YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες πήρα ένα γατάκι. Είναι ολόασπρο με γαλανά ματάκια. Είμαι ξετρελαμένος από αυτό και χτες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου παρατηρώντας το. Σχετικά είναι ήσυχο, τώρα που σας γράφω πήρε θάρρος και τρέχει πάνω κάτω στο διαμέρισμα μετά τα χτεσινές του διστακτικές βόλτες. Είναι δύο μηνών περίπου. Από χτες παρατήρησα ότι δεν αντιδρούσε στους διαφόρους θορύβους και ούτε αν κτυπούσα παλαμάκια. Ρώτησα σήμερα πρωί πρωί τον γιατρό και μου είπε πως τα γατάκια με γαλάζια μάτια συνήθως είναι κουφά. Σοκαρίστηκα γιατί κάτι τέτοιο δεν το ήξερα. Αν το γνώριζα δεν θα το έπαιρνα, θα προτιμούσα να πάρω ένα κανονικό γατάκι δίχως να έχει πρόβλημα ακοής κι ο λόγος είναι επειδή όλο το καλοκαίρι μένω στο εξοχικό μου στη Σαλαμίνα. Υπάρχουν αδέσποτες στη Σαλαμίνα (που τις ταίζω) και αν καμιά του κάνει επίθεση την ώρα που το δικό μου βολτάρει στο κήπο αυτό δεν θα την ακούσει να τον πλησιάζει.
Σας παρακαλώ απαντήστε μου αν έχουν πρόβλημα ακοής τα γατάκια με γαλανά μάτια.
Μου έχει κοπεί η όρεξη με αυτό το γεγονός.
Σας ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λυπαμαι πραγματικα οταν "ακουω" ανθρωπους να λενε ότι δεν θα το επαιρναν αν ηξεραν οτι ειναι κουφο.Καταρχην απο το τηλεφωνο διαγνωση δεν γινεται.Θα πρεπει να το πας στον κτηνιατρο για να το εξετασει.Εχουν μια ευαισθησια,αυτα τα γατια..αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι κουφα.Αν ομως ειναι,ειναι δυνατον να λες οτι δεν θα το επαιρνες;; δηλαδη δικαιωμα σε αυτη τη ζωη εχουν μονο οι αρτιμελεις ανθρωποι και τα αρτιμελει ζωα;; εγω θα το αγαπουσα ακομα πιο πολυ.Αν ανησυχεις για τα υπολοιπα γατια,απλα δεν θα το βγαζεις εξω...Εχουμε εδω πολλα μελη,που εχουν γατακια τυφλα(και αν τα δεις σε βιντεο..δεν πιστευεις οτι δεν βλεπουν),με τρια ποδαρακια κλπ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γατί το αγάπησα και δεν το δίνω πίσω. Θα μείνει μαζί μου και θα το έχω σαν παιδί μου. Ζω μόνος μου και ξέρω να εκτιμώ τη ζεστασιά και συντροφικότητα που προσφέρει ένα γατάκι. Τον προηγούμενο τον έχασα και σας το είχα περιγράψει στο ποστ https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=62921
Απλούστατα είναι εύκολο να λέτε κράτα τον μέσα και μη τον αφήνεις να βγει στον κήπο. Ζήστε το πρώτα και μετά κάντε μας τον κήρυκα της αγάπης. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε στο θέμα αυτό αλλά μόνο αν ζήσετε αυτό που έζησα με τον προηγούμενο γάτο που αρνιόταν να φάει όσο τον είχα κλειστό στο εξοχικό θα με καταλαβαίνατε. Καθόταν μπροστά στην εξώπορτα η στην τζαμαρία και νιαούριζε νύχτα μέρα. Την αγάπη μου στο ζώο θα την δείξω δίνοντας του και δικαιώματα ελευθερίας. Αν έμενα όλο τον χρόνο στο διαμέρισμά μου δεν θα το συζητούσα.
Λάθος άνθρωπο βρήκατε για να ρίξετε τα συνηθησμένα φιλοζωικά σας βέλη η να αγορεύσετε εισαγγελικά για τα αισθήματα μου στα ζώα αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε γατάκι που έχει ανατομικό είτε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.
Απλούστατα έχω το πρόβλημα του εξοχικού και τώρα το σκέπτομαι αν το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να πάω εκεί. Τον παλιό γάτο όταν τον φώναζα ερχόταν με τη πρώτη. Αυτόν όμως?
YNL
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
- την κρατας μονιμα μεσα
- την βγαζεις εξω με λουρι ή με επιτηρηση
- περιφραζεις την αυλη
- δινεις την γατουλα σε καποιον που θα την εχει μονιμα μεσα ή σε περιφραγμενη περιοχη
οσο για το προβημα ακοης, ναι εχουν. Οι λευκες γατες με γαλανα ματια ειναι συνηθως κουφες.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Γιάννη κι εγώ παίρνω τα τρία γατάκια μου το καλοκαίρι στο εξοχικό κι ακου να δεις τί κάνω. Εχω περιφράξει τη βεράντα που είναι βέβαια τεράστια και τα αφήνω ελεύθερα εκεί και μια φορά τη μέρα τους φοράω σαμαράκι και βολτάρουμε στον κήπο παρέα γιατί δεν θέλω να έρθουν σε επαφή με τις αδεσποτούλες που φροντίζω εκεί λόγω ασθενειών που ίσως μεταδοθούν στα δικά μου. Πάντως δεν είναι σίγουρο οτι είναι κουφό το γατάκι σου, ισως ο γιατρός εξετάζοντας το βρει κάποια λύση, όπως έγραψε κι η sakura αντιλαμβάνονται με τα μουστακάκια τους

Να το χαίρεσαι και βάλε μας κι εμας φωτό να το χαρούμε κι εμείς
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Φιλε μου..κανεις δεν σε πυροβολει...οπως εξεθεσες εσυ την αποψη σου,εχουμε και εμεις το δικαιωμα να πουμε την δικη μας.Δεν εγραψα κανεναν χαρακτηρισμο οπως ειδες...λυπαμαι ειπα,και ειναι γεγονος αυτο.Απο εκει και περα..και τα δικα μου αποκλειστικα μεσα στο διαμερισμα ζουνε..και ειναι μια χαρα..Το οτι ο προηγουμενος γατος σου λυσσαγε να βγει εξω,δεν σημαινει οτι θα κανει το ιδιο και αυτο.Οι γατες μαθαινουν...Αν τον προηγουμενο γατος σου τον ειχες συνηθισει να βγαινει εξω,ειναι πολυ λογικο να το θελει συνεχεια.Αυτο το γατακι αν το συνηθισεις να μενει μεσα,αυτο θα γνωρισει και αυτο θα μαθει.Ειναι κατι σαν τις λιχουδιες..οταν δεν τις εχουμε δοκιμασει...δεν τις λιγουρευομαστε.Ποιος σου ειπε οτι ολοι οσοι εχουν γατα,εχουν και τη δυνατοτητα μιας καλα περιφραγμενης αυλης;;(γιατι για μη περιφραγμενη..δεν το συζηταμε..ειτε ειναι κουφη η γατα μας ε ειτε οχι) Η γατα ειναι το νουμερο 1 κατοικιδιο παγκοσμιως..και μαλιστα κατοικιδιο που μπορει να ζησει μεσα στο σπιτι..οποτε δεν καταλαβαινω πραγματικα αυτον τον τοσο μεγαλο προβληματισμο.

aretha
Περιβόητο μέλος
Επίσης, το πόσο πολύ θέλει ένα γατάκι να βγαίνει έξω είναι κι αυτό θέμα χαρακτήρα (και συνήθειας επίσης). Το ότι ο προηγούμενος γάτος σου το ζητούσε τόσο πολύ, δεν σημαίνει ότι θα το κάνει και ο καινούργιος. Θα σου πρότεινα όταν πρωτοπάτε στο εξοχικό να βγαίνεις κι εσύ μαζί του έξω για να τον προσέχεις και να δεις πώς συμπεριφέρεται, μόνος του και με τις άλλες γάτες, και πράττεις αναλόγως.
Έχε πάντως υπόψη σου κι αυτό που είπε η Μίκυ πιο πάνω, ότι οι αδέσποτες γάτες είναι φορείς πολύ σοβαρών ασθενειών και ρισκάρεις πολλά όταν τον αφήνεις να έρχεται σε επαφή μ' αυτές.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
@ πουπουλινα. Δεν εξέθεσες μόνο άποψη αλλά έκανες κήρυγμα σάμπως και μόνο εσύ έχεις καπελώσει τις ευαισθησίες κατ αποκλειστικότητα.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και τις συμβουλές.
Το γνωρίζω πως ο γάτος είναι ότι σου πετύχει. Φίλοι μου έχουν γατιά που απ' ότι παρατηρώ άλλα δεν κουνάνε από τις βεράντες κι άλλα ξύνουν τις πόρτες για να βγαίνουν έξω.
Ομολογώ πως ο προηγούμενος που είχα ήταν ο δυσκολότερος της παρέας μας κι όταν τον έχασα δεν το κρύβω πως τον έκλαψα όπως όταν έχασα και τους γονείς μου. Για δύο μήνες τριγύριζα τα στενά στη Σαλαμίνα με την ελπίδα να τον ξαναβρώ μέχρι σε σημείο που σε μια περιοχή ειδοποιήθηκε η αστυνομία και με σταμάτησαν για έλεγχο.
Ο γιατρός μου είπε τι να κάνω για να καταλάβω αν έχει πρόβλημα με την ακοή του. Πριν 2 ώρες πήρα δύο καπάκια από τσουκάλια της AMC και τα χτύπησα μεταξύ τους σε απόσταση περίπου 2 μέτρα από το σπιτάκι που κοιμόταν. Δεν κούνησε ούτε καν το αυτί του και συνέχισε τον ύπνο του απτόητο.
Την άλλη βδομάδα θα τον πάω για γενικές εξετάσεις και εμβόλιο
Το γατί στο κλουβί που ήταν, του είχαν εφημερίδες στο πάτωμα και τα πίσω του πόδια έχουν μαυρίσει μάλλον από το μελάνι το ίδιο και το κεφαλάκι του από το πλύσιμο που έκανε μόνος του. Υπάρχει κανένας τρόπος να του τα καθαρίσω να φύγει η μαυρίλα? Αυτά τα μαντιλάκια που πουλάνε στα Petshops δεν κάνουν τίποτα.
Πάντως είναι πολύ τρυφερός, όταν κάθομαι στον καναπέ πάντα θα ανέβει πάνω μου για να δούμε μαζί τηλεόραση κι όταν κυκλοφορώ στο σπίτι συνέχεια με ακολουθεί.
Φωτογραφία θα βάλω σε 4-5 μέρες. Σήμερα παρέλαβα την κάμερα από το Πλαίσιο και την μαθαίνω.
Δεν αποφάσισα τι όνομα θα του δώσω ακόμα ( Ψάχνω κάτι σχετικό με το χρώμα του)
Και πάλι ευχαριστώ όλους σας.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω δει κι εγώ πολλές γάτες με παρόμοια αισθητηριακά προβλήματα (είτε προβλήματα ακοής, είτε όρασης) και καμία δεν είχε πρόβλημα. Αν το περιβάλλον είναι πολύ εχθρικό προστάτευσέ τη. Οι γάτες προσαρμόζονται πολύ εύκολα και αναπτύσσουν τις υπόλοιπες αισθήσεις. Οπότε η όποια αδυναμία αναπληρώνεται.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Το γατί στο κλουβί που ήταν, του είχαν εφημερίδες στο πάτωμα και τα πίσω του πόδια έχουν μαυρίσει μάλλον από το μελάνι το ίδιο και το κεφαλάκι του από το πλύσιμο που έκανε μόνος του. Υπάρχει κανένας τρόπος να του τα καθαρίσω να φύγει η μαυρίλα? Αυτά τα μαντιλάκια που πουλάνε στα Petshops δεν κάνουν τίποτα.
