Έχω αυτήν την υποχρέωση;;;

τι εγινε καλε γιατι μπερδευτικα απο ποιο πετ σοπ πηρε το γατι\???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από όσο ξέρω από αυτά τα συμφωνητικά όπως έχουν σαν όρο ότι μπορούν να κάνουν επισκέψεις στο σπίτι που μένει το γατάκι – έτσι και αν κρίνουν ότι το γατάκι δεν ζει σε σωστές συνθήκες έχουν το δικαίωμα να το πάρουν πίσω.Και τελεια να ειναι το γατακι αμα θελουν να στη κανουν κατι θα βρουνε . Που το πάω……Αφού θες το γατάκι – και συγχαριστηρια για τον τρόπο σκέψης σου –θα σου πρότεινα να πας με τα νερά τους. Στην τελική θα έρθουν μια……. Δυο ……μετά……και αν έρθουν αυτές τις δυο φορές. Επίσης θα σου πρότεινα να τους παίρνεις εσύ τηλέφωνο ήρεμα και –καλά- ενημερωτικά για την πορεία του γατιού και αν ηρεμήσουν και δουν ότι δεν τους κατηγορείς- κοντράρεις θα δεις που θα σε αφήσουν ήσυχη:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο σκοπός μου δεν είναι να κακολογήσω ή να τσακωθώ.Και φυσικά δεν μπορώ να πω απο που πήρα το γατάκι.Ηθελα πραγματικά τις συμβουλές σας για το τι γίνεται στην περίπτωση μου.Μάλλον θα αφήσω να έρθει κάποια άλλη κοπέλλα που ξέρουν. Αυτό που με στεναχωρεί είναι οτι δεν σκέφτηκαν καν την υγεία του γατιού που είχα ήδη...... Τι να πω....

Γιατί δε λες από που πήρες το γατάκι; Ίσως την πατήσει κι άλλος σαν εσένα, αν δεν ξέρει...

Fotini.. είναι λεπτό το θέμα.. δες παρόμοια περίπτωση εδω.... :hmm:

https://www.mycat.gr/forum/showthread...F1%DC%F8%F4%E5

Πάντως να ζητήσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αντίγραφο του "κειμένου" που υπέγραψες!!!!!!!

Έτσι όπως τα ακούω πάντως, μάλλον εσύ μπορείς να τους κυνηγήσεις... κι όχι αυτοί!

ναι , το έχω ζητήσει ήδη.

Καλύτερα μην πεις όνομα δημόσια, γιατί θα μπορούσαν μετά να κυνηγήσουν νομικά το MyCat.
Βέβαια τίποτα δεν σε εμποδίζει να το πεις με πμ σε όποιον ενδιαφέρεται. ;)

Πριν λίγες μέρες πήρα ένα γατάκι. Απο εκεί που το πήρα δουλέυουν κτηνίατροι. Οταν ήμουν εκεί μου έδωσαν και υπέγραψα ένα συμβόλαιο απο το οποίο δεν μου έδωσαν αντίτυπο.Το διάβασα μια φορά στο πόδι εκεί.Οσο ήμουν εκεί το γατί φταρνίστηκε αλλά φάνηκαν να το θεωρούν φυσικό κι εγώ δεν ανησήχισα γιατί θεώρησα οτι κτηνίατροι , ξέρουν καλήτερα....
Επίσης είδα κενό στο τρίχωμα και όταν ρώτησα γι' αυτό μου είπαν -μετα απο στιγμιαίο δισταγμό- οτι χτυπιόταν στο κλουβί του...
Σε όλη την διάρκεια προσπαθούσαν -πιεστικά- να με πείσουν να πάρω μια ενήλικη θηλική τυφλή γάτα.Καταλαβαίνω φυσικά οτί πάντα προσπαθείς περισότερο να δώσεις ενα γατάκι που δεν έχει πολλες ελπίδες για σπίτι αλλα όταν είπα οτι έχω ήδη ένα μικρό αρσενικό και οτι και ο κτηνίατρός μου που εμπιστεύομαι και ότι έχω διαβάσει λένε οτι για να τα πάνε καλά πρέπει να είναι και τα δύο αρσενικά και μικρά μου είπαν οτί αυτά είναι χαζά και δεν ισχύουν... Αφού επέμενα και τις πέντε φορες που αναφέρθηκε σε αυτην την γατούλα και το ξεκαθάρισα ζήτησα να γίνει εξέταση για AIDS και λευχαιμία γιατί δεν θα ήθελα να κολήσει ο Johnny κάτι τόσο σοβαρό.Στην αρχή μου είπαν οτι δεν θα φανεί τίποτα σίγουρο γιατί είναι μικρό ακόμα (μπορεί να ισχύει δεν ξέρω) και μετά που προσπάθησε να του πάρει αίμα το μικρό δεν καθόταν με τίποτα.Μου ζήτησω να το κρατήσω.Το έκανα αλλά το μικρό ήταν τρομαγμένο και πολύ ζωηρό και εγώ δεν μπορόυσα να το σφίξω πολύ δυνατα γιατι φοβόμουν μην του σπάσω και κάνα κόκκαλο! Δεν είμαι και κτηνίατρος..Στην διαδικασία του 'εσπασε τις φλέβες και στα δύο πόδια και ξέσπασε πάνω μου λέγοντας μου οτί εγώ φταίω που φοβάμαι να το κρατήσω δυνατά......Είπα να σταματήσουμε λέγοντας μέσα μου οτί θα το πάω έτσι κι αλλιώς στον Αίλουρο την άλλη μέρα.
Αφού το έφερα σπίτι διαπιστώνω οτι το φτάρνισμα συνεχίζεται πολύ επίμονα.Το επόμενο πρωί Ο κος Πάνος διαπιστώνει τριχόφυτα και ρινοτραχύτιδα.Ξεκινάει μια περιπέτεια με μεγάλες δυσκολίες που έχω αναφέρει σε άλλο ποστ με αλλαγες ρούχων κάθε φορα που έμπαινα στο δωμάτιο του μικρού , πλυσιμο με αντισυπτικό, αντιβιώσεις, το γατί σε κακή κατάσταση να παίρνει τροφή μόνο απο σύριγγα....
Τώρα με παίρνουν τηλ απο εκεί που το πήρα και μου λένε οτι θα περνάνε λέει όποτε θέλουν όσες φορές θέλουν για να τσεκάρουν ΑΥΤΟΙ το γατί και να δουν αν είναι λέει καλά.Οταν τους είπα σε έξαλη κατάσταση σε μία απο τις εποικινωνίες οτί ήταν ήδη άρρωστο και δεν μου το είπαν παρόλο που ήξεραν οτι ηπάρχει κι άλλο γατι στο σπίτι επέμεναν οτί δεν είχε τίποτα!Κατάλαβα εγώ μλεσα σε μισή μέρα οτι κάτι δεν πάει καλά και οι ''κτηνίατροι'' που το είχαν τόσο καιρό δεν είδαν κάτι περίεργο!!!Μάλιστα αυτή η συνομιλία κατέληξε με την φράση τους ''Να φέρεις το γατί πίσω''!!!!!!!!!! Να φέρω το γατί πίσω!!! Πήρα βλέπεις μια μπλούζα που δεν μου κάνει και τώρα την επιστρέφω!!:mad::mad:
Είναι δυνατόν μετά απο όλα αυτά να αφήσω αυτά τα άτομα να έρχονται όποτε τους καπνίσει στο σπίτι μου να ελέγξουν εμένα;;;;;;;;
Και αν πράγματι εγώ έχω αυτην την υποχρέωση ποιες είναι οι δικές τους υποχρεώσεις; Ποιος τους ελέγχει και ποιος προστατεύει εμένα απο την ανευθυνότητά τους;;;;;;;
καλησπέρα σε ολο το φόρουμ.παραθέτω το κείμενο της cristianapulp γιατι νοιώθω οτι εχω χρέος να διευκρινήσω ορισμένα πράγματα μιας και στο συγκεκριμένο περιστατικό ημουν παρούσα απο την αρχή ως το τέλος1)ΔΕΝ ξέσπασε πάνω της η γιατρός επειδη δεν μπορούσε να κρατήσει το γατάκι για να του πάρει αίμα.αντιθέτως αφου είδε οτι δεν γινότανε της ειπε να παει την αλλη μέρα να το παρει ωστε εκείνη με την άλλη γιατρό να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία2)ΔΕΝ προσπάθησε επουδενί να την πείσει να πάρει οποιαδήποτε άλλη γάτα.ΔΕΝ της το είπε 5 ΦΟΡΕΣ της πρότεινε απλά να δει την τυφλή γατούλα και τα άλλα γατάκια αν θέλει.η cristianapulp της απάντησε οτι επειδή είχαν περασει μεγάλη αγωνία με το γατάκι που είχαν το οποίο είναι τυφλό δεν θέλουν να ξαναπεράσουν το ίδιο κάτι το οποίο εννοείται οτι είναι σεβαστό.επέμεινε μάλιστα για το συγκεκριμένο, γιατί οπως είπε έμοιαζε πολύ με αυτο που ειχαν.3) το συγκεκριμένο γατάκι το είχα στην αγκαλιά μου αρκετή ωρα και δεν φταρνίστηκε ουτε μια φορα.δεν είμαι κτηνίατρος και δεν μπορώ να ξέρω αν προυπήρχε κάτι το οποίο εκδηλώθηκε αργότερα4)μετά απο μίνι σύσκεψη με τον κύριο που την συνόδευε(στην οποία ήμουν εγω παρούσα και η γιατρός οχι) αποφάσισε να πάρουν το γατάκι.5)διάβασε μπροστά μου το χαρτί υιοθεσίας και το υπέγραψε.πρίν να φύγουν η γιατρός τους είπε οτι είναι διαθέσιμη για οτι χρειαστούν.ΔΕΝ θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ τις γιατρούς και το ιατρείο γιατί οσοι έχουν παει έστω και μια φορά έχουν καταλάβει για την ποιότητα αυτών των ανθρώπων και έχουν δει εάν τα γατάκια που αυτές έχουν σώσει περνάνε καλά η οχι.
με σεβασμό στην αλήθεια και με σεβασμό σε όλο το φόρουμ.
Υ.Σ εαν εμένα μου τύχαινε κάτι τέτοιο την άλλη μέρα θα πήγαινα να ζητήσω εξηγήσεις και αυτό δε σημαίνει γεια σας !έφερα πίσω το μπλουζάκι σας

σημασια καλη μου δεν εχει η ποιοτητα ενος ανθρωπου αλλα η ευθυνη του απεναντι στην υγεια του ζωου κ εαν ειναι σωστος επιστημονας κ σωστα καταρτισμενος το να εχεις ενα χωρο κ να φιλοξενεις ζωα δεν σε κανει αμεσα κ τον τελειο επιστημονα γιατι η απλη λογικη λεει ενα ζωο περναει απο καραντινα πριν μεινει στον ιδιο χωρο με αλλα υγειοι ζωα οποτε αποφευγονται πολλα
Εγω παντως εαν ημουν στην θεση της κοπελιας θα εκανα καταγγελια στην αρμοδια υπηρεσια κ στον κτηνιατρικο συλογο αυτα τα ολιγα

σημασια καλη μου δεν εχει η ποιοτητα ενος ανθρωπου αλλα η ευθυνη του απεναντι στην υγεια του ζωου κ εαν ειναι σωστος επιστημονας κ σωστα καταρτισμενος το να εχεις ενα χωρο κ να φιλοξενεις ζωα δεν σε κανει αμεσα κ τον τελειο επιστημονα γιατι η απλη λογικη λεει ενα ζωο περναει απο καραντινα πριν μεινει στον ιδιο χωρο με αλλα υγειοι ζωα οποτε αποφευγονται πολλα
Εγω παντως εαν ημουν στην θεση της κοπελιας θα εκανα καταγγελια στην αρμοδια υπηρεσια κ στον κτηνιατρικο συλογο αυτα τα ολιγα
καλή μου ladycat εγω δεν είμαι κτηνίατρος μια απλή βρεφοκόμος είμαι και δεν μπορώ να κρίνω οποιοδήποτε επιστήμονα αν είναι καλός η κακός αφού δεν εχω τις απαιτούμενες γνώσεις.θα τον κρινω λοιπόν βάση του αποτελέσματος πάνω στο πεδίο στο οποίο ασχολείται.επίσης αναφερόμενη στην ποιότητα ενός ανθρώπου εγω τουλάχιστον συμπεριλαμβάνω και την υπευθυνότητα του σε όλα τα επίπεδα.΄
με εκτίμηση

δεν μπορώ να κρίνω οποιοδήποτε επιστήμονα αν είναι καλός η κακός αφού δεν εχω τις απαιτούμενες γνώσεις.θα τον κρινω λοιπόν βάση του αποτελέσματος πάνω στο πεδίο στο οποίο ασχολείται.
Ακριβώς!!!! Το είπες και μόνη σου!!!! Και ποιο ακριβώς ήταν το αποτέλεσμα της πάνω στο πεδίο στο οποίο ασχολούνται τα συγκεκριμένα άτομα;;;;;Να με διαβεβαιώνουν οτι το γατάκι ήταν εντελώς καλά και να βγαίνουν σωστοί ή εντελώς το αντίθετο;;;
Και θα σε παρακαλούσα να μην με βγάζεις ψεύτρα ψωρίς να ξέρεις ήσουν εκεί αλλά μπαινόβγαινες και δεν είδες τα πάντα αν και θυμάμαι οτι μπροστά στην εκπληκτική φράση "Ε, ναι φοβάσαι να το κρατήσεις και του σπάσαμε δύο φλέβες" ήσουν μπροστά οπότε μάλλον αυτό κάτι λέει για την δικιά σου ειλικρίνεια εφόσον εγώ κολλητηλήκια δεν έχω με κανέναν και δεν προσπαθώ ούτε να υπερασπιστώ κανέναν ούτε έχω να κερδίσω τίποτα.Επίσης τί θα πει δεν μπορώ φέρτο αύριο;; Αφού λες τόσα για την ικανότητά τους για πες μου αν ήταν κάτι επείγον και έπρεπε εκείνη την στιγμή να του πάρει αίμα τί θα γινόταν;;;Θα περίμενα να έρθει ο κάθε ένας δεύτερος κτηνίατρος για να γλιτώσει το ζώο γιατί δεν μπορεί να το κάνει καλά ή να χειριστεί μια κατάσταση;;;
Φυσικά και δεν άκουσες όσα είπα με το αγόρι μου γιατί μιλούσαμε σιγά και αυτό που είπαμε ήταν οτι αφου δεν μπορεί ούτε αίμα να του πάρει να μην το ταλαιπωρήσουμε άλλο το γατί και να το πάμε στον Αίλουρο.Εκτος κι αν είχες στείσει αυτί και άκουσες ότι ήθελες...
Για την τυφλή γάτα αναφέρθηκε τουλάχιστον 4-5 φορές και πάλι αφου εσύ πηγαινοερχόσουν και δεν ήσουν μπροστά σε όλη την συζήτηση ,δεν μπορείς να ξέρεις.Το γατί φταρνίστηκε όταν το κρατούσε ο\η γιατρός όχι εσύ, εσύ έτσι κι αλλιώς το κράτησες για 2-3 λεπτά.
Ναι το γατί το ήθελα γιατί έμοιαζε σε αυτό που ήδη έχω ενώ έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε άλλο στην ηλικία που έπρεπε να πάρω. Εκτός αυτού θεωρείς οτί αφού ήθελα το συγκεκριμένο καλά να πάθω που το πήρα και για αυτό μου είπαν οτι είναι καλά , επειδή το ήθελα, να μην μου χαλάσουν το χατήρι;;;
Εχω ήδη στεναχωρηθεί με όλη την ιστορία και με την αντιμετώπιση που είχα απο αυτά τα άτομα τα οποία αντί να μου πουν έστω και ένα "μπορεί να κάναμε ένα λάθος" μου λένε με επιτακτικό τόνο και επι λέξη ''Να μου φέρεις το γατί πίσω'' και μου αναφέρουν το συμβόλαιο λες και θα με φοβήσουν. Εγώ ακόμα και μετά απο όλα αυτά άφησα και ήρθε στο σπίτι μου μία κοπέλα για να δει το γατάκι το οποίο τώρα είναι καλά , και είπα οτί δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να υπερασπίζεσαι αυτά τα άτομα για το συγκεκριμένο θέμα γιατί όσο καλό και να έχουν κάνει (κάτι το οποίο δεν έχω αμφισβητήσει) εδώ έκαναν λάθη και ακόμα δεν έχουν καν παραδεχθεί οτί ίσως να έφταιξαν.Κανένας δεν είναι θεός και όταν σου μιλάνε λες και είσαι τρελλή την στιγμή μάλιστα που έχεις περάσει τόση αγωνία, με μια σιγουριά σαν και αυτην που είχαν και να μην παραδέχονται ούτε καν οτί είχε κενό στο τρίχωμα ενώ λίγες μέρες πριν μου έλεγαν ''α , χτυπιόταν στο κλουβί δεν είναι τίποτα'' (αλλο κι αυτό, χτυπιόταν στο κλουβί τόσο δυνατα και κάθονταν και το κοίταζαν αν πιστέψεις ακόμα κι αυτην την εκδοχή), τα νεύρα σου γίνοντα κρόσια και φυσικά τότε ήταν που άνοιξα αυτό το θέμα!
Εγώ όπως προείπα δεν 'εχω καμία όρεξη να θυμάμαι άλλο αυτην την ιστορία καιδεν θέλω να συνεχιστεί.Καταλαβαίνω οτί νώθουν να θήγονται αλλά όλα θα είχαν αποφευχθεί αν ακόμα και μετά που αρρώστησε το γατάκι αντί για όλα τα άλλα μου έλεγαν απλά "Μάθαμε οτι το γατάκι είναι άρρωστο.Συγνώμη που δεν το είχαμε καταλάβει θα θέλαμε αν γίνεται να μάθουμε περισότερα''.Αν έλεγαν κάτι τέτοιο φυσικά και δεν θα είχα πρόβλημα μαζί τους.Τόσα πολλά ζητάω;;;;;;

Ακριβώς!!!! Το είπες και μόνη σου!!!! Και ποιο ακριβώς ήταν το αποτέλεσμα της πάνω στο πεδίο στο οποίο ασχολούνται τα συγκεκριμένα άτομα;;;;;Να με διαβεβαιώνουν οτι το γατάκι ήταν εντελώς καλά και να βγαίνουν σωστοί ή εντελώς το αντίθετο;;;
Και θα σε παρακαλούσα να μην με βγάζεις ψεύτρα ψωρίς να ξέρεις ήσουν εκεί αλλά μπαινόβγαινες και δεν είδες τα πάντα αν και θυμάμαι οτι μπροστά στην εκπληκτική φράση "Ε, ναι φοβάσαι να το κρατήσεις και του σπάσαμε δύο φλέβες" ήσουν μπροστά οπότε μάλλον αυτό κάτι λέει για την δικιά σου ειλικρίνεια εφόσον εγώ κολλητηλήκια δεν έχω με κανέναν και δεν προσπαθώ ούτε να υπερασπιστώ κανέναν ούτε έχω να κερδίσω τίποτα.Επίσης τί θα πει δεν μπορώ φέρτο αύριο;; Αφού λες τόσα για την ικανότητά τους για πες μου αν ήταν κάτι επείγον και έπρεπε εκείνη την στιγμή να του πάρει αίμα τί θα γινόταν;;;Θα περίμενα να έρθει ο κάθε ένας δεύτερος κτηνίατρος για να γλιτώσει το ζώο γιατί δεν μπορεί να το κάνει καλά ή να χειριστεί μια κατάσταση;;;
Φυσικά και δεν άκουσες όσα είπα με το αγόρι μου γιατί μιλούσαμε σιγά και αυτό που είπαμε ήταν οτι αφου δεν μπορεί ούτε αίμα να του πάρει να μην το ταλαιπωρήσουμε άλλο το γατί και να το πάμε στον Αίλουρο.Εκτος κι αν είχες στείσει αυτί και άκουσες ότι ήθελες...
Για την τυφλή γάτα αναφέρθηκε τουλάχιστον 4-5 φορές και πάλι αφου εσύ πηγαινοερχόσουν και δεν ήσουν μπροστά σε όλη την συζήτηση ,δεν μπορείς να ξέρεις.Το γατί φταρνίστηκε όταν το κρατούσε ο\η γιατρός όχι εσύ, εσύ έτσι κι αλλιώς το κράτησες για 2-3 λεπτά.
Ναι το γατί το ήθελα γιατί έμοιαζε σε αυτό που ήδη έχω ενώ έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε άλλο στην ηλικία που έπρεπε να πάρω. Εκτός αυτού θεωρείς οτί αφού ήθελα το συγκεκριμένο καλά να πάθω που το πήρα και για αυτό μου είπαν οτι είναι καλά , επειδή το ήθελα, να μην μου χαλάσουν το χατήρι;;;
Εχω ήδη στεναχωρηθεί με όλη την ιστορία και με την αντιμετώπιση που είχα απο αυτά τα άτομα τα οποία αντί να μου πουν έστω και ένα "μπορεί να κάναμε ένα λάθος" μου λένε με επιτακτικό τόνο και επι λέξη ''Να μου φέρεις το γατί πίσω'' και μου αναφέρουν το συμβόλαιο λες και θα με φοβήσουν. Εγώ ακόμα και μετά απο όλα αυτά άφησα και ήρθε στο σπίτι μου μία κοπέλα για να δει το γατάκι το οποίο τώρα είναι καλά , και είπα οτί δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να υπερασπίζεσαι αυτά τα άτομα για το συγκεκριμένο θέμα γιατί όσο καλό και να έχουν κάνει (κάτι το οποίο δεν έχω αμφισβητήσει) εδώ έκαναν λάθη και ακόμα δεν έχουν καν παραδεχθεί οτί ίσως να έφταιξαν.Κανένας δεν είναι θεός και όταν σου μιλάνε λες και είσαι τρελλή την στιγμή μάλιστα που έχεις περάσει τόση αγωνία, με μια σιγουριά σαν και αυτην που είχαν και να μην παραδέχονται ούτε καν οτί είχε κενό στο τρίχωμα ενώ λίγες μέρες πριν μου έλεγαν ''α , χτυπιόταν στο κλουβί δεν είναι τίποτα'' (αλλο κι αυτό, χτυπιόταν στο κλουβί τόσο δυνατα και κάθονταν και το κοίταζαν αν πιστέψεις ακόμα κι αυτην την εκδοχή), τα νεύρα σου γίνοντα κρόσια και φυσικά τότε ήταν που άνοιξα αυτό το θέμα!
Εγώ όπως προείπα δεν 'εχω καμία όρεξη να θυμάμαι άλλο αυτην την ιστορία καιδεν θέλω να συνεχιστεί.Καταλαβαίνω οτί νώθουν να θήγονται αλλά όλα θα είχαν αποφευχθεί αν ακόμα και μετά που αρρώστησε το γατάκι αντί για όλα τα άλλα μου έλεγαν απλά "Μάθαμε οτι το γατάκι είναι άρρωστο.Συγνώμη που δεν το είχαμε καταλάβει θα θέλαμε αν γίνεται να μάθουμε περισότερα''.Αν έλεγαν κάτι τέτοιο φυσικά και δεν θα είχα πρόβλημα μαζί τους.Τόσα πολλά ζητάω;;;;;;
καταρχήν καλή σου μέρα.όπως είπα δεν είμαι κτηνίατρος και δεν μπορώ να ξέρω αν προυπήρχε κάτι και εκδηλώθηκε αργότερα.δεν σε είπα ψεύτρα και βέβαια οτι λές γιατι τη φάση με τις φλέβες ισχύει απόλυτα.δεν μπορώ να ξέρω σε μια επείγουσα κατάσταση τιθα έπρεπε να γίνει. αυτό δε σημαίνει οτι είναι ανίκανοι ως γιατροί.προφανώς το σχόλιο που έκανε η γιατρός εσύ το πήρες ως ξέσπασμα.μάλλον άλλο θεωρείς εσύ ξέσπασμα και άλλο εγω.εννοείται οτι δεν έστησα αυτί στη συζήτηση σας γιατί απλούστα δεν είμαι κουτσομπόλα.και όπως είδες δεν ανέφερα το περιοχόμενο της γιατί απλούστατα δεν το άκουσα.απο το δωμάτιο βγήκα μια φορά για να παω στην τουαλέτα.όσον αφορά στην ειλικρίνεια μου θα το κρίνουν αυτοί που με ξέρουν.η λέξη κολλητηλήκια παραπέμπει σε γλύψιμο και σε απώτερους σκοπούς κάτι το οποίο δεν έχω καμμία ανάγκη να κάνω διότι εκεί είμαι απλά πελατισσα ,προφανώς λοιπόν δεν έχω να κερδίσω τίποτα.ούτε καν υπαινίχθηκα καλά να πάθεις και δεν καταλαβαίνω πως σκέφτηκες κάτι τέτοιο.οσον αφορά στο τι έγινε μετά δεν ήμουνα μπροστά και όπως είδες δεν έκανα κανένα σχολιο.είμαι σίγουρη οτι αγαπάς πολύ το γατάκι και κανείς δεν έχει δικαίωμα να το αμφισβητήσει αυτό.εφόσον τώρα είναι καλά αυτό έχει σημασία .
πάντα φιλικά

Κορίτσια καλημέρα,
επειδή δεν βλέπω αυτή η κουβέντα να έχει κάποιο νόημα ίσως θα πρέπει να δούμε τα θετικά που βγήκαν από αυτή την ιστορία που είναι και η ουσία του πράγματος:
και για αυτό θα πρέπει να πούμε ένα "μπράβο" στους ανθρώπους που το μάζεψαν από τον δρόμο και το περιέθαλψαν με τον τρόπο που θεώρησαν σωστό και φυσικά και ένα "μπράβο" στη Χριστιάνα που αποφάσισε αν και είδε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υγεία του, να το κρατήσει, να το βοηθήσει να το ξεπεράσει, να το αγαπήσει και να του προσφέρει ένα σπιτάκι. Αυτό δηλαδή που ήταν ο σκοπός και των δύο πλευρών από την αρχή. Οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για τα πως και τα γιατί δεν έχει πια νόημα, καθώς το αποτέλεσμα μετράει.:)

Δηλαδή το παν είναι να το μαζέψουμε το ζώο??? Το αν θα το τσουβαλιάσουμε σε ένα κλουβί και θα χτυπιέται ή θα αρωστήσει κτλ κτλ δεν έχει σημασία...???
Φτάνει να ικανοποιηθεί η δική μας ανάγκη να το παίξουμε σωτήρες....???

Αν ετούτη τη στιγμή δεν είστε σε θέση να προσφέρετε σε μια γάτα τις παραπάνω διευκολύνσεις, δεν χρειάζεται να την υποχρεώσετε να ζει μαζί σας. Κάθε ζωντανό πλάσμα ζητάει να βρεί αλλά και να προσφέρει χαρά. Η ελεημοσύνη και ο οίκτος "βοηθούν" μόνο αυτόν που τα "προσφέρει.

https://www.ailouros.gr/%CE%94%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%A0%CF%81%CE

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back