Έχασα το γάτο μου

Μαργαρίτα και Αθανασία, να βάλετε οπωσδήποτε αφίσες!
Κάποτε είχαμε χάσει ένα γατούλι και τον βρήκαμε με αφίσες που φτιάξαμε. Τον είχε πάρει κάποιος μαζί του (!) :mad: και μας τον επέστρεψαν όταν είδαν πόσο απελπισμένα τον ήθελαν πίσω τα παιδιά. Μας τον έφεραν έτσι απλά μια μέρα που γυρνούσαμε στο σπίτι. Μην απελπίζεστε, έχουν γυρίσει γατάκια και μετά από πολλές μέρες απουσίας! Ξέρω, τι περνάτε και σας εύχομαι ολόψυχα να γυρίσουν τα γατάκια σας σώα, είναι πολύ γλυκά και τα δύο :)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έχασα τον γάτο μου....:(

Κορίτσια μην βάζεται τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σας έχουν σε απίστευτο βαθμό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης για γάτους μιλάμε (έστω και στειρωμένους) !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έχασα τον γάτο μου....:(

Συμφωνώ με το Ελισσάκι να βάλετε αφίσες παντού !!!

Απάντηση: Έχασα το γάτο μου.... :(

μαργαριτα εχω παθει το ιδιο με αυτο που επαθες πριν 3 χρονια νε τον γατο σου... εχω τρελαθει, πες μου σε παρακαλω αν ο δικος σου γυρησε ευχαριστω
στελιος 6947008573

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έχασα το γάτο μου.... :(

Δυστυχώς όχι....Τον ψάξαμε πολύ, το είχε μάθει όλη η πόλη! Όμως τίποτα! Κανένα σημάδι του... Δε βοήθησε και το γεγονός ότι δεν ήταν καθόλου κοινωνικός.Μόλις ερχόταν ξένος άνθρωπος το σπίτι κρυβόταν και δεν έβγαινε έξω για κανέναν λόγο. Επίσης φοβόταν πολύ και τις άλλες γάτες.Οπότε πολύ πιθανό να κρύφτηκε κάπου για πολύ καιρό ή να έφυγε πολύ μακρυά τρομαγμένος.Το πιο δυσάρεστο είναι να χτύπησε πολύ άσχημα από την πτώση....Μη σταματήσεις να ψάχνεις!!!! Αφίσες παντού , κοινοποίηση σε φιλοζωικές στα σχολεία της περιοχής , facebook , στους γείτονες, στους κτηνιάτρους !!!! Τοποθέτησε μια κουβερτούλα του σε καποιο μέρος κοντά στο σπίτι.!Εγώ είχα βάλει μία στη πιλοτή και μία σε λίγο πιο μακριά , μαζί με ένα αρκουδάκι που έπαιζε μαζί του, καθώς είναι δύσκολο να επιστρέψει αν δε μυρίσει κάτι γνωστό.Και η πολυκατοικία δε βοηθάει.Καλό κουράγιο!!!Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που επιστρέφουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back