Πάντως είναι πολύ τρυφερός, όταν κάθομαι στον καναπέ πάντα θα ανέβει πάνω μου για να δούμε μαζί τηλεόραση κι όταν κυκλοφορώ στο σπίτι συνέχεια με ακολουθεί.
Φωτογραφία θα βάλω σε 4-5 μέρες. Σήμερα παρέλαβα την κάμερα από το Πλαίσιο και την μαθαίνω.
Δεν αποφάσισα τι όνομα θα του δώσω ακόμα ( Ψάχνω κάτι σχετικό με το χρώμα του)
Και πάλι ευχαριστώ όλους σας.
Αν είναι ζεστά μέσα στο σπίτι σου μπορείς να τον κάνεις μπανάκι με μια πετσετούλα βρεγμένη σε ήπιο σαμπουάν όπως baby johnson's και χλιαρό νεράκι την οποία θα στίψεις πρώτα καλά καλά. Μετά θα ξεβγάλεις την πετσετούλα και θα τον ξαναπεράσεις απο πάνω για να καθαριστεί τελείως. Υστερα κράτησέ τον στα ζεστά, τυλιγμένο σε μια στεγνή πετσετα κατα προτίμιση ζεσταμένη στο καλοριφερ.
(Είναι ράτσα ο μικρός ή ...ταράτσα

Αν δεν σου γίνει πουπουλένιος λευκός κύκνος να μου τρυπήσεις τη μύτη
α! και μια που μιλάμε για κύκνους προτείνω το όνομα Ζιγκφριντ (άντε Ζιγκυ) και θα σας κάνω προξενιά με την κατάμαυρη Οντιλ της φίλης μου της Ελένης που γράφει κι αυτή στο φόρουμ
. Κουφά γατάκια έχουν πολλές φίλες εδώ μέσα και θα χαρούν όλες να σε βοηθήσουν με tips. Πχ η Μαριτάσσια του τραβάει την προσοχή με το laser κι ανοιγοκλείνοντας τα φώτα κι η Νότα έχει το κουκλοΦαλντί το ζαχαρωτό γατί.Φωτογραφίες άμεσα pls
ΥΓ Μη θυμώνεις με καμμιά μας γιατί μας ενώνει όλους μια κοινή αγάπη,οκ?
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι τόσο μικρός κι αδυνατούλης που φοβάμαι να το τρίψω με την πετσέτα. Όταν το πιάνω αισθάνομαι ότι είναι όλο κόκαλα και τρίχες. Τώρα που σου γράφω τρέχει πάνω κάτω δεν έχει σταματημό. Στον Πειραιά υπάρχει ένα Pet πως το λένε για την περιποίηση. Δεν γνωρίζω από αυτά κι έχω βάλει την αδελφή μου να ρωτήσει αν μπορώ να το πάω εκεί να το περιποιηθούν να δω πως γίνεται.
Είναι φουντωτή με πρόσωπο αγκύρας. Ο πωλητής μου είπε πως είναι διασταύρωση περσικής και αγκύρας αλλά κανένα χαρτί δεν μου έδωσε. Το ξέρω πως μπορεί να εξαπατήθηκα (δεν έχω εμπειρία από ράτσες γατιών) αλλά αδιαφόρησα γιατί από την πρώτη φορά που το είδα ξετρελάθηκα κι είχα παρατηρήσει πως κάθε εβδομάδα που πήγαινα να πάρω τροφές για τις αδέσποτες που ταΐζω ήταν συνήθως ξαπλωμένο και όταν πλησίαζα κοντά του σηκωνόταν με κοιτούσε και συνέχεια νιαούριζε.
