Έχει κανείς χρυσόψαρα;

• Thread starter Thread starter Kat_
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Εχω τροφουλα που δεν χρειαζομαι....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α...εχω κι εγω τροφη για παπαγαλακια που δε χρειαζομαι.Sorry που ειπα και για εμενα.Δυστυχος εγω δεν εχω και δεν ξερω και κανεναν που να θελει.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α... εχω και εγώ τροφη για παπαγαλακια που δε χρειαζομαι.Sorry που ειπα και για εμενα.Δυστυχος εγω δεν εχω και δεν ξερω και κανεναν που να θελει.:hmm:

Eίναι πολύ ευγενικό να θέλει να δώσει κάτι που δεν χρειάζετε αντί να το πετάξει σε κάποιον κάδο!
Καλύτερα να δίνουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε παρά να το πετάμε(δική μου γνώμη)
Μπράβο Καt_!
Δυστυχώς δεν έχω χρυσόψαρα!

Eίναι πολύ ευγενικό να θέλει να δώσει κάτι που δεν χρειάζετε αντί να το πετάξει σε κάποιον κάδο!
Καλύτερα να δίνουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε παρά να το πετάμε(δική μου γνώμη)
Μπράβο Καt_!
Δυστυχώς δεν έχω χρυσόψαρα!
Ναι,δεν ειπα το αντιθετο:up:

Γιατι δεν παιρνεις καινουριο χρυσοψαρο???Οχι σε γυαλα ομως,το οποιο ειναι απανθρωπο.Σε ενα 30λιτρο ενυδρειο οπου θα μεγαλωσει σωστα κ ανετα!

Πέθανε το χρυσοψαράκι σου:( πολύ λυπάμαι.Πραγματικά επειδή τα ψαράκια γενικά χρειάζονται κ αέρα αλλά κ κάποια σταθερή θερμοκρασία δεν μπορούν να ζήσουν για πολύ καιρό μέσα σε γυάλα. Οπότε όπως σου είπε κ η Nonika μπορείς να πάρεις ένα ενυδρείο μικρό 30λιτρο ή κ πιο μεγάλο τα Καρφουρ έχουν 100 λίτρων αν θυμάμαι καλά σε πάρα πολύ χαμηλη τιμή, κ επειδη γενικά τα χρυσόψαρα είναι από τα πιο γερά ψάρια μπορείς να πάρεις 2-3 κ να τα έχεις εκεί. επίσης έχουν κ πάρα πολλά χρώματα κ είδη που είναι πολύ όμορφα

Εχω τροφη και υγρο για το νερο τους απο μια εκθεση....δεν ειχα ψαρακια σπιτι....Πολυ μικρη ειχα αλλα δεν θα μπορουσα να ξαναπαρω, στεναχωριεμαι απιστευτα να τα εχω σε περιορισμενο χωρο...οπως επισης ειμαι κατα των κλουβιων!

Εχω τροφη και υγρο για το νερο τους απο μια εκθεση....δεν ειχα ψαρακια σπιτι....Πολυ μικρη ειχα αλλα δεν θα μπορουσα να ξαναπαρω, στεναχωριεμαι απιστευτα να τα εχω σε περιορισμενο χωρο...οπως επισης ειμαι κατα των κλουβιων!

Άμα έχετε και τροφή και υγρό ίσως κάποιος ενδιαφερθεί!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back