Έχουμε λοιμώδη περιτονίτιδα

Δυστυχώς έχουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, η γατούλα μας, που δεν απέκτησε ποτέ όνομα, απλά παρέμεινε: (Γατούλα, Ομορφούλα, Χοντρούλα) πάσχει από λοιμώδη περιτονίτιδα, η κατάσταση της δυστυχώς χειροτερεύει και ο πόνος μας είναι μεγάλος. Προσπαθώ διαβάζοντας (έτσι έφτασα μεχρι εδω) ή γράφοντας και αναρτώντας φωτογραφίες στο blog που έφτιαξα για την Αγάπη μου (την γατούλα μου), να απαλύνω τον πόνο μου. Βοηθάει, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά τις στιγμές που η γατούλα μου καθόταν δίπλα στην οθόνη του υπολογιστή, και προσπαθούσε με τα κόλπα της να προσελκύσει την προσοχή μου.

Γατούλα θα μας λείψεις πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Πραγματικά λυπάμαι πολύ, βλέπω καινούριο ποστ σε αυτό το θέμα και το βλέπω σαν εφιάλτη, εμείς πονεσαμε πολύ οπότε φαντάζομαι ότι το ίδιο Ισχύει για όσους το περνάνε αυτό, άτιμη ασθένεια.
Συγγνώμη που ρωτάω αλλά η γατούλα σας "έφυγε" επειδή δεν κατάλαβα καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tην περιμένω από στιγμή σε στιγμή, δεν θέλησα να της κάνω ευθανασία (με έπεισε ο γιατρος).

Tην περιμένω από στιγμή σε στιγμή, δεν θέλησα να της κάνω ευθανασία (με έπεισε ο γιατρος).

Κρίμα να λες τότε θα μα λείψεις πρέπει να έχεις ελπίδα μέχρι την τελευταία στιγμή, το λέω εντελώς ΦΙΛΙΚΑ και χωρίς παρεξήγηση.
Σε τι κατάσταση είναι τώρα....?

Τελευταία επεξεργασία:
Δυστυχώς έχω χάσει κάθε ελπίδα, εδώ και δύο εβδομάδες δεν τρώει, έχει να κάνει κακά 7 μέρες και πλέον δεν μπορεί ούτε να περπατήσει.

Δυστυχώς έχω χάσει κάθε ελπίδα, εδώ και δύο εβδομάδες δεν τρώει, έχει να κάνει κακά 7 μέρες και πλέον δεν μπορεί ούτε να περπατήσει.

Λυπάμαι πραγματικά σε καταλαβαίνω απόλυτα, γνώμη μου είναι να σκεφτείς την ευθανασία, είναι κρίμα να λιώνει έτσι, καλή δύναμη.

Ευχαριστώ, θα την χρειαστώ!

Καλη δυναμη και απο εμενα. Ειναι αγριο πραγμα να βλεπεις το ζωακι σου να λοιωνει ετσι μερα με την ημερα. Τουλαχιστον την αγαπησατε και γνωρισε και ομορφα πραγματα στην ζωη της, υπαρχουν ζωακια που δεν το γνωριζουν ποτε αυτο.:(

https://news.cornell.edu/stories/2013/06/discovery-offers-hope-against-deadly-cat-virus
Εξαιρετικά νέα,ελπίζω σύντομα να έχουμε τεστ για την ασθένεια,ίσως και εμβόλιο,και να μη χαθούν άλλα ζωάκια!

https://news.cornell.edu/stories/2013/06/discovery-offers-hope-against-deadly-cat-virus
Εξαιρετικά νέα,ελπίζω σύντομα να έχουμε τεστ για την ασθένεια,ίσως και εμβόλιο,και να μη χαθούν άλλα ζωάκια!

:clapup: Αυτά είναι πράγματι εξαιρετικά αισιόδοξα νέα!:) Άντε και σύντομα εμβόλιο και θεραπεία, να πάψει αυτή η ύπουλη ασθένεια να σκοτώνει τόσα γατιά.
Μπράβο και σε σένα Δώρα και σ'ευχαριστούμε για την ετοιμότητα, την άμεση ενημέρωση, αλλά και την ευαισθησία σου να παραθέσεις το link:flowers:

Έχοντας "καεί" και η ίδια,παρακολουθώ τις εξελίξεις ώστε να είμαι ενήμερη για οτιδήποτε καινούριο.Μακάρι να έχουμε σύντομα τεστ και γιατί όχι και πιο αποτελεσματικό εμβόλιο!

Σε προσφατο κτηνιατρικο συνεδριο ειπαν οτι ολες οι γατες εχουν πλεον γονιδιακα τον κορονοιο αλλα το τι τον μεταλλασει ειναι αγνωστο.Ως τωρα πιστευουν οτι ειναι το πεσμενο ανοσιοποιητικο οποτε δεν βαζουμε πολλα γατακια μαζι, δεν τα στρεσαρουμε, τα ταιζουμε σωστα κλπ
Επισης βρεθηκαν πολλες γατουλες θετικες στο καλαζαρ!

Γατουλες θετικες σε καλαζαρ; Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.

Σε προσφατο κτηνιατρικο συνεδριο ειπαν οτι ολες οι γατες εχουν πλεον γονιδιακα τον κορονοιο αλλα το τι τον μεταλλασει ειναι αγνωστο.Ως τωρα πιστευουν οτι ειναι το πεσμενο ανοσιοποιητικο οποτε δεν βαζουμε πολλα γατακια μαζι, δεν τα στρεσαρουμε, τα ταιζουμε σωστα κλπ
Αυτο ξερω κι εγω,αν οχι ολες,οι περισσοτερες,και πλεον βρηκαν τι αλλαζει στη δομη του ιου οταν μεταλασσεται,οποτε ισως συντομα εχουμε περισσοτερες πληροφοριες για τον τροπο προληψης και αντιμετωπισης του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back