Την κάμερα που μου έστειλαν δεν είχε κάρτα μνήμης και το CD για σύνδεση με το κομπιουτερ. Μου υποσχέθηκαν θα τα στείλουν το συντομότερο
marina289
Περιβόητο μέλος
...Το περίεργο θα ήταν να χαιρόταν!Καλώς η κακώς,όλοι θέλουμε γατάκια,ή παιδάκια,ή ή ή... αρτιμελή και όμορφα...Δεν είναι να το λέμε και ενοχικά...οκ!Θα ήταν υποκριτικό να μην το παραδεχτούμε...Τώρα,αν στην πορεία αναπτύσσονται πιο ισχυροί δεσμοί με τα γατάκια που έχουν κάποια ιδιαιτερότητα,ναι το πιστεύω...Όταν ξεπερνάμε το πρώτο μούδιασμα,χτίζεται μια πολύ όμορφη σχέση,με απίστευτη προστατευτικότητα και άλλα πολλά...
Γιάννη να σου ζήσει το γατούλι σου!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Καλά έκανες και το πήρες απο εκεί, με μια κουβέντα το έσωσες.Αφού όπως λες είναι τόσο μικρούλι κι αδύνατο μην το πλύνεις καθόλου γιατί μπορεί να σου κρυώσει και να'χεις τρεχάματα, αστο θα καθαριστεί απο μόνο του. Μπορείς να του καθαρίσεις τις βρωμίτσες με μωρομάντηλα σιγά σιγά και μην το πας εκεί για κανένα λόγο. Προ πάντων πήγαινέ το στο γιατρό κι αυτός θα σε καθοδηγήσει για τη φροντίδα και τη διατροφή του. Πες του οτι το πήρες απο petshop για να είναι ενήμερος επειδή συνήθως τα ζωάκια απο petshop δεν είναι καλοφροντισμένα (απο τους μαγαζάτορες εννοώ). Χαρτιά δεν υπήρχε περίπτωση να σου δώσουν, κάποια άλλη στιγμή θα σου πω/πούμε λεπτομέρειες για τα ζωάκια "βιτρίνας". Εσυ να ξέρεις πως έκανες τεραστιο καλό στο ζωάκι αυτό πάντως.
Σχετικά με την υπόλοιπη φροντίδα του δεν χρειάζεται να σου πω κάτι γιατί τα ξέρεις ήδη, άφθονη ζέστη, αγκαλιές κι αγάπη, γεμάτο μπωλάκι και φρέσκο νεράκι και το κουκλί σου θ'ανθίσει

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
@ Μαρινα289 και Μίκυ
Σας ευχαριστώ.
Αν είναι να το λούσουν όπως κάνουν στα σκυλιά φυσικά και δεν θα το πάω. Ο γιατρός με έχει ήδη προειδοποιήσει ότι υπάρχει κίνδυνος πνευμονίας. Τον γιατρό αυτόν μου τον σύστησε ο μαγαζάτορας.
Ο γιατρός που είχα για τον προηγούμενο γάτο είναι στην Σαλαμίνα και δεν ήθελα κάνω τέτοιο ταξίδι με τον μικρό για πρώτη φορά. Είμαι όμως σε επικοινωνία μαζί του γιατί τον εμπιστεύομαι. Θα προσπαθήσω να τον καθαρίσω με την πετσέτα όπως μου είπατε. Ξέχασα να σας πω πως ο μικρός είχε διάρροια όταν τον πήρα κι είχε λερωθεί τόσο πολύ που αναγκάστηκε ο γιατρός να κουρέψει μερικές τρίχες στην ουρά του και στο λαιμό του. Τα αυτάκια του ήταν γεμάτα πουρί (εσωτερικά στα πτερύγια μόνο) που κι αυτά καθαριστήκανε.
Του έκανε μια ένεση και τον ταΐζω με ID τροφή. Σήμερα το πρωί (για πρώτη φορά από την Δευτέρα που τον πήρα) τίμησε την λεκάνη του κανονικά χωρίς συμπτώματα διάρροιας.
Την άλλη Δευτέρα θα πάρει μισό χάπι για την αντιπαρασίτωση Drontal αλλά εδώ έχω μπερδευτεί. Ο ένας γιατρός μου λέει να του το δίνω μισό κάθε μήνα. Ο άλλος της Σαλαμίνας θυμάμαι πως του έδινε το ίδιο χάπι κάθε 3-4 μήνες. Εσείς κάθε πότε το δίνετε?
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το χάπι τώρα... Το πόσο συχνά θα το δίνεις εξαρτάται από το αν ο γατούλης μένει αποκλειστικά μέσα στο σπίτι ή βγαίνει και έξω. Στην πρώτη περίπτωση είναι αρκετό να το παίρνει κάθε 4 μήνες, ενώ στη δεύτερη πρέπει κάθε μήνα.
Εμένα με απασχολεί η δόση. Μισό χάπι σου είπε να του δώσεις ο γιατρός? Γιατί ξέρω ότι ισχύει 1 χάπι ανά 4 κιλά σωματικού βέρους...

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίσως επειδή είναι πολύ αδύνατος και μικρός?. Από τότε που απογαλακτίστηκε ήταν κλεισμένο στο κλουβί του καταστήματος. Σίγουρα δεν είναι ούτε μισό κιλό.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίσως επειδή είναι πολύ αδύνατος και μικρός?. Από τότε που απογαλακτίστηκε ήταν κλεισμένο στο κλουβί του καταστήματος. Σίγουρα δεν είναι ούτε μισό κιλό.
Να ρωτήσεις τον κτηνίατρό σας οπωσδήποτε για τη δόση που πρέπει να δώσεις σε γατάκι μισού κιλού! Εγώ θα περίμενα λίγο καιρό να βάλει βάρος, να πάρει τα πάνω του ή θα έδινα το 1/4 του χαπιού... Ρώτα πάντως καλού κακού...
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τον ξαναρωτήσω. Πάντως την Δευτέρα που τον εξέτασε μου έγραψε για μισό χάπι κάθε μήνα. Έχω μπροστά μου τώρα που σου γράφω το χαρτί του με την υποσημείωση ότι θα το πάρει αφου διορθωθεί η διαρροια.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Για την πρώτη εσωτερική αποπαρασίτωση χρειάζεται επανάληψη όπως και για τα πρώτα εμβόλια
απο κει και μετά δίνουμε την ανάλογη δοσολογία ανάλογα με το βάρος του γατιού κάθε 3 μήνες
εαν είναι πολύ μικρό το γατάκι στην αρχή του δίνει μια παστούλα
και μετά drontal ή milbemax (το οποίο συστήνει ο γιατρός μου)
εγώ συνδυάζω το χαπι με την αμπούλα εξωτερικής αποπαρασίτωσης καθε τρεις μήνες το χειμώνα
εκτός απο Ιουλιο-Αυγουστο-Σεπτεμβριο που βάζω αμπούλα κάθε μήνα για ευνόητους λόγους
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το συγκεκριμένο χάπι το έδωσα και στον δικό μου χτες. Ο γιατρός οπως ειπατε και παρπανω μου ειπε πως είναι ενα χαπι/4 κιλα, οποτε του έδωσα το μισό και το άλλο μισό μετα απο 10 μέρες. Πιο πριν που ήταν μικρός του έδινα την κίτρινη πάστα (που ειναι σε σύριγγα), αλλα το χάπι είναι και για τις ταινίες που μπορει να έχει. Η επανάληψη με το άλλο μισό μετά απο 10 μέρες μου είπε πως ειναι για τα αυγά τα οποία δεν τα πιανει το χάπι. Ποτε θα του το ξαναδώσω να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι τώρα, αλλα κάθε 3 μήνες ειναι για γάτες που ζούνε έξω μου είπε.
Ίσως να έχεις άλλη συσκευασία. Αυτό που του έδωσα γράφει 20mg praziquantel, 230mg pyrantel
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool