yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η και ζώα ράτσας
δεν το εβαλα για να σχολιασουμε αλλα για να δω αν μονο εμεις βρισκουμ τετοια η και αλλοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αδέσποτο γεράκι λοιπόν! Από κάπου το έσκασε; Απ' ό,τι θυμάμαι, το φρόντισε για κάποιους μήνες, αλλά μετά το γεράκι έφυγε. Ίσως γύρισε σπίτι του. Ποιός ξέρει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι εγώ βρήκα πρόσφατα ένα παπαγαλάκι με πολύ εξωτικά χρώματα το οποίο λογικά πρέπει να το έσκασε από σπίτι το κακό είναι ότι δεν μπόρεσα να το πιάσωΣημερα μας ειπαν για ενα κουνελακι που βρηκαν στη μεση δρομου και ηθελα να μαθω αν κανεις βρηκε αλλα πουλια η ζωα εκτος απο τα συνηθισμενα η εαν "του παρατησαν" τετοια ζωα.
Η και ζώα ράτσας
δεν το εβαλα για να σχολιασουμε αλλα για να δω αν μονο εμεις βρισκουμ τετοια η και αλλοι
κ κάποια χρόνια πριν είχα βρει σκιουράκι (που γνωρίζω ότι τα φέρνει ένα πετ σοπ κ μάλλον το έσκασε κ αυτό)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είχαν χαθεί απο κανένα σπίτι... απλά βρέθηκαν στον δρόμο μου αβοήθητα.(εκτός απο τον σκύλο που πετάχτηκε.)
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
θεός χωρέστην. Με την τρομάρα που πήρα με άκουσε όλη η γειτονιά. 

Φαντάζεστε να μου έμπαινε στο σπίτι;
Θα είχα φύγει εγώ. 

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ας την έριχνες κάτω απ' τη βεράντα

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλα μωρέεε την καημένη την αραχνούλααα
Ας την έριχνες κάτω απ' τη βεράντα![]()
Καλά, ας την έβλεπες πως ήταν και μετά θα σου έλεγα...

...την καημένη την "αραχνούλα" των τεραστίων διαστάσεων!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ο οποίος απέκτησε συμπεριφορά σκυλιούΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
!Συνήθως όμως μας αφήνουν μες στην αυλή νεογένητα γατάκια.
Αχ,τα καημένα:cry:!
Μάλιστα, ο Νταλάρας ,ένας παλιός γατούλης μας,τον βρίκαμε μωρό στα σκουπίδια!Αποκλείεται να ανέβηκε μόνος του αφού ο κάδος ήταν πολύ ψηλός και δεν υπήρχε τρόπος να ανέβει.
ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Είναι κουφό αλλά πρίν από καμιά 10αριά χρόνια ένας ξάδελφός μου, παίζοντας με το σκύλο του στην αυλή (έχει πολύ μεγάλο κήπο), είδε ένα γεράκι να τον κοιτάζει από ένα κλαδί. Τον κοιτούσε έντονα, σαν κάτι να περίμενε, και ο ξάδελφός μου είπε να δοκιμάσει να σηκώσει το χέρι του. Και τότε αμέσως το πουλί πέταξε και γαντζώθηκε πάνω στο χέρι του (φυσικά τον έγδαρε με τα νύχια του, είναι βαριά πουλιά, και κανονικά οι εκπαιδευτές φοράνε γάντια...) Δεν ήταν χτυπημένο, αλλά πεινούσε και διψούσε και μάλλον είχε χαθεί.
Αδέσποτο γεράκι λοιπόν! Από κάπου το έσκασε; Απ' ό,τι θυμάμαι, το φρόντισε για κάποιους μήνες, αλλά μετά το γεράκι έφυγε. Ίσως γύρισε σπίτι του. Ποιός ξέρει;
πολυ θα ηθελα να ασχοληθω με γερακια, αετους κλπ ...τα θεωρω συναρπαστικα ζωα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
για μενα καλα τις εκανες τις παλιοαραχνηςΕμένα πάλι με είχε επισκεφτεί στη βεράντα μου, μια αράχνη ( μπλιαχ! σαν ταραντούλα ήταν) τεράστια και με οριζόντιες στα πόδια γραμμές άσπρες και μαύρες. Προφανώς από κάποιο ειδικό ενυδρείο που τις βάζουν στα σπίτια το έσκασε, αλλά θα την πω την αμαρτία μου...θεός χωρέστην. Με την τρομάρα που πήρα με άκουσε όλη η γειτονιά.
Φαντάζεστε να μου έμπαινε στο σπίτι;
Θα είχα φύγει εγώ.
![]()
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ενα χελωνακι που ειχα βρει το ειχα λυπηθει παρα πολυ. Καποιοι αχρηστοι το ειχαν πιασει και του ειχαν βαψει ολο το καβουκι μπλε. Ηταν πολυ μικρουλι το καημενο, γυρω στα 5-6 εκατοστα διαμετρο ειχε το καβουκι του. Το κρατησα για μερικους μηνες ωσπου να μεγαλωσει λιγο και μετα το αφησα ελευθερο σε ενα κτημα. Ελπιζω να επιβιωσε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αυτες τις μερες εχουμε εναν μεγαλο πρασινο παπαγαλο που ερχεται κ καθεται απεναντι απο το μπαλκονι.Ενας πετ-σοπας ειπε πως εχουν κανει κανονικη αποικια κ επιβιωνουν πλεον κ στο κλιμα μας.
Παλιοτερα ειχα μεγαλωσει περιστερι κ το ελευθερωσα.
Επισης ειχα μαζεψει κ μια νυχτεριδα με σχισμενα φτερα αλλα δεν αντεξε το καημενουλι

Φυσικα εχω μαζεψει κ πολλα γατια,τα περισσοτερα τα μεγαλωνα με μια φιλη μου κ τα εδινα.
Melini
Διάσημο μέλος
στο τελος θα βρισκουμε και κροταλιες...
Μια φίλη μου που έχει τρελή φοβία με τα ζώα πήγε μια μέρα τουαλέτα κι εκεί που κοίταξε τη λεκάνη πριν καθήσει είδε μέσα μια ιγκουάνα!!! Πρέπει να είχε ανέβει στη λεκάνη από την αποχέτευση... Περιττό να σας πω ότι παραλίγο να πάει νοσοκομείο απ'το σόκ. Δυστυχώς η αντίδρασή της ήταν να κλείσει το καπάκι και να τραβήξει το καζανάκι
. Ελπίζω το ζωάκι να βγήκε μετά σε μια λεκάνη πιο φιλόξενη...Όσο για μένα, για πολλά χρόνια τάιζα ένα σπουργιτάκι που ερχόταν κάθε πρωί σπίτι, έφτανε μέχρι την κουζίνα κι έτρωγε μαζί μου πρωινό
Θυμάμαι ότι το πουλάκι δε φοβόταν ούτε και τη γάτα που είχαμε τότε, την Τόψι, παρ'όλο που η γάτα το έβλεπε και πάθαινε παροξυσμό 
stellak
Διάσημο μέλος
Μια φίλη μου που έχει τρελή φοβία με τα ζώα πήγε μια μέρα τουαλέτα κι εκεί που κοίταξε τη λεκάνη πριν καθήσει είδε μέσα μια ιγκουάνα!!! Πρέπει να είχε ανέβει στη λεκάνη από την αποχέτευση... Περιττό να σας πω ότι παραλίγο να πάει νοσοκομείο απ'το σόκ. Δυστυχώς η αντίδρασή της ήταν να κλείσει το καπάκι και να τραβήξει το καζανάκι. Ελπίζω το ζωάκι να βγήκε μετά σε μια λεκάνη πιο φιλόξενη...
Συγνώμη, αλλά δεν την αδικώ για το σοκ που έπαθε
Πόσο ψύχραιμα να αντιμετωπίσει κανείς το να πάει στην τουαλέτα και να έρθει τετ-α-τετ με μια ιγκουάνα δηλαδή; Κι ας μη φοβάται τα ζώα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Συγνώμη, αλλά δεν την αδικώ για το σοκ που έπαθεΠόσο ψύχραιμα να αντιμετωπίσει κανείς το να πάει στην τουαλέτα και να έρθει τετ-α-τετ με μια ιγκουάνα δηλαδή; Κι ας μη φοβάται τα ζώα...
Δε διαφωνώ... εγώ ένα σαμιαμίδι βλέπω στην τουαλέτα και πατάω τις φωνές... Απλά, της είπα ότι την επόμενη φορά που θα δει μια ιγκουάνα στη λεκάνη της (γιατί αυτό συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή μας...) να κλείσει το καπάκι και να φωνάξει ένα κτηνίατρο ή ένα πετ σοπ να τη μαζέψουν.... ε, δεν είπα να την πιάσει και με τα χέρια της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool