moukelis
Επιφανές μέλος
Nα εισαι καλα Ευτυχια μου,μακαρι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Tα μικρά μας έχουν πλέον και τσιπάκι,αν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες ας το προσθεσει στο αρχικο μηνυμα της αγγελιας,οπως και οτι πλεον ειναι στειρωμενα...Σε λιγοτερο απο ενα μηνα το σπιτι που τα παιδια νοικιαζουν μονο για τα γατακια,νοικιαζεται σε διποδο ενοικιαστη οποτε πρεπει αμεσα να βρουν χωρο φιλοξενιας ή να υιοθετηθουν.
Σορμπέ: 941000014110711
Μπεζές:941000014110685
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Προστέθηκαν οι αριθμοί.

Εύχομαι να βρουν γρήγορα το σπίτι τους και οι 2!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ,μακαρι!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
είναι όλα πολύ όμορφα

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Στο FB εχω ανεβασει τις αγγελιες τους στο προφιλ μου,οποιος θελει ας μου στειλει ενα ΡΜ να του το δωσω ωστε να κανει μερικες κοινοποιησεις.Ποτε δεν ξερεις,ολο και καποιος μπορει να τους δει και να τους ερωτευτει.Ευχαριστω πολυ!
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δώρα, ο μπεζές είναι τελείως πουδρένιος απίστευτα όμορφος γάτος. Είναι τόσο απίστευτο ότι αυτά τα τόσο όμορφα γατιά δεν έχουν βρει ακόμα σπίτι, τι να πω, κρίμα. Ελπίζω τουλάχιστον να άργησε αλλά να είναι καλό το σπίτι που θα βρεθεί.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ,μακαρι να ειναι οπως τα λες!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα σας!!! Ως η μέχρι τώρα "μαμά" των γλυκών αυτών μωρών είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Μπεζές μας βρήκε σπιτάκι!

Το μόνο που τον χωρίζει από την νέα του μαμά είναι μια απόσταση.....500+ χιλιομέτρων. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον μεταφέρει από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα ώστε να πάει στο νέο του σπιτάκι όσο πιο σύντομα γίνεται?
Ευτυχία μου ο Μπεζεδάκος τελικά θα γίνει και αυτός Αθηναίος όπως ο γλυκός Freddie!! Τι κάνετε πως είστε? Να ξέρεις ότι βλέπω όποιες φωτό ή βιντεάκια μου στέλνεις με email. Απλά συμβαίνουν πολλά.....και συνέχεια....και δεν έχουμε πάρει ακόμα ανάσα καθόλου και γι'αυτό δεν επικοινωνώ συχνά. Θα ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη αλλά να ξέρεις ότι δεν σας ξεχνάω! Ο γλυκός μου Freddie δεν θα μπορούσε να είχε βρει καλύτερους γονείς!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει ξέρω ότι τον σκέφτεσαι και ξέρω και όλες τις δύσκολες καταστάσεις!!
Πήρα μια τεράστια χαρά μόλις διάβασα ότι ο Μπεζές βρήκε σπίτι που τσίριξα!!

Ευχομαι και ο Sorbet να έχει καλή τύχη!!Να είστε όλοι καλά!!
Δεν μπορείς να φανταστείς σε τι ομορφιά και σε τι χαρακτήρα που μας κάνει και λιώνουμε έχει μεταμορφωθεί ο Freddie!!
Eπίσης τελευταία τον φωνάζω "παρτουζιάρη"
γιατί δεν του αρκεί να τον χαιδεύει μονο ο ένας από εμας αλλά και οι δυο αν είμαστε στον ίδιο χώρο και ο ένας χαιδεύει από τη μέση και πάνω και ο άλλος από τη μέση και κάτω .Κάνει ένα ήχο αξιαγάπητο του τύπου "αφου είσαι και εσύ εδώ ,χαίδεψε και εσύ,μην κάθεσαι!"χχχΣου αφιερώνω βιντεάκια που δεν έχεις δει!!!

https://www.youtube.com/watch?v=A-eLWxSBz6I
https://www.youtube.com/watch?v=a2PRFo-86EM
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σούπερ νέα! Πήρε μπρος κ τώρα θα βρει γρήγορα σπιτάκι κ το Σορμπεδάκι...

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ ευχάριστα νέα αυτά για τον Μπεζέ, εύχομαι να έχει πολύ σύντομα την ίδια τύχη κι ο Sorbet!

aalyah
Διάσημο μέλος
Ευτυχία μου ο Freddie έχει γίνει θεός! Ρίξαμε πολύ γέλιο και εγώ και ο Κώστας βλέποντας τα βιντεάκια! Καλέ πόσο χαδιάρης έχει γίνει?? Είδες είδες?? Που όταν τον είχες πάρει φοβόσουν ότι δεν θα σας συνηθίσει?? Βουτυρομπεμπές έγινε!! Και έριξα πολύ γέλιο με το "παρτουζιάρης"
Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ γιατί φαίνεται πόσο καλά περνάει το μωρό! Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ που του προσφέρεται ένα τόσο καλό σπίτι! 
Σας ευχαριστώ όλους για τις τόσο καλές ευχές. Και μακάρι να πάνε όλα καλά με το Σορμπεδάκι. Αλλά προς το παρόν αγχώνομαι λίγο να βρεθεί τρόπος να πάει ο Μπεζές στο νέο του σπιτάκι. Να ολοκληρωθεί και αυτή η υιοθεσία να χαρώ λίγο.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Αν μπορέσετε να κοινοποιήσετε αυτήν την αγγελία και κάπου αλλού ή σε κάποιους δικούς σας γνωστούς θα σας είμαι υπόχρεη. Και ο Μπεζές θα σας ευχαριστεί αιωνίως που τον βοηθήσατε να πάει σπιτάκι του.
Το τηλ επικοινωνίας μου είναι 6945061049. Σας ευχαριστώ πολύ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Σου είναι μήπως εύκολο να μας τα γράψεις όλα μαζεμένα σε μία απάντηση, για να προωθήσουμε ένα πλήρες κείμενο;

Και τηλ/ e-mail επικοινωνίας...

kat-cats
Διάσημο μέλος
Παιδιά θα πω κάτι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται....πόσο θα κόστιζε ένα εισιτήριο αεροπορικό για να ερχόταν η γατούλα....;; είχα διαβάσει ότι γύρω στα 50 ευρώ θέλουν οι αεροπορικές...πόσο δύσκολο θα ήταν να δώσουν τα παιδιά αυτό το αντίτιμο να ταξιδέψει έτσι ο γατούλης.... ίσως να ρωτούσατε...;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool