Raisa
Περιβόητο μέλος
pro plan.Πήγα λοιπόν σε πετ σοπ κοντά στο σπίτι μου, σίγουρα το έχετε ακουστά...αυτό που έχει μέσα πλυντήριο σκύλων!( Θεσ/νίκη)
Τα προϊόντα για γάτες ήταν βέβαια λιγοστά,
αλλά είχε τις κροκέτες που ήθελα...ευτυχώς,
αλλιώς θα έπρεπε να τρέχω να βρώ αλλού!Μπήκα λοιπόν και αγόρασα 4 σακούλες pro plan!!!!!
Ο τύπος, μέσα στην τρελή χαρά - δεν έχει σχεδόν καθόλου πελάτες με γάτες , έτσι δήλωσε- μου έδωσε και κάτι δείγματα κροκέτες ,3 σακουλάκια των 80γρ της technical (το γράφω σωστά
και κάτι στικ για γάτες και ένα παιχνίδι ποντίκι (διαφημιστικό της technical). Καλός πελάτης, σου λέει, κάτσε να τον καλοπιάσω! Μου δίνει κα ιμια πρόσκληση για τα εγκαίνια, που θα είναι το Σάββατο!Σήμερα το μεσημέρι, λοιπόν, πάω να ανοίξω ένα σακουλάκι κροκέτες και τι να δω!!!!! Έχει λήξει 27.09.2007!

Βλέπω και τα στικ, ληγμένα και αυτά από 01/2008!

Εγώ ΤΟΥΡΚΟΣ!!!

Τον παίρνω τηλέφωνο και τον αρχίζω τα μπινελίκια....που θα μου δώσεις ληγμένα δείγματα, και πώς την έχεις δει;;;, για να κάνεις διαφήμιση εσύ θα κινδυνέψουν ζωές, και..και..και..Και ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;
Ε, εντάξει, δεν τα πλήρωσες κιόλας, τζάμπα ήταν

.............πείτε μου σας παρακαλώ....ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, Raisa μου... Από την άλλη δε νομίζω ότι επιτρέπεται να κρατάει ληγμένο στοκ στο μαγαζί. Αν ήθελε να τα ξεφορτωθεί, ας τα πούλαγε στη μισή τιμή ένα μήνα πριν τη λήξη τους. Όχι να τα δίνει έτσι τάχαμου δώρο σε πελάτες.
Δεν μας είπες όμως μήπως ήταν κ το ποτνικάκι ληγμένο;![]()

Μες στο μυαλό μου είσαι!
Πάντως καμιά φορά δίνουνε δωράκια, αν είναι καινούργιο μαγαζί.
RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Ραΐσα, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα το Σάββατο, να του τα ψάλλω εν μέσω εγκαινίων...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αίσχος!Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, Raisa μου... quote] Νομίζω ότι ο ΕΦΕΤ είναι υπεύθυνος για τέτοια πράγματα τουλάχιστον είναι για τα ανθρώπινα τρόφιμα ίσως είναι κ γι αυτά, γιατι κ αυτά είναι κατηγορία τροφήμων. Ίσως πρέπει να ρωτήσεις αυτούς να σου πουν ποιοί ειναι υπευθυνοι για τέτοια ζητήματα.
Raisa
Περιβόητο μέλος
αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν να ειδοποιήσω την εταιρεία (τεκνικαλ την είπες?) ότι το συγκεκριμενο μαγαζί μοιράζει ληγμένα τα δείγματα που τους έχουν δώσει για διαφημιση και τελικά αυτό είναι δυσφήμιση για την εταιρεία τους..(πως σου φαίνεται??)
Πολύυυυυυ καλό μου φαίνεται..

Και αν σας πω...νομίζω
ότι ο αντιπρόσωπος της Tecnical είναι ο ιδιοκτήτης του γάτου που ζευγάρωσε με την Ραίσα, πάντως είχε κάποια σχέση με την εταιρία
Μα δεν έχει κάνει ακόμα ούτε εγκαίνια και έχει ήδη ληγμένα προϊόντα; (έστω και δείγματα)... Καλά, πότε πρόλαβε ο άτιμος;;
Ραΐσα, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα το Σάββατο, να του τα ψάλλω εν μέσω εγκαινίων...
το μαγαζί λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό...απλώς δεν έχει κάνει εγκαίνια ακόμα...το συνηθίζουν αυτο αρκετά μαγαζιά

Αυτό που λες aretha

να το κάνω
aretha
Περιβόητο μέλος
Άντε καλέ, εδώ δεν ντράπηκε αυτός να σου πασάρει ληγμένα, θα ντραπείς εσύ να πας να του ζητήσεις τα ρέστα;;;Αυτό που λες arethaνα το κάνω
![]()
Αν και, εδώ που τα λέμε, αυτό που σου πρότεινε η Νότα είναι πιο καλό, θα του κάνεις περισσότερη ζημιά έτσι.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παντος απ'οτι θυμαμαι η ενημερωση για τα νομικα σου δικαιωματα ειναι δωρεαν.Ελπιζω να βοηθησα

Raisa
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν να ειδοποιήσω την εταιρεία (τεκνικαλ την είπες?) ότι το συγκεκριμενο μαγαζί μοιράζει ληγμένα τα δείγματα που τους έχουν δώσει για διαφημιση και τελικά αυτό είναι δυσφήμιση για την εταιρεία τους..(πως σου φαίνεται??)
ενθουσιαστικα......
μαρεσει..........

julia
Διακεκριμένο μέλος
¨Εχω ακούσει να δίνονται και λιγμένα δείγματα σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..... και όποιον πάρει ο Χάρος...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool