Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
αύριο θα κατέβω στο Χαλάνδρι να του βγάλω και μια ακτινογραφία για την λεκάνη του που την ειχε σπάσει όταν τον ειχε χτυπήσει αυτοκίνητο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλός!!ευχαριστώ aretha.....
σαρέσει ο Ρούπι μου?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα του το πώ.....σήμερα που θα τον δώ για το μάτι του Ρούπι.....
αύριο θα κατέβω στο Χαλάνδρι να του βγάλω και μια ακτινογραφία για την λεκάνη του που την ειχε σπάσει όταν τον ειχε χτυπήσει αυτοκίνητο!
Σε ποιον κτηνιατρο πας στο Χαλανδρι?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Σε ποιον κτηνιατρο πας στο Χαλανδρι?
είδες τι έχω πάθει?? δεν χεκολλάω..!!!!!
ο κτηνιάτρος που τον πάω ειναι στο Χολαργό, Γκόλφης λέγεται!
το κέντρο που θα του βγάλω την ακτινογραφία ειναι στην παπανικολή, δίπλα σε μια ΕΚΟ νομιίζω, κοντά σε μια αντιπροσωπεία
με αυτοκίνητα!!! Γιώργος κάτι λέγεται αυτός που το έχει!!!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Πολύ καλός!!![]()
αυτό το πανθηράκι να υποθέσω ότι ειναι η aretha?????
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Κούκλος ο Ρούπι! Πράγματι είναι αρκετά τα χρήματα για στείρωση.Αρσενικού τουλάχιστον γιατί για θυληκιά δεν ξέρω. Για τον Χιόνη είχα δώσει 50 ευρώ.
μπορεί όντως να μου πάρει λιγότερα για τον Ρούπι, ίσως σε πρώτη φάση να ενοούσε 90 για τα θηλυκά που έχω!
μια 250άρα πάντως την θέλω και για τα 3.......
θα πάθη ...πληρώνονται!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
αυτό το πανθηράκι να υποθέσω ότι ειναι η aretha?????
ναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Τον ξερω, μας εχει στειρωσει μια γατα.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Τα γατακια όλα πολύ όμορφα!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
A, τον Λιερο λες?
Τον ξερω, μας εχει στειρωσει μια γατα.
Λιερο τον λένε δεν χέρω, εχει μια κλινική πάντως , μια
μονοκατοικία ειναι !!
Θα πάμε τώρα και βλέπουμε, αναλόγως πώς θα βγεί
η ακτινογραφία θα μας πεί ο γιατρός αν θα χρειαστεί
να βγεί η βίδα ή όχι!!!!
να σου πω την αλήθεια, ελπίζω να μην χρειάζεται να
βγεί, θα ταλαιπωρηθεί πάλι ο κουτσουνάκος μου.!!
τουλάχιστον να βγάλουμε μόνο το σύρμα που
κρατάει την κάτω σιάγωνά του!!!!!!
robocop ο Ρούπι!!!!!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
εγκυμοσύνη γάτας δεν εχω ζήσει για να εχω την εμπειρία, αλλά φαντάζομαι ειναι πολύ όμορφο να το ζει κανεις!!!
Τα γατακια όλα πολύ όμορφα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι,ναι...είνια εμπειρία!!!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ σε αυτόν πηγαίνω.Λιερο τον λένε δεν χέρω, εχει μια κλινική πάντως , μια
μονοκατοικία ειναι !!
Καλός γιατρός είναι. Ρωτησε τον και για στειρώσεις.Οχι ωραία είναιδεν τον έκοψα, έτσι ειναι η φωτό..!!!!!!! καλλιτεχνική....
![]()
![]()
μαρέσει που κάνει αντίθεση με τα πορτοκάλια!!!! ειναι λιγο κίτς?![]()
! (Ακου κιτς...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ σε αυτόν πηγαίνω.Καλός γιατρός είναι. Ρωτησε τον και για στειρώσεις.
καλημέρα, ξέρεις επειδή με έχει συστήσει εκεί ο Γκόλφης (ο κτηνίατρος μας) δεν θα ήθελα να κάνω τις στειρώσεις άλλού, εκτός βέβαια και αν οι τιμές που θα ζητήσει δεν ειναι λογικές!!
Οχι ωραία είναι! (Ακου κιτς...
![]()
)
ο γιός μου την έχει βγάλει......έχει καλλιτεχνική φλέβα!!
Ισμήνη, στην δουλειά είσαι, η δεν εργάζεσαι????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool