Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος

Κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να περνάνε πιο πολύ χρόνο μαζί ο γάτος και ο φίλος σου..! Σιγά σιγά θα τον συνηθήσει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο προηγουμενος γατουλης μου παρουσιαζε παρομοια συμπεριφορα με τον φιλο μου.Επισης ακομα κι οταν τον συνηθισε σχετικα,τριβοταν σε ολα τα ρουχα και τα σκεπασματα του.Η κτηνιατρος μας εξηγησε οτι ηθελε να ειναι το κυριαρχο αρσενικο στο σπιτι και τον ενοχλουσε η οσμη του αλλου,σε συνδυασμο με τη ζηλια του γιατι καθε φορα που ερχοταν ο φιλος μου σπιτι δεν ασχολουμασταν συνεχεια μαζι του.Η στειρωση του σε συνδυασμο με λιγο παραπανω παιχνιδι και με τους δυο μας καλυτερευσαν πολυ τα πραγματα.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο δωμάτιο. Ο γάτος είναι ασυμβίβαστος, θέλει να είναι το μοναδικό αρσενικό στο σπίτι. Ζω με γάτες τα τελευταία 20 χρόνια και τέτοιο τσαμπουκά δεν έχω ξαναδεί. Το χειρότερο είναι ότι ο φίλος μου έχει σκυλάκι και η μυρωδιά του τα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Όσο για τη στείρωση, μια εβδομάδα πέρασε που την κάναμε. Ξέρετε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε 2 ώρες μετά τη νάρκωση? Επιτέθηκε στην κτηνίατρο και δεν ηρέμησε μέχρι που πήγα να τον πάρω. Και τώρα που γράφω μου πατάει το backspace για να μη βγάζω στη φόρα τις ζήλειες του...

!!εμενα πιο πολυ θελει τον αντρα μου ..εχει αδυναμιες!!!!επισης οταν μας βλεπει να καθομαστε διπλα διπλα η αγκαλια στον καναπε ερχεται και μπαινει αναμεσα!!!!!
σαν να λεει ειμαι και γω της οικογενειας με ξεχασατε??

λογικο ειναι αν δεν βλεπει καποιον συχνα ας του αφιερωσει λιγο χρονο και κανα παιχνιδακι σιγα σιγα !!! δεν φτιαχτηκε ο κοσμος σε 1 μερα!! θα τον συνηθισει!!!!

menia
Δραστήριο μέλος
) και στο τέλος καταλήγει να κοιμάται κάτω απ' την μασχάλη μου στην απέξω πλευρά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Τελευταία νέα από το μέτωπο: χθές το βράδυ που γύρισα σπίτι ο φίλος μου έμεινε έξω από την πόρτα. Ο γάτος πλησίασε σιγα-σιγά με τα αφτιά αεροδυναμικώς τεντωμένα προς τα πίσω, κάνει χχχχχχχχχχχχχχχχχχ!, πηδάει από καναπέ σε καναπέ, τρέχει, σπινιάρει σε μια στροφή και φεύγει ευθεία στον τοίχο, σπάει το βάζο που είχα με τα αρωματικά από το ΙΚΕΑ, τρέχει στο δωμάτιό του και γυρίζει ξανά πίσω πολύ αργά, περπατώντας πλάγια, με ουρά φουντωμένη σαν σκίουρος και καμπούρα στην πλάτη...

Δεν πρέπει να υπάρχει ακριβέστερη περιγραφή! Τι ωραία εικόνα! (συγνώμη, αλλά είναι απολαυστικό το τρελόγατο...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σιγά σιγά όμως συνήθισε, με χάδια, παιχνίδια κλπ και τώρα ανεβαίνει και στα πόδια του για αγκαλιά!
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool