marina289
Περιβόητο μέλος
Αν και μοιάζουν πολύ με τον Σορμπέ,
ο Μπεζεδάκος βγάζει μια ψιλομελαγχολία στο βλεμματάκι του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνω Ευτυχία..Είναι πολύ μούρη ο Μπεζές!Αφού και εγώ τον έχω λιγουρευτεί..Είναι και η αγγελία λιγουρευτική...
Ναι βρε παιδιά..Αυτό το βλεμμα...
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος
Αααχ, εμένα ο Sorbet μ' αρέσει πιο πολύ!
Αυτή η φινετσάτη κορμοστασιά και τα πρασινωπά μάτια με τρελαίνουν! Καλή τύχη τους εύχομαι (Ευτυχία, πολύ θα ήθελα να σε δω τρίτεκνη!
)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος
Να ξέρεις πάντως ότι αν γίνει αυτό, αμέσως μετά θα αυτοκαλεστώ σπίτι σου για καφέ!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα αν πάρουμε και άλλο τώρα,θα πληρώσουμε τα κέρατα μας σε στειρώσεις και εξετάσεις!!Βαλ'τα επι 3 κάνα 300 ευρώ θα πάει η ιστορία χοντρά χοντρά!!
Όταν έρθει και η ώρα για τα δικά σου θα καταλάβεις και εσύ την πίκρα που σκέφτομαι..

moukelis
Επιφανές μέλος
Μακαρι να βρεθει κατι για τους δυο κυριους,γιατι εχουν κι ενα κοριτσακι για δωσιμο τα παιδια κι εχουν πιεστει πολυ...
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως ξέρεις και εσύ ότι καλό θα ήταν να τα φέρουν μαζί τους στην έκθεση,αφού θα χαρίζουν και από φιλοζωικές.βέβαια δεν έχω ξαναπάει σε έκθεση και δεν ξέρω το σύστημα για τον τομέα αδεσποτάκια

moukelis
Επιφανές μέλος
Και τη μαμα τους κι αλλη μια μικρουλα μαυρη,εχουμε ανοιξει αγγελια και για εκεινη.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Καλά έριξα πολύ γέλιο με τον Έλβις άκου πρωτότοκος!!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Νταντεύω τους 3 και έχω και την μια ποντικίνα το ξέχασες??

Εγω το ξεχνάω συχνά!!Αφου είναι ήσυχο αυτό μωρέ!!!
Οπότε μετά θα πάμε για 5 στο σύνολο όχι 4 χαχχαχαχαχα

moukelis
Επιφανές μέλος
Την ειχαν δωσει αλλα γυρισε πισω...
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτά τα υπέροχα αγοράκια ακόμη περιμένουν!Εχουν καταπληκτικό χαρακτήρα και είναι μαθημένα να συμβιώνουν με άλλες γάτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Tα αγορακια μας πλεον ειναι ενος ετους κι ακομη περιμενουν...Ο χρονος πιεζει καθως απειλουνται με εξωση απο το χωρο που νοικιαζουν τα παιδια μονο για τα γατακια,και δε μπορουν να φιλοξενηθουν αλλου.Μεταφερονται σε ολη την Ελλαδα και θα δοθουν στειρωμενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ λυπηρό αυτό,είναι τόσο καλά γατάκια και όμορφα!!
Τουλάχιστον δώσαμε στο ένα από αυτά ένα σπιτικό..
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας αγαπώ πολύ,σας σκέφτομαι και ας μην σας βλέπω και ας μην σας ζω!!
Πράγματι σήμερα θα ήταν το καλύτερο δώρο αν κάποιος δει την αγγελία των πανέμορφων μωρών που έχουν γεννηθει και μεγαλώσει σε σπίτι και είναι τόσο ήμερα!!!Είναι γατάκια σαλονιού!!
Πάρτε καλε τηλέφωνο να τους κάνετε δώρο ένα όμορφο σπιτικό!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool