Έχετε λιγούρα για γλυκάκι; Διαλέξτε! Μπεζές, Sorbet και Plum!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: Έχετε λιγούρα για γλυκάκι; Διαλέξτε! Μπεζές,Sorbet και Plum!

Χαίρομαι τόσο πολύ για τον μπεζεδάκο τόσο όμορφο γατί!!! Εύχομαι να έχει μία καλή τύχη κι ο Σορμπέ! Τι έγινε με την μεταφορά; βρέθηκε κάτι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έχετε λιγούρα για γλυκάκι; Διαλέξτε! Μπεζές,Sorbet και Plum!

Παιδια σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε προσπάθεια. Κατερίνα αυτό με το αεροπορικό εισητήριο δεν ξέρω αν ισχύει αν δεν συνοδεύεται η γάτα. Νομίζω είναι τόσο αν συνοδεύεται από άτομο. Και δυστυχώς όπως και να έχει αυτά τα χρήματα είναι πολλά για εμάς. Μην ξεχνάτε ότι νοικιάζουμε και σπίτι για τα γατιά.....Και αυτός ο μήνας λόγω κλήσης από την τροχαία και λόγω κάποιον καταστάσεων υγείας βγήκαμε εντελώς εκτός προυπολογισμού....
Οπως και να έχει....τα νέα μας είναι ότι με κάποια δανεικά χρήματα αγόρασα εισητήριο για το τρένο και θα κατεβάσω εγώ προσωπικά τον Μπεζέ στην νέα του μαμά. Οσο παει η κατάσταση στριμωχνόμαστε και πιο πολύ αλλά τουλάχιστον ο Μπεζές θα πάει στο νέο του σπιτάκι. :D
Εμεινε ο Σορμπεδάκος τώρα. Να βρει και αυτό μου τ'αγόρι ένα σπίτι και θα ησυχάσω. Γιατί όσο ξέρω ότι στερείται ένα κανονικό σπιτάκι όπου θα έχει πιο συχνή επαφή και συνεχόμενη με δικούς του ανθρώπους, δεν μπορώ να ηρεμήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε προσπάθεια. Κατερίνα αυτό με το αεροπορικό εισητήριο δεν ξέρω αν ισχύει αν δεν συνοδεύεται η γάτα. Νομίζω είναι τόσο αν συνοδεύεται από άτομο. Και δυστυχώς όπως και να έχει αυτά τα χρήματα είναι πολλά για εμάς. Μην ξεχνάτε ότι νοικιάζουμε και σπίτι για τα γατιά.....Και αυτός ο μήνας λόγω κλήσης από την τροχαία και λόγω κάποιον καταστάσεων υγείας βγήκαμε εντελώς εκτός προυπολογισμού....
Οπως και να έχει....τα νέα μας είναι ότι με κάποια δανεικά χρήματα αγόρασα εισητήριο για το τρένο και θα κατεβάσω εγώ προσωπικά τον Μπεζέ στην νέα του μαμά. Οσο παει η κατάσταση στριμωχνόμαστε και πιο πολύ αλλά τουλάχιστον ο Μπεζές θα πάει στο νέο του σπιτάκι. :D
Εμεινε ο Σορμπεδάκος τώρα. Να βρει και αυτό μου τ'αγόρι ένα σπίτι και θα ησυχάσω. Γιατί όσο ξέρω ότι στερείται ένα κανονικό σπιτάκι όπου θα έχει πιο συχνή επαφή και συνεχόμενη με δικούς του ανθρώπους, δεν μπορώ να ηρεμήσω.

Σου είναι μήπως εύκολο να μας τα γράψεις όλα μαζεμένα σε μία απάντηση, για να προωθήσουμε ένα πλήρες κείμενο; :)
Και τηλ/ e-mail επικοινωνίας... :)

:)

Εχεις δίκιο για τα έξοδα - εννοούσα να το επιβαρυνθεί η οικογένεια που θα το πάρει, όχι εσεις. Είναι μικρό ποσό και πιστεύω κάποιος που θέλει ένα ζωάκι δεν θα είχε αντίρρηση να χαλάσει κάποια χρήματα. Ετσι σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον. Οπως και να χει χαίρομαι που βρήκατε λύση και θα πάει στο νέο του σπιτάκι. Είναι τόσο δύσκολο πια να βρεις σπιτάκι για όλα...Καλή τύχη στο μικρό και εύχομαι γρήγορα και ο Σορμπεδάκος να χει ανάλογη τύχη!

πολύ έξυπνη παρουσίαση των γατιών να τα παρομοιάσετε με γλυκάκια πράγματι είναι όνομα και πράμα γλυκάκια
εύχομαι να χουν βρει σπίτι μέχρι τώρα.

Καλησπέρα. Οι φωτογραφίες απο τα γατάκια με μάγεψαν και αναρωτιέμαι (μιας και το άρθρο υπάρχει αρκέτο καιρό) εάν έχει μείνει κάποιο χωρίς οικογένεια. Εγώ προσφατα υιοθέτησα μια ψιψίνα από τον δρόμο (avatar), η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει ολόκληρη κυρία, και σκεφτηκά να της βρώ παρέα μόλις είδα τις φωτογραφίες. Είναι κάποιο απο τα τρία ελεύθερο;

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπερα,ελευθερος ειναι ο Σορμπε,και ειναι ηδη στειρωμενος,εμβολιασμενος,αποπαρασιτωμενος,και με τσιπ,οποτε περα απο την τροφη του και τις επαναληψεις του εμβολιου και των αποπαρασιτωσεων δε θα εχεις μαζεμενα εξοδα δευτερου γατοσυγκατοικου.Αν θες παρε ενα τηλεφωνο στον αριθμο της αγγελιας να συνεννοηθεις με τη Θενια,μακαρι να ταιριαξει και να τον παρεις,ειναι γλυκυτατο γατακι και θα γινει η καλυτερη παρουλα της μικρης σου!

Τέλεια, ευχαριστω!

Καλησπέρα σας....σήμερα μπήκα να ενημερώσω ότι για άλλη μια φορά μου ακυρώσαν την υιοθεσία του Σορμπέ. Και μάλιστα την ίδια μέρα που θα τον πήγαινα. :( Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται μέχρι την προηγούμενη μέρα το βράδυ όλα να είναι καλά και ξαφνικά την ημέρα που το γατί κανονικά θα ταξίδευε για το νέο του σπίτι, να προέκυψε κάτι προσωπικό που να μην επιτρέπει την υιοθεσία του γατιού. Και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι οτί το προηγούμενο Σ/Κ που βρισκόμασταν στην έκθεση γάτας θα μπορούσα να είχα πάρει μαζί μου τον Σορμπέ, να τον δει ο κόσμος, να μοιράσω και φυλλαδιάκια και να έχει περισσότερες ευκαιρίες για υιοθεσία το μωρό μου. Έχασε άδικα μια πολύ καλή ευκαιρία γιατί υποτίθεται ότι είχε βρει σπιτάκι.....:/: Που να το φανταστώ? Και πως ν'αποφασίσω να συνεχίσω να προωθώ το ζώο (αμεσα σε μια έκθεση δεν μιλάμε για μια απλή αγγελία) για υιοθεσία όταν το έχω υποσχεθεί κάπου? Δεν είχα δικαίωμα. Και τώρα ο Σορμπεδάκος έχασε και την ευκαιρία του να προωθηθεί η ανάγκη του για υιοθεσία και έχασε και το σπιτι που θα τον έπαιρνε. Αυτό το μωρό είναι το πιο άτυχο.....Και ήταν το πιο κοινωνικό και από τα 3 αδέρφια. Θυμάμαι ότι μόλις κατάφεραν να μεγαλώσουν αρκετά ώστε να μπορούν ν'ανεβαίνουν στο κρεβάτι, πρώτος αυτός ερχόταν και ξάπλωνε και κοιμόταν πάνω στην κοιλιά μου με τις ώρες.......Τι αδικία γι'αυτό το γατί να μένει 16 μήνες τώρα χωρίς οικογένεια. Τι μεγάλη αδικία......:/: :(
Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη.....

λυπάμαι πολύ για τα άσχημα νέα που μας μετέφερες και πίστεψέ με σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κι εμένα μου συνέβη πολλές φορές με τα γατάκια που προωθούσα από πέρσι βέβαια όχι τελευταία στιγμή όπως με το δικό σου αλλά η στενοχώρια είναι μεγάλη. Και η στενοχώρια δεν ήταν γιατί δεν κατάφερνα να τα δώσω (το οποίο θα ήταν μεγάλη οικονομική ανακούφιση) αλλά γιατί ένιωθα σα να μου απέρριπταν τα παιδιά μου που δεν έβρισκα κάποιον να δει όπως εγώ το πόσο υπέροχα πλάσματα είναι. λυπάμαι πραγματικά πολύ κι ελπίζω να βρεις το κουράγιο και να συνεχίσεις να ψάχνεις γιατί αυτός ο ομορφούλης αξίζει το καλύτερο.

Για μένα το πιο στενόχωρο είναι το πόσο ευθυνόφοβοι και ψεύτες είναι κάποιοι. Και κότες. Ε ναι, κότες.

Άκου "έτυχε κάτι προσωπικό", λίγες ώρες πριν. Το οποίο "προσωπικό" είναι και απαγορευτικό για την υιοθεσία φυσικά, δεν είναι ότι απλά θα αναβληθεί για λίγες μέρες.

Τι να πει κανείς.

Φυσικά και θα συνεχίσω να ψάχνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω. Αλλά νιώθω υπερβολικά μεγάλη απογοήτευση. Και μεγάλο θυμό γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με το να φέρονται ανεύθυνα στερούν ευκαιρίες από ένα ζώο. Από τότε που τον έκλεισε και συμφωνήσαμε ότι θα τον πάρει, σταμάτησα να "κυνηγάω" την υιοθεσία του μέσω αγγελιών και έχασα και την ευκαιρία να τον πάρω μαζί μου στην έκθεση. Η έκθεση θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία να προβληθεί η ανάγκη του για σπίτι. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά πως κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο απερίσκεπτοι και τόσο ανεύθυνοι. Και είναι ακριβώς αυτό που λες. Μ'εκνευρίζει που δεν μπορώ να δείξω πόσο καλό μωρό είναι. Πόσο τέλειος σύντροφος θα γίνει. Λίγος καιρός προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον (άλλωστε είναι γάτα μην το ξεχνάμε) και θα δουν πόσο γατί μάλαμα είναι. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ απο χθες δεν το χωράει ο νους μου..... :( Και έχω κουραστεί να μου το κάνουν αυτό. Μου έχουν ακυρώσει πολλές φορές υιοθεσίες και δεν με χάλασε τόσο. Αλλά είναι η δεύτερη φορά που μου ακυρώνουν υιοθεσία την ίδια μέρα που θα τους πήγαινα το γατί και ειλικρινά με εξοργίζει αυτό!!! Μου έχει ξανασυμβεί με μια άλλη γατούλα που έδινα την Κασσάνδρα. Κάθε εμπόδιο για καλό γιατί πλέον έχει βρει ένα τέλειο σπιτάκι αλλά ειλικρινά αυτό της τελευταίας στιγμής είναι εξοργιστικό!!! :mad:

Για μένα το πιο στενόχωρο είναι το πόσο ευθυνόφοβοι και ψεύτες είναι κάποιοι. Και κότες. Ε ναι, κότες.

Άκου "έτυχε κάτι προσωπικό", λίγες ώρες πριν. Το οποίο "προσωπικό" είναι και απαγορευτικό για την υιοθεσία φυσικά, δεν είναι ότι απλά θα αναβληθεί για λίγες μέρες.

Τι να πει κανείς.

Σ'ευχαριστώ γιατί πραγματικά εκφράζεις την αγανάκτισή μου. Τόσο καιρό με ζαλίζει το συγκεκριμένο άτομο να πάρει τον μικρό και λίγες ώρες πριν έτυχε κάτι προσωπικό και δεν μπορεί να τον πάρει. Ήμαρτον δηλαδή. Τέλος πάντων. Εγώ θα συνεχίσω να ψάχνω. Και ελπίζω πραγματικά να βρεθεί το καλύτερο σπίτι για το συγκεκριμένο μωρό γιατί πραγματικά το αξίζει.

Κουκλίτσα μου, καταλαβαίνω την απογοήτευση και την αγανάκτησή σου. Να δεις όπως που είναι για καλό, αν και δεν μπορείς τώρα να το δεις. Θα σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα: Προχθές, φτιάχναμε στολίδια στο σχολείο για το Χριστουγεννιάτικο παζαράκι. Τα πλάσαμε πρώτα με τον πηλό, μετά ζωγραφίσαμε πάνω τους με το μολύβι και ύστερα βάψιμο με πινέλο. Το στολίδι μιας μαθήτριας έσπασε καθως το κρατούσε στα χέρια και η μικρή πειράκτηκε πάρα πολύ. Δεν είναι όμως για καλό; Πόσο πιο άσχημα θα ένοιωθε αν το στολίδι της μετά από τόσο μεγάλο ταξίδι έσπαζε αφότου είχε βαφτεί και βερνικωθεί; Είναι στην τελική καλύτερα λοιπόν, όταν είναι να πάει κάτι στραβά, να πηγαίνει νωρίς. Θα μου πεις: "Τότε γιατί δεν στράβωνε ακόμα πιο νωρίς μπας και έβρισκα για τον μικρό κάτι στην έκθεση;" Γι' αυτό σου έγραψα πιο πάνω πως ίσως είναι για καλό, αν και δεν μπορείς τώρα να το δεις. Πόσες φορές μας έρχεται η μια αναποδιά μετά την άλλη για να ανακαλύψουμε πολύ αργότερα ότι αυτές οι αναποδιές ήταν τελικά καλή τύχη; Που ξέρεις λοιπόν ποια καλή τύχη περιμένει αυτό το γατάκι; :)

Κουκλίτσα μου, καταλαβαίνω την απογοήτευση και την αγανάκτησή σου. Να δεις όπως που είναι για καλό, αν και δεν μπορείς τώρα να το δεις. Θα σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα: Προχθές, φτιάχναμε στολίδια στο σχολείο για το Χριστουγεννιάτικο παζαράκι. Τα πλάσαμε πρώτα με τον πηλό, μετά ζωγραφίσαμε πάνω τους με το μολύβι και ύστερα βάψιμο με πινέλο. Το στολίδι μιας μαθήτριας έσπασε καθως το κρατούσε στα χέρια και η μικρή πειράκτηκε πάρα πολύ. Δεν είναι όμως για καλό; Πόσο πιο άσχημα θα ένοιωθε αν το στολίδι της μετά από τόσο μεγάλο ταξίδι έσπαζε αφότου είχε βαφτεί και βερνικωθεί; Είναι στην τελική καλύτερα λοιπόν, όταν είναι να πάει κάτι στραβά, να πηγαίνει νωρίς. Θα μου πεις: "Τότε γιατί δεν στράβωνε ακόμα πιο νωρίς μπας και έβρισκα για τον μικρό κάτι στην έκθεση;" Γι' αυτό σου έγραψα πιο πάνω πως ίσως είναι για καλό, αν και δεν μπορείς τώρα να το δεις. Πόσες φορές μας έρχεται η μια αναποδιά μετά την άλλη για να ανακαλύψουμε πολύ αργότερα ότι αυτές οι αναποδιές ήταν τελικά καλή τύχη; Που ξέρεις λοιπόν ποια καλή τύχη περιμένει αυτό το γατάκι; :)

Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες και εννοείται πως και εγώ έτσι προσπαθώ να το σκεφτώ. Αλλά έχω απογοητευτεί τόσες πολλές φορές με ακύρωση υιοθεσίας του συγκεκριμένου μικρού που πιστέυω ότι στο τέλος δεν θα βρεθεί τίποτα. Και αν και ξέρω ότι αυτό που θα πω είναι τετριμένο και ακούγεται συχνά έχουμε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Ναι ξέρω ότι όλοι έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα αυτόν τον καιρό και το καταλαβαίνω. Αλλά εμείς αναγκαζόμαστε να νοικιάσουμε ένα έξτρα σπίτι για να μένουν αυτά τα γατιά. Εγώ δουλέυω 6ωρη και ο σύντροφός μου 4ωρος και ψάχνουμε εδώ και καιρό δεύτερες δουλειες και δεν μπορούμε να βρούμε. Και στις 1-2 που βρίκαμε δεν μας πληρώσαν και φύγαμε. Ειλικρινά έχουμε φτάσει σε σημείο όπου δεν αντέχουμε άλλο και δεν θέλω ν'αρχίσω να λέω με λεπτομέρειες για το πόσο στα άκρα έχουν φτάσει τα οικονομικά μας. Κανένας δεν μας προσφέρει έστω την βοήθεια της φιλοξενίας του γατιού. Και ένα δύο που το κάναν μας ζητάνε για ένα γατί παραπάνω λεφτά απ'οτι δίνουμε στο ενοίκιο του σπιτιού. Όπως καταλαβαίνεις μου είναι δύσκολο να πάρω την ακύρωση της υιοθεσίας θετικά. Εννοείται ότι είναι καλύτερα που δεν πήγε στο συγκεκριμένο σπίτι γιατί μετά δεν ξέρω τι μπορεί να γινόταν με το μωρό. Αλλά το ότι έχασα τόσο καιρό και δεν προώθησα την ανάγκη για υιοθεσία είναι απαράδεκτο. Το μωρό ψάχνει σπίτι από λίγων μηνών γιατί μην ξεχνάμε ότι γεννήθηκαν στα χέρια μας. Έχει γίνει 16 μηνών και ακόμα δεν είχε καμία τύχη. Νιώθω πλέον μόνο απελπισία και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δυσκολεύομαι πολύ να το δω θετικά. :/:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Από δω και πέρα κανένας εκτός και αν υπογράψει συμβόλαιο που λέει ο λόγος, να μην θεωρείται αποκλειστικά ο θετός γονιός αυτού του γατιού. Δεν μπορώ να ξέρω τι πήγε στραβά σ' αυτή την περίπτωση, αλλά να το ψάχνεις παντού και σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Δυστηχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις καταστάσεις, παραμόνο να προσπαθούμε για το καλύτερο. :/:
Ειλικρινά εύχομαι σύντομα αυτό το γατάκι να βρεθεί στο μόνιμο του σπιτάκι. Και το πιστεύω ότι θα γίνει και το δικό του θαύμα. Έχει τύχει και στο παρελθόν στο my cat, κάποιο φαινομενικά "άτυχο" γατάκι, να βρει τελικά την καλύτερη τύχη! Απλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε χρονικά ποτε θα γίνει αυτό.
Όσο για την οικονομία, τραγικές καταστάσεις συναντάμε κάθε μέρα. Η κολλητή μου είναι άνεργη 10 χρόνια! Εκτός από κάποιες περιστασιακές part time δουλίτσες που βρίσκει, τίποτα μόνιμο. Γι' αυτό, έστω και λίγες ώρες αν εργάζεστε, τουλάχιστον αν είναι κάτι πιο μονιμο είναι θετικό. Δύναμη φίλη μου!!

Τουλάχιστον ο Μπεζές πήγε στο σπιτάκι του; Επίσης κάτι άσχετο, ο Σορμπέ είναι στειρωμένος; Θέλω να αναφέρω την περίπτωση σε κάποιους γνωστούς μου που θυμάμαι ότι ήθελαν να υιοθετήσουν γατάκι παλιότερα και φαντάζομαι αν είναι στειρωμένος θα ήταν μεγάλο συν.

ακυρο, τώρα είδα ότι είναι στειρωμένος και με τσιπ και απ' όλα.

Αν είναι δυνατόν!!!Τσάμπα η χαρά που πήραμε βρε Θένια μου όταν μας είπες ότι βρήκε σπίτι..πολύ λυπάμαι και έχεις δίκιο στην έκθεση θα είχε πολλές ευκαιρίες ..

Πάντως από την άλλη χάρηκα που σας είδα και ελπίζω την άλλη φορα που θα έρθετε να μας επισκεφθείτε για να καμαρώσετε τον Freddie,να δείτε τι γάταρος έχει γίνει!!

Μετά από τόσες περιπέτειες, το σύμπαν θα συνομωτήσει για να βρει το Σορμπεδάκι το καλυτερότερο σπίτι! Του το χρωστάει...άντε, καλή επιτυχία! :)

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Ευχομαι να βρει το μωρό μου σύντομα μια οικογενεια που να τον αγαπήσει γιατί το αξίζει.
Ευτυχία αν καταφέρουμε μια μέρα να έρθουμε Αθήνα με την ησυχία μας θα έρθουμε να δούμε το αγοράκι σας (και πρώην αγοράκι μας). Αρκεί να κατεβούμε κάποια στιγμή και να έχουμε χρόνο. Και το σ/κ της έκθεσης θέλαμε να έρθουμε αλλά μέναμε τόσο μακριά που ήταν αδύνατον.

koukimanster ναι ο Μπεζές πήγε σπίτι του και είναι πανευτυχής με την νέα του μαμά. Τα δύο αδερφάκια ο Μπεζές και ο Plum (ο οποίος έγινε ο Freddie της Ευτυχίας) βρήκαν πολύ καλά σπιτάκια και είχαν πολύ καλή τύχη. Μακάρι να βρει την ίδια τύχη και ο Σορμπεδάκος. Τ'αξίζει το μωρό μου. Ίσως είμαι λίγο προκατηλημένη γιατί εμένα πάντα ήταν ο αγαπημένος μου αλλά πραγματικά πστέυω ότι είναι το καλύτερο παιδάκι απ'ολα! :inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back