταλαβω............
ολα τα θεωρουσα καλα............ ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι εφυγε
σε πιστευω και σε καταλαβαινω για τα δεκα χρονια που λες οτι δεν την ξεχασες την δικια σου
το ιδιο πιστευω οτι θα συμβει και σε μενα,δεν ξεπερνιεται με τιποτα φιλε μου,απλα καταλογιαζει με τα χρονια λιγο ο πονος

Μ'έχει συγκινήσει η ευαισθησία σου...
Αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις, και από το πώς υπολογίζεις και σκέφτεσαι την κάθε πιθανότητα, την παραμικρή λεπτομέρεια,
ο γατούλης αυτός ήταν ένας πολύ ευτυχισμένος γατούλης!.. :)
Αυτό είναι μια αρκετά παρήγορη σκέψη, που ίσως απαλύνει λίγο τον πόνο σου...

Αγαπητη μου Μαρινα οτι και να ηταν ,το θεμα ειναι οτι τον αφησα και πεθανε,αυτο δεν μπορω να ξεπερασω,με εχει τρελλανει,τοση αγαπη τον ειχα και τον αφησα στην μοιρα του.Αυτο δεν συγχωριεται με τιποτα.

Κοίτα...καλώς ή κακώς, πολλοί από μας όταν βλέπουμε ένα ζωάκι να τρώει και να έχει όρεξη, το θεωρούμε ένδειξη υγείας... Μπορεί να ενυπάρχει πρόβλημα από πίσω ,αλλά συχνά ξεγελιόμαστε από αυτό το κριτήριο,
και θεωρούμε ότι αφού έχουν όρεξη , προφανώς και δεν θα υπάρχει κάτι ανησυχητικό...

Προσπάθησε να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, αν και αυτή είναι η φυσιολογική και αναμενόμενη αντίδραση ενός ευαίσθητου, ευσυνείδητου ανθρώπου, που αγαπάει πραγματικά το πλάσμα που έφυγε...

Μαρινα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,μακαρι να μπορουσα να αλλαξω την ροη των γενομενων,φταιω και μαλιστα πολυ,εστω και αν υποπτευομαστε οτι ειχε καρδια αρκετα πριν την εμφανιση του διαβητη.Πολλες φορες οταν ανεβαινε τα σκαλια σταματουσε στην μεση,αυτων.
Εμεις το θεωρησαμε παιχνιδι,και αλλες φορες που παρουσιαζε λαχανιασμα θεωρουσαμε οτι ειναι λογω ζεστης.
Ο καθενας σε αυτην την ζωη παιρνει αυτα που δινει,και εγω πηρα αυτο που μου αξιζε
Οταν παιρνεις καποιο ζωο στο σπιτι,εισαι υποχρεωμενος να το προσεχεις πιο πολυ και απο τον εαυτο σου,και οχι να λες.......
ελα μωρε μια χαρα ειναι........ Κανεις δεν εχει δικαιωμα να παιζει με την ζωη καποιου αλλου,ειτε ανθρωπος ειναι αυτος ο αλλος,ειτε ζωο
Ενα παραπανω μαλιστα οταν προκειται περι ζωου,το οποιον δεν μπορει να σου πει .....ποναω,δεν ειμαι καλα........
Σε ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση

Βασικά μερίδιο ευθύνης έχει και ο κτηνίατρος που δεν σας ενημερώσε για τον διαβήτη και τους κινδύνους που εγκυμονεί. Αν δεν σου πει ο κτηνίατρος πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο διαβήτης και αν δεν σου πει να αλλάξεις την διαιτά του, πως θα ξέρεις εσύ τι πρέπει να κάνεις; Τα συμπτώματα του διαβήτη πολλές φορές περνούν απαρατήρητα. Οπότε μη κατηγορείς τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Αυτός που θα πρέπει να νιώθει περισσότερες τύψεις κατ' εμέ είναι ο κτηνίατρος που τον παρακολουθούσε και όχι εσύ.

Ο κτηνιατρος μας ειπε επι λεξει: Τερμα το εξω,ινσουλινη και φαγητο 2 φορες πρωι και βραδυ απο λιγο.καθως και οτι ο διαβητης μερικες φορες στις γατες φευγει απο μονος του.Περαιτερω διευκρινισεις δεν εδωσε,ουτε και εμας μας εκοψε να ρωτησουμε.

Λυπάμαι για τον Γατούλη σου..
Και φυσικά συμφωνώ στο ότι ο κτηνίατρος θα έπρεπε να σε είχα προειδοποιήσει εφόσον τον έλεγχε εκείνος!

Τελευταία επεξεργασία:
Βασικά μερίδιο ευθύνης έχει και ο κτηνίατρος που δεν σας ενημερώσε για τον διαβήτη και τους κινδύνους που εγκυμονεί. Αν δεν σου πει ο κτηνίατρος πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο διαβήτης και αν δεν σου πει να αλλάξεις την διαιτά του, πως θα ξέρεις εσύ τι πρέπει να κάνεις; Τα συμπτώματα του διαβήτη πολλές φορές περνούν απαρατήρητα. Οπότε μη κατηγορείς τον εαυτό σου χωρίς λόγο. Αυτός που θα πρέπει να νιώθει περισσότερες τύψεις κατ' εμέ είναι ο κτηνίατρος που τον παρακολουθούσε και όχι εσύ.

O ιατρός έδωσε σαφείς εντολές 2 ινσουλίνες , φαγητό λίγο και δύο φορές την ημέρα από λίγο και όχι έξω. Οι εντολές έπρεπε να τηρηθούν κατά γράμμα.. πιστέυω ότι θα έδωσε και οδηγίες επνεξέτασης και να έδωσε ένα σωρό άλλες πληροφορίες (σε καμία περίπτωση δεν πληροφόρησε τους ιδιοκτήτες με 2 ξερά λόγια.

Σταμάτησε η ινσουλίνη (δίχως εντολή ιατρού κα χωρίς επίσκεψη), έτρωγε πολύ (ο ιατρός είπε λίγο)...... (αυτά τα πράγματα δεν είναι ευθύνη του ιατρού) .

Είναι λοιπόν άδικο να κατηγορούμε έναν ιατρό και τον κάθε ιατρό για κάτι που ουσιαστικά δε φταίει (ειδικά αν έγινε πρόσφατη επίσκεψη δε φέρει κατ εμέ καμία ευθύνη). Η μετάθεση ευθυνών δεν είναι καθόλου καλός τρόπος άμυνας (διότι δε σε αφήνει να μάθεις από τα λάθη σου) και σε αυτή την περίπτωση συμβαίνει με παρότρυνση δυστυχώς άλλων συμφουριτών.
Ετσι δεν εμενε και πολυς χρονος γοα τον μπουρμπουλη,σταματησαμε την ινσουλινη,κανοντας τον λιγο διαιτα νομιζοντας οτι ολα θα πανε καλα.Ο μπουρμπουλης εδειχνε καλα,ετρωγε(μας τρελλανε με το φαγητο) και εδειχνε μια χαρα
τελευταια(Οκτωβριο) τον πρσσεξαμε και ειδαμε οτι αδυνατισε λιγο,και οτι εδειχνε κουρασμενος
μου ειχαν πει οτι οι γατες ζουν 10 χρονια περιπου,νομιζαμε οτι γερασε......
συνεχιζε να ζηταει φαγητο συνεχως και 2 μερες πριν πεθανει ηθελε να βγει εξω,δεν τον αφησαμε....
Το γατάκι έζησε 10 χαρούμενα χρόνια η τύχη, οι συγκυρίες το οδήγησαν να πεθάνει. Ίσως αν το προσέχατε να ζούσε λίγα χρόνια παραπάνω. Το σημαντικό στην ζωή δεν είναι πόσα χρόνια θα ζήσεις αλλά πως θα τα ζήσεις και ο Μπουρμπούλης τα έζησε καλά.

Τελευταία επεξεργασία:

Φοκο...αν διαβασεις προσεκτικα ολα τα ποστ του φιλου μας..ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα βρεις,να ριχνει ευθυνες στον γιατρο.Ισα ισα...ο ανθρωπος..γραφει συνεχεια,οτι εχει τυψεις,και οτι αυτος φταιει.Ο ανθρωπος δεν αμυνεται.Ο ανθρωπος αυτος..αυτοκατηγορειται.
Και εμεις...θα πρεπει να του συμπαρασταθουμε..και οχι να τον κρινουμε,και να του δωσουμε ενα σπρωξιμο..για να παει παρακατω.
Φοκο...καλα χριστουγεννα καρδια μου.Να εισαι καλα..
Υγ..πραγματικα..λυπαμαι για το ποστ σου.

έλεος ρε φοκε, έλεος με τους γιατρούς σου και το αλάθητο τους. Δεν βαρέθηκες; Τράβα να τρολλάρεις κάπου αλλού να ξεδώσεις από την α*****.

Τελευταία επεξεργασία:

Παιδιά ηρεμία όπως και να έχει το γατάκι έζησε τόσα χρόνια ευτυχισμένο δίπλα σε μια υπέροχη οικογένεια! :)
Καλό σου ταξίδι μικρούλι!

Επειδή ο topic starter αυτοκατηγορείται πρέπει να ρίχνουμε το φταίξιμο στο κτηνίατρο που είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Ο topic starter, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αν πιστέψει αυτά που λέει η CeresVictoria, θα προσλάβει μπάβους να "περιποιηθούν" τον κτηνίατρο που στην πραγματικότητα δεν φέρει καμία ευθύνη. Δηλαδή για να τον παρηγορήσουμε θα κατηγορήσουμε κάποιον άλλον;

@Πάνο20513 Αυτά τα έχει η ζωή και αποχωριζόμαστε ψυχές που αγαπάμε. Ο μπουρμπούλης, δεν σκοτώθηκε εξαιτίας σου αλλά για λόγους υγείας. Εσύ του έδωσες περισσότερα χρόνια από αυτά που θα ζούσε αν δεν τον υιοθετούσες ή αν τον υιοθετούσε κάποιος άλλος. Δυστυχώς τα ζώα δεν έχουν φωνή για να μας πουν πως αισθάνοται και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Επειδή ρώτησες ο γάτος πιθανότατα έφυγε από καρδιακή ανεπάρκεια εξαιτίας του διαβήτη.

Επειδή ο topic starter αυτοκατηγορείται πρέπει να ρίχνουμε το φταίξιμο στο κτηνίατρο που είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Ο topic starter, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αν πιστέψει αυτά που λέει η CeresVictoria, θα προσλάβει μπάβους να "περιποιηθούν" τον κτηνίατρο που στην πραγματικότητα δεν φέρει καμία ευθύνη. Δηλαδή για να τον παρηγορήσουμε θα κατηγορήσουμε κάποιον άλλον;

fockos, τα λεγόμενα του θεματοθέτη του παρέθεσες είναι από άλλο θέμα.
Για του λόγου το αληθές, είναι από το θέμα Μου τον πέθαναν, το οποίο πραγματεύεται τον θάνατο ενός ζώου από φόλα.
Ο θάνατος ενός ζώου με αυτόν τον τρόπο είναι λογικό να επιφέρει μια μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και δυσφορία σε πολλούς ανθρώπους.
Οπότε θεωρώ ακατανόητο αυτό που επιχείρησες να κάνεις, παραθέτοντας αυτό το μήνυμα.
Ως προς το υπόλοιπο του μηνύματος σου, κανείς δεν είπε να κατηγορηθεί ο κτηνίατρος - τονίστηκε και παραπάνω, σε περίπτωση που δεν το είδες... - οπότε δεν χρειάζεται να γίνει περαιτέρω συζήτηση επ' αυτού.
Καλά Χριστούγεννα.

@Πάνο20513 Αυτά τα έχει η ζωή και αποχωριζόμαστε ψυχές που αγαπάμε. Ο μπουρμπούλης, δεν σκοτώθηκε εξαιτίας σου αλλά για λόγους υγείας. Εσύ του έδωσες περισσότερα χρόνια από αυτά που θα ζούσε αν δεν τον υιοθετούσες ή αν τον υιοθετούσε κάποιος άλλος. Δυστυχώς τα ζώα δεν έχουν φωνή για να μας πουν πως αισθάνοται και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Επειδή ρώτησες ο γάτος πιθανότατα έφυγε από καρδιακή ανεπάρκεια εξαιτίας του διαβήτη.

Κανείς δεν έριξε το φταίξιμο στον κτηνίατρο αποκλειστικά. Θα μπορούσε όμως ο κτηνίατρος να τον είχε ενημερώσει καλύτερα για να αποφευχθεί αυτό που συναίβει και θα μπορούσε επίσης να αλλάξει κάποια πράγματα με την διατροφή του γατιού (η λύση δεν είναι μόνο στο να μειωθεί η τροφή you know, αλλά και στο να μειωθεί η πρόσληψη υδατανθράκων, ειδικά όταν πρόκειται για να ένα ζώο που δεν χρειάζεται υδατάνθρακες at all). Σαφώς και ήταν λάθος που διακόπηκε η ινσουλίνη από την πλευρά του ιδιοκτήτη του γατιού, αλλά δε νομίζεις ότι ο κτηνίατρος που παρακολουθούσε το γατί, θα μπορούσε να είχε ενημερώσει καλύτερα τους ανθρώπους του γιατιού; Δεν έχουν όλοι κτηνιατρικές γνώσεις, ή γνώσεις θετικών επιστημών και επιστημών υγείας για να γνωρίζουν τα συμπτώματα του διαβήτη και την εξέλιξη του σε περίπτωση που διακοπεί η χορήγηση ινσουλίνης ή δεν ακολουθηθεί η κατάλληλη διατροφή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back