moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Όσο μεγαλώνουν γίνονται και πιό όμορφα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγαπημενη σταση ναζιου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ωχ!
Έχουν μεγαλώσει κι ομορφύνει πάρα πολύ αυτά τα μικρά!

Άντε να βρουν ένα καλό σπίτι!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μακαρι,γιατι τα παιδια νοικιαζουν σπιτι μονο για τα γατακια!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανέμορφα μωρά!
marina289
Περιβόητο μέλος
έχεις και εσυ την ικανότητα ακόμα και κατσαρίδα να φωτογραφίζεις να την κάνεις να φαίνεται όμορφη
....Πραγματικά απορώ που δεν έχουν βρει ακόμα σπιτάκι...
iakinthi_
Νεοφερμένο μέλος
Είναι λαχταριστά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!Θα τον έχουμε στην αγκαλιά μας σε 10 μέρες που θα πάμε να τον πάρουμε
!!!Το καινούργιο μεγάλο αδερφάκι του Elvis!!!
Επειδή πολλοί θα νομίζετε ότι έχουν δωθεί όλα κάνετε λάθος!!
Για κάποιο λόγο αυτά τα όμορφα πλάσματα που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε σπίτι και είναι κοινωνικά και χαδιάρικα ακόμα ψάχνουν σπίτι!!
Προωθήστε ότι ο Μπεζές και ο Σορμπέ είναι 6 μηνών και ζητούν ακόμα σπίτι!!Νομίζω οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθει στο θέμα είναι υπεραρκετες για να σας πείσουν!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

!!!Τα αδερφάκια του ψάχνουν ακόμα σπίτι
!!Τα παιδιά που τα φιλοξενούν θα έρθουν Αθήνα 21 Ιανουαρίου!
Αν μένετε Αθήνα και θέλετε ένα από αυτά τα γλυκούλια Sorbet η' Mπεζέ σας προτείνω να τους πάρετε τηλ για να τα φέρουν!
Αν κρίνω από το μωρό μας (Από τις 30 Δεκεμβρίου τον έχουμε) θα τους λατρέψετε!!
Μακάρι να μπορούσα να πάρω και τρίτο γατάκι να έπερνα έστω ένα από τα αδερφάκια του
!Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα
!!αν θέλετε να ρωτήσετε και εμένα κάτι,μια που τα έχω δει από κοντά και έπαθα ένα ευχάριστο σοκ,μη διστάσετε να με ρωτήσετε

!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Eυχαριστουμε πολυ για το promotion Ευτυχια!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ειδικά εγώ που έχω πάρει ήδη το ένα από αυτά και το ζω εκτιμώ τον τρόπο που έχει μεγαλώσει!

Και σου λέω μακάρι να μπορούσα να πάρω ακόμα ένα!

Θα είσαι και εσύ στην έκθεση?
Γιατί δεν τα κατεβάζουν στην έκθεση να τους βρουν γονείς!Μολις τα δουν από κοντά ο κόσμος σίγουρα θα τα λιγουρευτεί!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε!Ναι θα ειμαστε στην εκθεση μαζι με τη Θενια.Νομιζω οτι δε μπορουν να τα κατεβασουν,θα της το ρωτησω παντως.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλειες οι φωτό μπράβο!!

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανέμορφα πορτοκαλόγατα!!
Ειδικά ο Μπεζές τι αφράτα, σουφρωτά χειλακια είναι αυτά??? Για φίλημα..
Ο Σορμπέ πάλι έχει πιο...wild ομορφιά!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Πέτρος τον θέλει αλλά σκέφτεται και εκείνος λογικά!
Και μετά δεν ξέρω τι αντικτυπο θα έχει αυτό στον Elvis
αν τον πάρουμε και αυτόν..μην πέσει σε κατάθλιψη ο πρωτοτοκος..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool