Έχετε δοκιμάσει ποτέ γατοτροφή;

Λακτούλα είσαι απίστευτη ! :up:
Εγώ ωστόσο πολλές φορές έχω
μπεί στον πειρασμό να δοκιμάσω
κονσέρβα με γεύση τόνο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, καλε ειχα ξεχασει τις οδοντοκρεμες!!! :P Αυτες ηταν η αδυναμια μου! Και επειδη ημουν το μικρο της οικογενειας (10 χρονια διαφορα με τον αδερφο μου) μου παιρνανε παιδικη με ωραιες γευσεις! Καποια στιγμη η μητερα μου παρατηρησε οτι τελειωνε υπερβολικα γρηγορα η δικη μου οδοντοκρεμα και αρχισε να μου λεει οτι ειναι επικινδυνη, δεν κανει να την τρωμε και τα λοιπα. Εγω αρνιουμουν οτι την τρωω, αλλα απλα προσεχω τοσο τα δοντια μου :cool: Μια μερα που μολις ειχα φαει, μπηκε και αρχισε παλι να μου τα λεει και την απανταω (και να εχω στην μυτη μου λιγη :P) καλε μαμα ψεματα λες, εγω τοσο καιρο που την τρωω και την την δικη σας λιγο δεν εχω παθει τπτ!!!:D Ε. προδοθηκα μονη μου :lol: Στην κατασκηνωση κερνουσαμε η μια την αλλη τις οδοντοκρεμες μας και καναμε και γκαλοπ ποια ηταν η πιο νοστιμη! Εγω τα εκανα αυτα απο τα 4 μεχρι τα 6.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εισαι πραγματικά παμφάγο!!!!:blink: Η μαλλον ήσουν. Τώρα πια τι τρως; Δεν μπορει, όλο και κατι κουλό θα τρως ακόμα στα κρυφά:P

:lol: Λοιπον τωρα που το σκεφτομαι, δεν τρωω και κατι περιεργο... :hmm: Αμα θυμιθω κατι που τρωω ακομα θα σας το πω :P Αλλα η αληθεια ειμαι πολυ περιεργη με το φαγητο. Αφηστε που κατα καιρους πχ κατι αναψυκτικα η πατατακια που βγαινουν που οσοι τα δοκιμασουν λενε τι απαισια που ειναι και εμενα μου αρεσουν... :hmm::lol:! Για να καταλαβετε, μετα απο λιγο καιρο σταματανε να κυκλοφορουν γιατι προφανως δεν πουλανε και εγω τα ψαχνω :D:confused::cool:

Οι κροκετες δεν ειχαν καμια ιδιαιτερη γευση :P:lol: θυμιζαν λιγο τα δημητριακα... Αλλα οι βιταμινες για τα χαμστερ ηταν τελειες! :lol: Μην απορειτε...Μικρη δοκιμαζα τα παντα.... εκτος απο φαγητο προφανωσ που με κηνυγουσαν να φαω :lol: Εχω δοκιμαζει κραγιον, κολωνιες, πουδρα, σαπουνι, σαπουαν και αλλα που δεν θυμαμαι! :hmm: Θυμαμαι υπηρχαν κατι ειδικες σοκολατες για να ανοιγουν την ορεξη των παιδιων, εδινες πολυ μικρο κομματακι και ανοιγε η ορεξη...:hmm: Αλλα σε μενα δεν επιαναν, ετρωγα ολη την σοκολατα αλλα ορεξη για φαγητο δεν ειχα... :P για αλλη μια σοκολατα ναι... :lol:

ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! :up::up::up:

Παρακαλώ ειδοποιείστε τη yasmin να διαβάσει το τόπικ γιατί σε άλλο μιλουσε περί ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ των γατόφιλων!!!

Λακτούλα, η γάτα σου προλαβαίνει να φάει ή της τρως όλο το φαΪ? Είσαι φοβερή!!!
Τέτοια επιτυχία το τόπικ δεν τον περίμενα. Αρζίω να... ανησυχώ! :P

καλα κοριτσια ειστε απιστευτες!!:blink::blink::blink: εγω δεν εχω φαει σκυλοτροφη ή γατοτροφη... αλλα οταν ημουν πολυ μικρη δαγκωνα και μασουσα ενα στωμα για τη θαλασσα..:redface::redface:νομιζα οτι ηταν τσιχλα:redface::redface: και οδοντοκρεμα εχω φαει:happy:

Και να φανταστεις βρε Lactoula το όνομά σου παραπέμπει στην υπέροχη σοκολάτα Lacta που όλοι μας αγαπάμε! Τι σου συμβαίνει παιδί μου;;;;;;:blink::lol:

Lactoula γύρνα το σε Gatotrofoula ή Gatotrofofaganoula..:D:D
Wow έχω να κάνω ποστ πολύυυυ καιρό!!!
Φιλιά σε όλες!

:lol::lol::lol::lol:
Παντως κι εγω με την UHU ειχα κολλημα μικρη..... Ερωτας μεγαλος.... Αλλα οχι, δεν μου εμεινε.... Μεγαλωνοντας σταματησα.
Γατοτροφη πατως, ομολογω δεν το επιχειρησα....

Μου αρεσει και η Λακτα βρε κοριτσια! :redface::lol: Εξαλλου τωρα δεν τα τρωω αυτα... :hmm: Καλα την οδοντοκρεμα της ανιψιας μου την ειχα δοκιμασει οταν ειχε ερθει... Γιατι εμενα η μαμα μου δεν παιρνει πια παιδικη :lol: ενω στην εγγονη της πηρε... :lol::redface:

A καλέ εγώ πάντα έπαιρνα παιδική οδοντόκρεμα.. της ΑΙΜ, την 3 έως 11.. Τι πειράζει που είμαι 22? 11+11 μας κάνουν 22!:P

Το πρόβλημά μου είναι ότι εδώ δεν βρήκα παιδική οδοντόκρεμα γμτ και πήρα μια κοινή.. Επίσης το στοματικό μου διάλυμα έχει γεύση τσιχλόφουσκα και εδώ επίσης δεν έβρισκα κανένα με συμπαθητική γεύση και κατέληξα με ένα μέντας :down:

Θα πάω να κοιτάξω σε κανένα μεγαλύτερο μαγαζί με μεγαλύτερη ποικιλία..

Επί του θέματος δεν έχω δοκιμάσει ποτέ γατοτροφή, αν και πολύ με ψήνουν οι κροκέτες και τα μικρά Gold της Gourmet :redface:

Και επίσης όλα μου τα κραγιόν - lip gloss έχουν ωραίες γεύσεις και μέσα σε 3' τα έχω γλείψει και τα έχω εξαφανίσει :P

εμενα μου αρεσε να κολλαω τα χερια μου με κολλα σωλιναριο και μετα να ξεκολλαω τις φλουδες απο ξερη κολλα που δημιουργουνται:redface::redface::redface:

εμενα μου αρεσε να κολλαω τα χερια μου με κολλα σωλιναριο και μετα να ξεκολλαω τις φλουδες απο ξερη κολλα που δημιουργουνται:redface::redface::redface:

Αχ, τι μου θύμησες, Μελινάκι!!! Το έκανα κι εγώ αυτό όταν ήμουν μικρή
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Me 2......:redface::lol:

:up::up:Ναι, ναι έχει πολύ πλάκα ..Ακόμα το κάνω:redface: ...είναι να μην πέσει uhu στα χέρια μου...

Miam... πως είναι η κονσέρβα γιατί όταν γυρίζω απο την δουλειά ξελιγωμένη και του ανοίγω καμία καινούρια που μυρίζει ωραία μου τρέχουν τα σάλια:P.

Παλιά είχα διαβάσει κάπου ότι οι γατοτροφές (και οι σκυλοτροφές) για να πάρουν την τελική έγκριση καταλληλότητας και να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο περνούν από το στάδιο που τις δοκιμάζουν άνθρωποι, τους οποίους προσλαμβάνουν οι εταιρίες για το σκοπό αυτό.
Δεν ξέρω αν αληθεύει και αν το εφαρμόζουν όλες οι εταιρίες.
Μου φαίνεται λογικό πάντως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back