Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Α... εχω και εγώ τροφη για παπαγαλακια που δε χρειαζομαι.Sorry που ειπα και για εμενα.Δυστυχος εγω δεν εχω και δεν ξερω και κανεναν που να θελει.![]()
Eίναι πολύ ευγενικό να θέλει να δώσει κάτι που δεν χρειάζετε αντί να το πετάξει σε κάποιον κάδο!
Καλύτερα να δίνουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε παρά να το πετάμε(δική μου γνώμη)
Μπράβο Καt_!
Δυστυχώς δεν έχω χρυσόψαρα!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,δεν ειπα το αντιθετοEίναι πολύ ευγενικό να θέλει να δώσει κάτι που δεν χρειάζετε αντί να το πετάξει σε κάποιον κάδο!
Καλύτερα να δίνουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε παρά να το πετάμε(δική μου γνώμη)
Μπράβο Καt_!
Δυστυχώς δεν έχω χρυσόψαρα!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
πολύ λυπάμαι.Πραγματικά επειδή τα ψαράκια γενικά χρειάζονται κ αέρα αλλά κ κάποια σταθερή θερμοκρασία δεν μπορούν να ζήσουν για πολύ καιρό μέσα σε γυάλα. Οπότε όπως σου είπε κ η Nonika μπορείς να πάρεις ένα ενυδρείο μικρό 30λιτρο ή κ πιο μεγάλο τα Καρφουρ έχουν 100 λίτρων αν θυμάμαι καλά σε πάρα πολύ χαμηλη τιμή, κ επειδη γενικά τα χρυσόψαρα είναι από τα πιο γερά ψάρια μπορείς να πάρεις 2-3 κ να τα έχεις εκεί. επίσης έχουν κ πάρα πολλά χρώματα κ είδη που είναι πολύ όμορφαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εχω τροφη και υγρο για το νερο τους απο μια εκθεση....δεν ειχα ψαρακια σπιτι....Πολυ μικρη ειχα αλλα δεν θα μπορουσα να ξαναπαρω, στεναχωριεμαι απιστευτα να τα εχω σε περιορισμενο χωρο...οπως επισης ειμαι κατα των κλουβιων!
Άμα έχετε και τροφή και υγρό ίσως κάποιος ενδιαφερθεί!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum