Έχω μια ιδέα....

Πότε σας βολεύει περισσότερο;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Πρωί 9:00-12:00

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Mεσημέρι 12:00-5:00

• Aπόγευμα 5:00-8:00

• Bράδυ 8:00-12:00

• Mόνο Σαββατοκύριακο

• Oποιαδήποτε ώρα σε μέρα καθημερινή

• Oποιαδήποτε ώρα, οποιαδήποτε μέρα

• Total voters
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
καλή ιδέα.

πλάκα θα έχει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Online ραντεβού; Πλάκα θα έχει! Ελπίζω να είμαι σπίτι όταν θα γίνει!!! Ανυπομονώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια πόσοι από εμάς είναι ενεργοί χρήστες?Γιατί αν δεν είμαστε πάνω απο 43 και ραντεβού να δώσουμε το ρεκόρ δε σπάει.Ελπίζω να το δούν το μήνυμα κι αυτοί που δεν μπαίνουν συχνά.

Εγώ δεν ψήφισα γιατί τελευταία το ωράριο μου είναι κάπως ...κυλιόμενο :P
Πάντως τα ενεργά μέλη σίγουρα είναι πάνω απο 43:
Τα ρεκόρ εγγεγραμένων μελών που μας επισκέφθηκαν σε 24 ώρες είναι 51, Χθες.
;)

Gemini δεν μπορείς να επεξεργαστείς τη δημοσκόπηση. Πες μου τι θες να το προσθέσω. :)

Α, επίσης Lady, το ρεκόρ αυτό υπολογίζει και τους επισκέπτες, όχι μόνο τα εγγεγραμένα μέλη ;)

:lol: Συμφωνω και εγώ.Αλ'ηθεια χαρίζει κανείς καμια γατούλα για να έχει παρέα η Μπεμπα μου;

Τώρα βάλατε νέες επιλογές, και όσοι ψήφισαν, δεν μπορούν να αλλάξουν... :P

Θέλετε να το ξανακάνουμε;Λοιπόν,παρακαλώ πείτε μου πότε μπορείτε να μπείτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back