eirini_tzt
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορεις να τον πας στον κτηνιατρο να τον δει,με μια ερωτηση δε βγαζεις τιποτα.μου εχει τυχει πολλες φορες να εχουν ριγη οι γατες μου,αλλα ητε οφειλονταν σε πυρετο,ητε απλα φοβηθηκαν,ητε κρυωναν,πολλα μπορει να συμβαινουν,οποτε καλλυτερα να το δει γιατρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Aυτο το εχεις δει ΜΟΝΟ οταν κοιμαται;Γιατι αν ειναι ετσι...απλα ονειρευεται..και κανει σπασμωδικες κινησεις.

Αν βεβαια το κανει και οταν ειναι ξυπνιος,ειναι αλλο θεμα.
eirini_tzt
Νεοφερμένο μέλος
το κάνει κυρίως όταν κοιμάται και μερικές σπάνιες φορες όταν απλά χαλαρώνει αλλα είναι ξύπνιος..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα νομίζω με τον γατούλη μου.. εδώ και λίγο καιρό ο γάτος μου έχει κάτι σαν ρίγος χωρίς να κρυώνει όμως η να τον ταλαιπωρεί κάποια ίωση..εκεί που είναι είτε ξαπλώνει, είτε κοιμάται οι μύες του τρέμουν! ρώτησα και κτηνίατρο αλλα μου είπε ότι πρώτη φορα ακούει κάτι τέτοιο. έχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει??????
Διαρκεί πολύ ώρα αυτό; Μήπως εννοείς τις σπασμωδικές κινήσεις (κουνάνε πόδια, μουστάκια) που κάνουν όταν κοιμούνται;
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
και στον δικο μου εχει συμβει να κουναει ποδαρακια και μουστακια οταν κοιμαται!!!!! δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις αλλα καλου κακου να τον πας να τον δει ο κτηνιατρος!!!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ονειρεύεται ή ότι χαλαρώνουν οι μύες της.
Φυσικά αν αυτό είναι πολύ έντονο σε διάρκεια, συχνότητα ή συμβαίνει όταν η γάτα είναι ξύπνια, είναι περίεργο οπότε θα πρέπει να την δει κτηνίατρος...
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool