augegr
Νεοφερμένο μέλος
ξέρω έχω χαθεί εδώ και καιρό αλλά έχω πολλά πολλά τρεχάματα....
Η Φαίη μου εδω και λίγο καιρό φτερνίζετε συνέχεια και έχω την εντύπωση οτι δυσκολεύετε λίγο να αναπνεύσει...(κάνει κατι περιεργους ηχους )
παντως δεν φαινετε κρυομενη γιατι ειναι μεσα στη ζωντανια.δεν κουραζετε ευκολα ουτε λαχανιαζει και ολη μερα τρεχει
θέλω να την πάω στο κτηνίατρο αλλα προς το παρόν μηπως ξέρει κάποιος?
ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μας είπε οτι δεν έχει τίποτα και απλά το διάφραγμα της μπορεί να είναι στενό και γι αυτό βγαίνει έτσι η αναπνοή.
Οσο αφορά το φτέρνισμα, μας είπε να μην την εκθέτουμε σε τσιγάρα και αναμμένο τζάκι το χειμώνα γιατί θα επιδυνώσει την κατάσταση.Ισως να είναι ευαίσθητη και να έχει αλλεργία.
Πέρσυ τον ιούνιο της δώσαμε αντιβίωση για 10 μέρες και απο τότε αντε να έχει φτερνιστεί 2 φορές μεχρι τώρα.
Ελπίζω να σε καθυσήχασα.Πήγαινε και στον κτηνίατρο να τη δεί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
augegr
Νεοφερμένο μέλος
Καλώς ήρθατε και πάλι! Ακριβώς αυτό που περιγράφεις το είχε και η Σίσσυ(avatar). Έκανε πολλά συνεχόμενα φτερνίσματα μπορεί και πάνω απο 15 και όταν την έπαιρνα αγκαλιά σαν μωρό-ανασκελα η αναπνοή που έβγαινε απο τη μύτη της ήταν διακεκομένη.Την πήγαμε στον γιατρό και της ακροάστηκε τα πνευμονια και ήταν μια χαρά.
Μας είπε οτι δεν έχει τίποτα και απλά το διάφραγμα της μπορεί να είναι στενό και γι αυτό βγαίνει έτσι η αναπνοή.
Οσο αφορά το φτέρνισμα, μας είπε να μην την εκθέτουμε σε τσιγάρα και αναμμένο τζάκι το χειμώνα γιατί θα επιδυνώσει την κατάσταση.Ισως να είναι ευαίσθητη και να έχει αλλεργία.
Πέρσυ τον ιούνιο της δώσαμε αντιβίωση για 10 μέρες και απο τότε αντε να έχει φτερνιστεί 2 φορές μεχρι τώρα.
Ελπίζω να σε καθυσήχασα.Πήγαινε και στον κτηνίατρο να τη δεί!![]()
ευχαριστω πολυυυυυυ...
ναι και εγω απο τοτε που το παρατηρησα προσπαθουμε να ειναι μακρια οταν καπνιζουμε...
θα την παω μεσα στη βδομαδα σε γιατρο...
ευχαριστω πολυ και παλι

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

papilina
Νεοφερμένο μέλος
augegr
Νεοφερμένο μέλος
καλημερα σας εχω και εγω ενα προβλημα με την μικρη γατουλα μου ειναι 5 μηνων εχει προβλημα φτερνιζεται συναχεια και δακρυζουν τα ματακια της εχει αδυνατηση αρκετα τωρα δυο μερες εχει αρχισει στο φτερνισμα της να μου βγαζει αιματακι απο την μυτουλα ελαχιστο στην μυξουλα της και ξεροκαταπινει..ο κτηνιατρος μας λειπει μηπως καποιος να με βοηθηση προλυπτικα μηπως κανω κατι να την βοηθησω ...δεν θελω να το χασω το γατουλινι μου .
γιατι δεν πηγαινεις την γατουλα σου σε καποιον αλλο κτηνιατρο?
αυτο ακουγετε καπως πιο σοβαρο (χωρις να θελω να σε τρομαξω βεβαια)
πρεπει να την δει καποιος ειδικος νομιζω...
ςωημερωσε μας και ευχομαι να πανε ολα καλα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum