Έχω μια απορία - Πειθαρχία

magdalena

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η magdalena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
Εχω μια απορεια τα γατακια οπος ολοι ξερουμε δεν κανει να τα βαραμε :down::down:1.γιατι ζυγιζουν μονο περιπου 5 κιλα και η δυναμη μας ειναι τετραπλασια και
2.γιατι και αυτα εχουν ψυχη και πονανε. αλλλα εχο μια απορεια οταν τα γατομωρακια μας κανουνε βλακιουλες πως πρεπει να τα τειμορουμε ωστε να μην το ξανα κανουνε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω τον φυσαω στο μουτρακι του,για αλλες λυσεις δε ξερω ας πουν οι πιο εμπειροι γατογονεις:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν τι βλακειουλες εννοεις, διευκρινισε μου για να σε βοηθήσω. Γενικότερα τα μωρά δεν νομίζω να καταλαβουν απο τιμωριες:P Για πες

Οι συνηθισμένες "βλακειούλες" είναι τα δείγματα κακής συμπεριφοράς (να δαγκώνει χέρια πόδια, να ανεβαίνει σε τραπέζια, να ξύνει νύχια, όπου του κατέβει). Οι λύσεις είναι φύσηγμα στο μουτράκι του, ένα ΜΗ δυνατό, το κλείσιμο για λίγο στη γατοφόρο, το ψέκασμα με λίγο νεράκι. Η δικιά μου έχει εκπαιδευτεί ωραιότατα και με ένα δυνατό και απότομο χτύπημα των χεριών (παλαμάκια) και ένα δυνατό ΚΣΣΣΤ.

Σαν τι βλακειουλες εννοεις, διευκρινισε μου για να σε βοηθήσω. Γενικότερα τα μωρά δεν νομίζω να καταλαβουν απο τιμωριες:P Για πες
οταν παει στο σπιτι της γειτονισας μεσο του μπαλκονιου οταν βρεισκει τα ποδια τις μαμας μου σαν το καινουργι του παιχνιδακι αμα παει πανο απο το φαγιτο του μπαμπα και τετοια.

με την γαταφορο δεν συμφωνω γιατι θα την συνδιασει με τιμωρια.Για τα δαγκωματα στα ποδια το πιανεις απο το σβερκο και το ακινιτοποιεις για λιγο στο πατωμα λεγοντας οχι μη κτλ. οπως το μαλωνει η μαμα τους :Ρ

οταν παει στο σπιτι της γειτονισας μεσο του μπαλκονιου οταν βρεισκει τα ποδια τις μαμας μου σαν το καινουργι του παιχνιδακι αμα παει πανο απο το φαγιτο του μπαμπα και τετοια.

Αυτά που προανέφεραν τα παιδιά, εκτός απο το να την βαλεις μέσα στη γατοφόρο, που θα την αντιπαθησει, κι εσενα αυτο δεν σε βολευει για τον γιατρο κλπ.
Επίσης μην την δείρεις ποτέ. Δεν πρόκειται να καταλάβει, τίποτα και συν αυτό θα σου κρατάει και κακία:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back