Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ όχι, αλλά μερικές φορές μυρίζει τόσο μα τόσο ωραία (εδικά το πατέ) που αν δεν φοβόμουν θα το έκανα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι... Χμμμ. Ημουν μικρο ομως
Μαζι με ενα φιλο μου καθομασταν και τρωγαμε σχεδον καθε μερα την ξηρα τροφη. Και σκυλοτροφη. Χμ και κατι βιταμινες για χαμστερακια και κουνελια... με γευση βανιλια... απο αυτες μπολικες
Μια εδινα στο χαμστερ, 2 ετρωγα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Λακτούλα!!!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Λοιπον....ναι... Χμμμ. Ημουν μικρο ομως
Μαζι με ενα φιλο μου καθομασταν και τρωγαμε σχεδον καθε μερα την ξηρα τροφη. Και σκυλοτροφη. Χμ και κατι βιταμινες για χαμστερακια και κουνελια... με γευση βανιλια... απο αυτες μπολικες
Μια εδινα στο χαμστερ, 2 ετρωγα...
Βρε Λακτούλα!!?? Απίστευτο! Για να τα έτρωγες προφανώς θα ήταν νοστιμα, σωστά; Πες μας λεπτομέρειες!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

δεν εχω δοκιμασει,αλλα πηρα κατι σοκολατακια με γευση βανιλιας για το σκυλακι μου και πραγματικα,μυριζουν τοσο ωραια και ειναι και ωραια εμφανισιακα που μπορεις να τα σερβιρεις και σε καλεσμενους!!!

προσοχη λοιπον,αμα ερθετε σπιτι μου!
πλακα κανω ε??
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

????εγώ πάντως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ! δεν έχω μπει ο΄θτε καν στον πειρασμώ να δοκιμάσω!
anabou
Διάσημο μέλος

Λακτούλα είσαι απίστευτη.
Εγώ δεν έχω δοκιμάσει. Ωστόσο κάποιες κονσέρβες μυρίζουν πολύ ωραία.
julia
Διακεκριμένο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

θυμιζαν λιγο τα δημητριακα... Αλλα οι βιταμινες για τα χαμστερ ηταν τελειες!
Μην απορειτε...Μικρη δοκιμαζα τα παντα.... εκτος απο φαγητο προφανωσ που με κηνυγουσαν να φαω
Εχω δοκιμαζει κραγιον, κολωνιες, πουδρα, σαπουνι, σαπουαν και αλλα που δεν θυμαμαι!
Θυμαμαι υπηρχαν κατι ειδικες σοκολατες για να ανοιγουν την ορεξη των παιδιων, εδινες πολυ μικρο κομματακι και ανοιγε η ορεξη...
Αλλα σε μενα δεν επιαναν, ετρωγα ολη την σοκολατα αλλα ορεξη για φαγητο δεν ειχα...
για αλλη μια σοκολατα ναι... 
RedCat
Διάσημο μέλος

είμαι και στο γραφείο και θα με πάρουν με τις πέτρες σε λίγο....εμένα μου μυρίζουν πολύ ωραία αυτές οι sheba Κοτοπουλο και τόνος, και έχω μπει στον πειρασμό κανα -δυο φορές να τις σερβίρω σε πάρτυ...

Ο καλός μου πάλι σκέφτεται να καλέσει φίλους για ποτό και να σερβίρει κροκέτες μαζί με το ουίσκι...είναι πεπεισμένος ότι δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα (τουλαχιστον εμφανισιακά)
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε πως να εχεις,,αφου ταραζες πρωτα τα υπολοιπαΟι κροκετες δεν ειχαν καμια ιδιαιτερη γευσηθυμιζαν λιγο τα δημητριακα... Αλλα οι βιταμινες για τα χαμστερ ηταν τελειες!
Μην απορειτε...Μικρη δοκιμαζα τα παντα.... εκτος απο φαγητο προφανωσ που με κηνυγουσαν να φαω
Εχω δοκιμαζει κραγιον, κολωνιες, πουδρα, σαπουνι, σαπουαν και αλλα που δεν θυμαμαι!
Θυμαμαι υπηρχαν κατι ειδικες σοκολατες για να ανοιγουν την ορεξη των παιδιων, εδινες πολυ μικρο κομματακι και ανοιγε η ορεξη...
Αλλα σε μενα δεν επιαναν, ετρωγα ολη την σοκολατα αλλα ορεξη για φαγητο δεν ειχα...
για αλλη μια σοκολατα ναι...
![]()

που ορεξη για ΄΄κανονικο''φαγητο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα κροκετες και βιταμινες ετρωγα 

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ γέλιο! Αφού δεν έπαθες τίποτα βρε λακτούλα, πάλι καλά!!!!!!! Η αδελφή μου είχε φάει οταν ήταν περίπου 6 χρονών μια κροκέτα και είχε πει οτι είναι πολύ αλμυρή
Εγώ πάλι αν έτρωγα κρεας θα δοκόμαζα την κίτρινη στρογγυλή Σίμπα. ΜΟΣΧΟΒΟΛΆΕΙΙΙΙΙ!!!!! Κρεας δεν τρώω αλλά τη βρωμια μου την ειχα κάνει και γω.
Ετρωγα τις κουτσουλιες απο τα χελιδόνια ενώ ήμουν ακόμα στη στρατα κι εκανα τη βολτα μου στο μπαλκόνι. Με βλέπει η μαμά μου και μου λέει τι τρώς παιδί μου;;;;;;; Σοκολατάκι.

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχως που η μητερα μου εβαζε τα απορρηπαντικα και τις χλωρινες μακρια... 
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα έτρωγες και τα απορυπαντικά;;;;; Τζιζζζζζζζζζ. Δόξα τω Θεό που είσαι ζωντανή παιδάκι μου!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ξερετε σε τι πειρασμο εμπαινα με τις αρρωματικες γομες! Που ηταν με τοσο ωραια χρωματα και μυριζαν τοσο ωραια.....

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω λυθεί στα γέλια!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο τοτε δεν εχω ξαναφαει γιατι φοβαμαι μην γινω γατα!!!!!!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool