anabou
Διάσημο μέλος
α. Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα
β. Είναι κουτσομπόλα και αποκλείεται να κρατήσει το στόμα της κλειστό στο θέμα Τζίντζερ.
Το θέμα είναι τι κάνουμε. Υπάρχουν 2 επιλογές:
α. Να μην κάνω τίποτα και να δει τον μικρό
β. Τις ώρες που θα λείπει (οι οποίες είναι μάλλον πολλές) να ανεβάσω τον μικρό στο σπίτι της εδώ θείας (που λείπει) και να παραμείνει εκεί
Στην β περίπτωση το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω αν θα κάτσει ήσυχος ο μικρός ή θα σκούζει. Τον χώρο τον ξέρει γιατί η θεία μου τον φιλοξενούσε όσο έλειπα. Δεν θέλω να μάθει η μαμά μου με τέτοιο τρόπο για τον μικρό γιατί μέχρι τον νοέμβρη που θα έρθει θα γκρινιάζει ενώ αν έρθει εδώ και τον γνωρίσει θα το πάρει πιο ψύχραιμα, πιστεύω.
Οποιαδήποτε συμβουλή-ιδέα δεκτή. Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Οπότε να μην έχεις άγχος οτι θα οτι θα τον ακούσει,θα ειναι μονος του κλπ.
Και μετά λες στη μάνα σου οτι η φίλη σου δεν μπορούσε να τον κρατήσει και είπες να τον κρατήσεις εσύ.
anabou
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι ευχομαι να καθεται ησυχα.
aretha
Περιβόητο μέλος

(και μάθε βρε κορίτσι μου να λες κάνα μικρό ψεματάκι, δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί)

1/ Λες την αλήθεια. Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει να τελειώνουμε. Που ξέρεις το Νοέμβρη μπορεί να είσαι σε χειρότερη φάση, άσε που γλυτώνεις και τα μπερδέματα.
2/ Μετακομίζει ο Τζίντζερ στης θείας και αφήνεις και τη τηλεόραση κάποιες ώρες σε χαμηλή ένταση να παίζει και τον βλέπεις και όποτε μπορείς. Ξέρεις "έχω διάβασμα θα ανέβω λίγο στης θείας να διαβάσω" και άλλα τέτοια, ώστε να μη μένει πολλές ώρες μόνος του.
Και εγώ, όσο και να μην αντέχω τη γκρίνια της μάνας μου, όσες φορές της έχω πει ψέματα το έχω πληρώσει ακριβά, άσε που το παίρνει είδηση και από ότι ψυλλιάζομαι το καταδιασκεδάζει μέχρι να ¨ομολογήσω". Γενικά όσες φορές έχω πει ψέματα ή με έχουν καταλάβει ή τα έχω κάνει μαντάρα.....

Ξέρω ότι δε βοήθησα αλλά πάνω κάτω είπα τι θα έκανα εγώ ή τι ψυλλιάζομαι ότι θα ήθελες να κάνεις και εσύ....

ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Από δω το πήγατε από κει το φέρατε στο τέλος θα με βάλετε και μένα στο τρυπάκι "στείλε ουρανέ μου μια βροχή, να το καλύψω το γατί".......Αυτό αγαπητές μου είναι κτύπημα κάτω από τη ζώνη, μόνο αυτό λέω και πάω να βαφτώ με τα χρωματα της βροχής, να είμαι έτοιμη στη περίπτωση που επιλεγεί η λύση "φρόσω"

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι να μην σου πώ πως θα έβγαζα και την θεία τρελή! : "το γατάκι? ποιό γατάκι??"

:'' Καλα μαμα η αδερφη σου ειναι κουκου εντελως! Ολο κυνηγουσε μια δευτερη γατα μες το σπιτι''
στη θεια καλα θα ειναι, αφοθ εχει μεινει εκει οσο ελειπες κιολας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Με κάνατε και γέλασα πάντως!Τελικά ο μικρός έμεινε εδώ ως είχε. Και όταν γύρισα που με ρώτησε η θεία τι είναι αυτή η γάτα της είπα ότι εμφανίστηκε από το πουθενά και το έχουμε 'κοινόχρηστο' με την θεία μου (που μένει από πάνω). Το οποίο μέσες-άκρες δεν είναι και ψέματα. Θα σας κρατήσω ενήμερες για την αντίδραση της μάνας...
Άσχετο, η θεία ξέχασε ανοιχτό το μπάνιο και είχαμε πάλι δωράκι από τον Σάκη ο οποίος μόλις με είδε εξαφανίστηκε
. Το βράδυ θα μπαίνει άμμος στο μπάνιο, δεν μπορώ να ξυπνάω κάθε μέρα με την αγωνία δωράκι ή όχι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Πάντως η θεία εκδικήθηκε!

Ο τίτλος του θέματος ΤΕΛΕΙΟΣ!Άσχετο, η θεία ξέχασε ανοιχτό το μπάνιο και είχαμε πάλι δωράκι από τον Σάκη ο οποίος μόλις με είδε εξαφανίστηκε.

marestros
Δραστήριο μέλος
οσο για ψεμματα και μαναδες εχω να δηλωσω πως ολες οι μανες ανεξαιρετως νομιζω πως το μυριζονται λες και σχηματιζεται πανω στο κουτελο μας ενα τεραστιο Ψ την ωρα εκεινη. πως το κανετε αυτο;;; ας μας πουν οι μανες του φορουμ μπας και κρυβομαστε καλυτερα.
anabou
Διάσημο μέλος
Χτες έβαλα μια λεκάνη με λίγη άμμο στο μπάνιο οπότε δεν είχαμε έκπληξη. Αλλά το κουφό είναι ότι η άμμος ήταν άθικτη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool