13-09-11
21:42
Εννοειται οτι δεν ακουει τα αυτοκινητα που περνανε και ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.Ειχα τετοιο γατακι ,ειναι μια εξαιρετικη ρατσα οι van cat αγαπητε φιλε ,και θα το δεις κι εσυ οτι πχ αγαπανε το νερο(οι προγονοι τους ΣΤΟ κΟΥΡΔΙΣΤΑΝ κολυμπούσαν στην λιμνη van) και οι Τουρκοι τις αποκαλουν,σκυλους σε σωμα γατας γιατι ειναι πιστες στο αφεντικο τους.Αυτη η ιδιαιτεροτητα της κωφωσης ναι ,παρουσιαζεται στις λευκες γατουλες .Θελει προσοχη και καλο ειναι να μενει μεσα γιατι εχουν και ευαισθησια στον πολυ ηλιο οπως οι ξανθοι ανθρωποι.Εγω για τις γατες μου που ακουνε καλα εφτιαξα κατι σαν κοτετσι κλειστο στον κηπο για προστασια .Μπορεις να κανεις και αυτο!Ειναι εξαιρετικα ζωα ,μα εξαιρετικα και πολυ ηπια ,ανεκτικα κλπ κλπ .Καλοριζικο και ναναι ευτυχισμενο,εξ αλλου καλο θα ειναι ,ολες μας τις γατες να τις κραταμε μακρια απο κινδυνους ,ακομα και αυτες που εχουν καλη ακοη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
14-09-11
00:23
Σε δύο μήνες κλείνουμε χρόνο μαζί. Είναι οπως το περιγράφεις πολύ ήσυχο γατάκι δεν μου προκαλεί κανένα πρόβλημα.
Τη ζωή της την τη περιγράφω στο ποστ με Θέμα " Ο Αβάπτιστος που έγινε Χιονάτη"
https://mypetz.gr/%CE%BF%CE%B9...4%CE%B7-71472/
Εκεί συνεχίζεται το ποστ αυτό
Τη ζωή της την τη περιγράφω στο ποστ με Θέμα " Ο Αβάπτιστος που έγινε Χιονάτη"
https://mypetz.gr/%CE%BF%CE%B9...4%CE%B7-71472/
Εκεί συνεχίζεται το ποστ αυτό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Η Sailor Moon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
14-09-11
01:34
Κ εμείς είχαμε κάποια άσπρα γατάκια με γαλάζια ματάκια στο σπίτι μας τα οποία ήταν κουφά. Φυσικά εγώ προσωπικά δεν το θεώρησα ποτέ πρόβλημα ή κάποια "ανωμαλία". Δυστυχώς όμως ένα το πάτησε αυτοκίνητο κ δυστυχώς δεν έζησε
. Θέλει μεγάλη προσοχή με αυτό το θέμα αλλά μπορεί άνετα να προσαρμοστεί κ να ζήσει σαν "κανονική" γάτα, όπως εξάλλου είπαν κ παραπάνω μέλη
. Θέλει μεγάλη προσοχή με αυτό το θέμα αλλά μπορεί άνετα να προσαρμοστεί κ να ζήσει σαν "κανονική" γάτα, όπως εξάλλου είπαν κ παραπάνω μέλη
amingos20193
Νεοφερμένο μέλος
Ο amingos20193 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
05-08-16
12:21
το γατακι μου το οποιο μου το δωρησαν πριν λιγες βγομαδες ειναι λευκο με καταγαλανα ματια.Στην προσπαθεια να του μαθω να αντιδρα και να ερχεται σε εμενα καλοντας με το ονομα του ειδα πως δεν υπηρχε αντιδραση ...Πριν απο μια μεδυο μερες μμου ηρθε η υποψια στο μυαλο οτι μπορει να ειναι κουφο κι ετσι καθος κοιμοτνε εκανα δυνατους ηχους μπας και αντιδραση... Παρ'ολα αυτα το γατακι δεν ξυπνησε με τους ηχους αλλα με το χαϊδεμα του χεριου μου .Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να το προστατεψω 100% και να μαθω αν οντως ειναι κουφο ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
05-08-16
12:41
Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις αν ακούει το γατάκι σου ή όχι, είναι να επισκεφτείς τον κτηνίατρο. Εκείνος θα μπορέσει να σου πει με σιγουριά.το γατακι μου το οποιο μου το δωρησαν πριν λιγες βγομαδες ειναι λευκο με καταγαλανα ματια.Στην προσπαθεια να του μαθω να αντιδρα και να ερχεται σε εμενα καλοντας με το ονομα του ειδα πως δεν υπηρχε αντιδραση ...Πριν απο μια μεδυο μερες μμου ηρθε η υποψια στο μυαλο οτι μπορει να ειναι κουφο κι ετσι καθος κοιμοτνε εκανα δυνατους ηχους μπας και αντιδραση... Παρ'ολα αυτα το γατακι δεν ξυπνησε με τους ηχους αλλα με το χαϊδεμα του χεριου μου .Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να το προστατεψω 100% και να μαθω αν οντως ειναι κουφο ?
Παρ' όλα αυτά υπάρχουν τρόποι να το καταλάβεις και μόνος σου. Είχα έναν λευκό γατούλη πριν χρόνια και είχαμε την υποψία πως δεν ακούει, αυτό που κάναμε είναι το εξής. Την ώρα που τον κρατούσα αγκαλιά στα πόδια μου, ο άντρας μου πήγαινε από πίσω του και χτυπούσε δυό αντικείμενα που έκαναν αρκετό θόρυβο, δυό κουτάλια για παράδειγμα. ΄Ετσι καταλάβαμε εμείς πως δεν άκουγε αν και ευτυχώς από μια μόλυνση στα αυτάκια του και με την κατάλληλη θεραπεία του πέρασε.
Εάν τελικά αποδειχθεί πως δεν ακούει, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το προστατεύεις από το έξω, δηλαδή αν βγαίνει και έξω καλύτερα αυτό να σταματήσει και να ζει μόνο μέσα στο σπίτι το γατάκι σου. Δεν θα μπορεί να προστατευτεί από πολλούς κινδύνους που οι γάτες που ακούνε τους αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη επιτυχία.
Επίσης να προσπαθείς την ώρα που είναι αφοσιωμένο με κάτι άλλο να μην το αγγίζεις ξαφνικά για να μην τρομάζει. Είμαι σίγουρη πως θα σου τα πει και ο κτηνίατρός σου όλα αυτά. Πάντως ένα γατάκι που δεν ακούει μπορεί να ζήσει μια χαρά πλήρη ζωούλα χωρίς κανένα πρόβλημα αν προσέξεις όλα αυτά που σου είπα. Κάποτε φιλοξενούσα έναν λευκό γατούλη που ήταν κουφός εκ γεννετής και μάλιστα είχε τυφλωθεί κιόλας από μια ίωση. Ζούσε και έπαιζε μια χαρά και ήταν και πολύ αγαπουλίτσας ο γλυκούλης μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki