Margarita21
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος
Εντατικοποίησε την αναζήτηση όσο μπορείς, ειδικά τώρα, που είναι φρέσκο ακόμα το γεγονός...
https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-βρούμε-μια-γατούλα-που-χάθηκε.220189/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Margarita21
Νεοφερμένο μέλος
Ψάχνουμε 3 με 4 φορές την ημέρα...έχουμε μιλήσει σε όλους τους γείτονες..Ρίξαμε λίγο απο την άμμο του σε σημεία και κατεβάσαμε την κουβερτούλα του στην αυλή της πολυκατοικίας....Είναι σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε!

marina289
Περιβόητο μέλος
Οι καλύτερες ώρες για αναζήτηση είναι οι βραδινές ώρες,
που καταλαγιάσουν οι θόρυβοι της ημέρας που μπορεί να τον πανικοβάλλουν...
Υπάρχουν ήχοι που έχει συνδυάσει με κάτι ευχάριστο;;
Πχ εγώ τους χτυπάω το μπωλάκι τους πριν φάνε,
και τους κουδουνίζω το σακούλι με τις κροκέτες ...
Ο πιο δελεαστικό ήχος βέβαια απ'όλους
είναι η γνώριμη χροιά της φωνής σας...
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!
Ψάχνουμε 3 με 4 φορές την ημέρα...έχουμε μιλήσει σε όλους τους γείτονες..Ρίξαμε λίγο απο την άμμο του σε σημεία και κατεβάσαμε την κουβερτούλα του στην αυλή της πολυκατοικίας....Είναι σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε!![]()
βασικά υπομονή .....ξέρουμε και περιπτώσεις όπου γύρισαν και μετά από μια εβδομάδα...μην απογοητεύεσαι ψαχνετε και υπομονη!!!
Margarita21
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Σε ποια περιοχή μένετε;;
Ίσως κάποια μέλη που έχουν δει τη φωτο του γατούλη μένουν κάπου εκεί κοντά,
ποτέ δεν ξέρεις!

ουπς! Σόρυ, τώρα το είδα...Έδεσσα Πέλλας...
Margarita21
Νεοφερμένο μέλος
To έχουμε πει σε πολύ κόσμο!Και σε κανα δυο σχολεία κοντά στη γειτονιά ώστε να έχουν το νου τους τα παιδάκια!Έχουμε στείλει τη φωτογραφία του με mail κ κοινοποιήσαμε στον Facebook! Tώρα έμειναν οι αφίσες....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος

Οι Αφίσες όπως και να έχει αποδίδουν τα μέγιστα στης περιπτώσεις αυτές με μια φωτογραφία όπως αυτή που έχεις εδώ και ένα τηλέφωνο ... Υπομονή θα τον βρείς, είναι στειρωμένος ;
Margarita21
Νεοφερμένο μέλος
ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος

Θαρώ πως είναι αλήθεια, τουλάχιστον αν κρίνω απο τον Τάσο μου που και αυτός αν και στειρωμένος στον 9ο μήνα και τώρα 3 χρονών πρίν κανα 6μηνο την κοπάνησε απο το σπίτι και μετά απο πολύ ψάξιμο ήταν στο λεβητοστάσιο και κρήβονταν !
Margarita21
Νεοφερμένο μέλος

Μάλιστα......Τέλειαα!
Ούφφφ....Ελπίζω να είναι κάπου κοντά και να τον βρούμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος

Έτσι αγχώθηκα και εγώ ήρθε ένας φίλος με καθησήχασε τον φώναξε μια δύο φορές κοπάνησε και με μια βέργα σε κάτι σίδερα εκεί κάτω και ο Τάσος έφυγε τρέχοντας στο σπίτι !!!
ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος

Μαργαρίτα μην φοβάσε όλα θα πανε καλά αυτός είναι απλά φοβισμένος τώρα και δεν εμφανίζεται, θέλει επιμονή και υπομονή και θα τον βρείς τον μπαγάσα

Margarita21
Νεοφερμένο μέλος

Μακάρι!!!!!!!Πραγματικά!!!!!!Κάθε μέρα έχω την ελπίδα ότι θα τον βρούμε και όσο περνούν οι μέρες απογοητεύομαι!!!!!!!Ελπίζω πως θα εμφανιστεί ή θα τον εμφανίσουμε εμείς με κάποιον τρόπο!!!!!Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!!!!!

Athanasia79
Νεοφερμένο μέλος

Ελπίζω να τον βρείτε σύντομα! Εγώ έχασα τον δικό μου πριν απο μια εβδομάδα και τίποτα ακόμη. Νομίζω οτι δεν θα ξαναδώ το γατάκι μου! κάθε μέρα ξυπνάω και λεω "σήμερα θα γυρίσει". Σε καταλαβαίνω και εύχομαι γρήγορα να τον εχεις στην αγκαλιά σου.
Margarita21
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι!!!Όμως οφείλουμε να σκεφτόμαστε θετικά!
Ελπίζω να τον βρεις!!!! Αν ναι, γράψ'το για να πάρω και εγώ δύναμη!!!!!!
ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος

Aθανασία και εσύ θα τον βρείς αυτός είναι απλά μπερδεμένος και λίγο έξω απ'τα νερά του αυτό είναι όλο

Athanasia79
Νεοφερμένο μέλος

Μακάρι! Μακάρι να γυρίσει το αγοράκι μου. Μια βδομάδα τώρα και δεν μπορω να ησυχάσω. Φοβάμαι όμως μήπως έφαγε κάτι ή τον χτύπησε κάποιο αυτοκίνητο , αν και δεν είδαμε τίποτα στο δρόμο. Ήταν πολύ καλομαθημένος για να λείπει τόσες μέρες από το σπίτι...
Margarita21
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool