Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Χθες,εμφανιστηκε παλι,την ταισαν,αλλα προσεξαν οτι ειναι πιο παχουλη και καπως χτενισμενη.Λιγο πριν φυγουν οι φιλες μου,την βλεπουν να πηδαει μεσα στο κηπο της πολυκατοικιας.Ειδανε μια κυρια να καθαρηζει και την ρωτησαν αν ειδε που ακριβως πηγε η γατουλα,κι αυτη απανταει οτι δεν ειδε καμια γατα.
Σημερα γυρησα απο τις διακοπες,και τρεχοντας πηγα στο κηπο για να βρω τη Σνουπυ.Ερχεται η Σνουπυ,εφαγε κονσερβα,την εκανα αγκαλιτσα,και ανεβηκα στο σπιτι για να ταχτοποιησω τα πραγματα.Βγαινω μετα στο μπαλκονι και βλεπω τους ενοικους του ισογειου της πολυκατοικιας να καθονται εξω στην αυλουλα.Καθονταν ο πατερας και ο ενας ο γιος.Μιλαγα εγω στη Σνουπυ απο το μπαλκονι και αυτη με κοιταζαν.Μετα απο λιγο βλεπω τη μανα να κρυφοκοιταει απο τη γωνια της μπαλκονοπορτας και να ανταλαζει νοηματα με το γιο(οποιος εδειχνε με τα ματια του στη μανα του εμενα....).Μετα μπηκαν ολοι μεσα.Εξω,πανω στην καρεκλα ειχαν αφησει ενα μαξιλαρι,1)βγαινει ο πατερας το παιρνει-το παει μεσα,2)βγαινει εξω -το αφηνει πανω στη καρεκλα διπλωμενο,3)βγαινει ο γιος-το παιρνει μεσα,4)βγαινει παλι ο γιος και το παιρνει παλι μεσα.Ολα αυτα τα εκαναν ριχνοντας και μια ματια στο μπαλκονι μου.Μπηκα και εγω μεσα μετα απο λιγο για να κανω μπανιο.Τωρα βγηκα και η Σνουπυ πουθενα.Εχω υποψιες οτι την παιρνουν μεσα στο σπιτι,αλλα δεν ειμαι σιγουρη.Θελω να τους δω με τα ματια μου να την παιρνουν μεσα και τοτε θα τους απαντησω ετσι οπως πρεπει.Αυριο σκεφτομαι να παω στο 2 οροφο του σπιτιου,για να τους βλεπω χωρις να με βλεπουν.Τι αλλο μπορω να κανω πριν να ειναι αργα?μπορει να βγουν αληθινες οι υποψιες μου?Δεν μπορω να βγαλω καποιο σιγουρο συμπερασμα απο αυτη την κατασταση....
Help....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Tην εχω εξω.Εχει για δικο της χωρο πιλωτη-κηπο.Ειναι μεγαλος χωρος,αλλα πηδαει απο τη μαντρα και παει διπλα που ειναι η πολυκατοικια.
οταν ειναι εξω οι γατες αλητευουν δυστυχως..
την εχεις εμβολιασμενη, με λουρακι, κ.τ.λ.??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
....αρα τι κανω???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Tην εχω εξω.Εχει για δικο της χωρο πιλωτη-κηπο.Ειναι μεγαλος χωρος,αλλα πηδαει απο τη μαντρα και παει διπλα που ειναι η πολυκατοικια.
συγνωμην απο τη στιγμη που ειναι εξω...δεν νομιζω οτι θεωρειτε ιδιοκτησια σου( ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ)...στο μυαλο σου ειναι δικια σου...ο αλλος απλα βλεπει οτι εσυ την προσεχεις...αν τη θελεις σε συμβουλευω να την παρεις σπιτι σου...ετσι θα γλιτωσει και απο ολους τους κινδυνους που καραδοκουν εξω...αλλιως...
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος

).Θα δω τι θα γινει.Αν την βουτηξει και την βαλει στο σπιτι....θα γινει ο χαμος...Ξερετε τι μου την σπαει πιο πολυ???Οτι με εχει δει απειρες φορες να την ταιζω,να την φωναζω με το ονομα της,να την παιρνω αγκαλια,να καθαριζω το καλαθι της,να παιζουμε-και αυτος τωρα να σκεφτεται μαλλον να την παρει.Με τσαντιζει και το οτι ειχε δει την αγγελια που ειχα βαλει για τα γατακια που χαρηζα και δεν ηρθε να μου πει οτι θελει γατα.Αφου του αρεσει η Σνουπυ να με ρωτησω αν την χαριζω οχι να την βουταει στα κρυφα.

Ασε που δεν εχω δει την Κλαρα και την Πισσα.Εχω και την στεναχωρια μου εχω και τα νευρα μου με τους παλιο ηλιθιους.Τοσο ντουβαρια ειναι?δεν καταλαβαινουν οτι εγω ειμαι η ιδιοκτητρια της?ΕΛΕΟΣ..............Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
γνωμη μου(μην παρεξηγηθω) ειναι να την παρεις μεσα στο σπιτι.γιατι εξω διατρεχει πολλους κινδυνους και φυσικα η γατα δεν ειναι σαν το σκυλι που μπορουμε να το εχουμε στην αυλη και να ειναι μονο δικο μας!..η γατα σε αυλη ειναι τυπικα σαν αδεσποτουλα που απλα φροντιζεις.. και αφου παρατηρησες οτι παχυνε και ηταν χτενισμενη μηπως ετσι ειναι καλυτερα??
ακριβως αυτο εννοω και εγω...μηπως τελικα ειναι καλυτερα να την παρουνε αυτοι?? αν βεβαια εχουν την προθεση να την εχουν μεσα....μηπως πρεπει,τελικα να κοιταμε το καλο του ζωου,που υποτιθεται οτι νοιαζομαστε απο το να ικανοποιουμαι απλα τα δικα μας "θελω"???????? αν εχεις προθεση να την παρεις σπιτι σου...καλως ,αλλιως ισως ειναι καλυτερα σε αυτους,που απο οτι δειχνουν τη θελουν πολυ...ΚΑΙ ΜΕΣΑ!!!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ακριβως αυτο εννοω και εγω...μηπως τελικα ειναι καλυτερα να την παρουνε αυτοι?? αν βεβαια εχουν την προθεση να την εχουν μεσα....μηπως πρεπει,τελικα να κοιταμε το καλο του ζωου,που υποτιθεται οτι νοιαζομαστε απο το να ικανοποιουμαι απλα τα δικα μας "θελω"???????? αν εχεις προθεση να την παρεις σπιτι σου...καλως ,αλλιως ισως ειναι καλυτερα σε αυτους,που απο οτι δειχνουν τη θελουν πολυ...ΚΑΙ ΜΕΣΑ!!!!!
πες τα χρυσοστομη!!εγω ομως ακομα να καταλαβω γιατι αφου επιθυμει η κοπελα να 'ναι ''ιδιοκτητρια'' της γατουλας γιατι δεν την εχει σπιτι?και η δικια μου εχει αυλη-κηπο που μπορει να παιρνει τον καθαρο της αερα αλλα μεσα στο σπιτι εχει δικο της δωματιακι...
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω νομιζω(γνωμη μου...)οτι η γατουλα αν ζει σε ενα σπιτι και ο ανθρωπος που την φροντιζει της παρεχει οτι χρειαζεται και εχει βιβλιαριο υγειας του γατιου του,δεν εχει δικαιωμα καποιος αλλος να την παρει.Ξερω οτι οι γατες δεν καθονται σε ενα μερος.Δεν με ενοχλει να πηγαινει διπλα αφου ξερω οτι ειναι καλοι ανθρωποι,με ενοχλει το γεγονος οτι θελουν να την υιοθετησουν,ενω η γατα ειναι ειδη υιοθετημενη.
φανταζομαι τοτε οτι της εχεις αμμο και σκοπευεις να την στειρωσεις..ετσι δεν ειναι?ποσο μηνων ειναι η μικρη σου?
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τσιπ δεν εχει.βιβλιο ομως εχει.Αυριο θα κανω παρακολουθηση(αχ θα με φαει ο ηλιος στο μπαλκονι...).Θα δω τι θα γινει.Αν την βουτηξει και την βαλει στο σπιτι....θα γινει ο χαμος...Ξερετε τι μου την σπαει πιο πολυ???Οτι με εχει δει απειρες φορες να την ταιζω,να την φωναζω με το ονομα της,να την παιρνω αγκαλια,να καθαριζω το καλαθι της,να παιζουμε-και αυτος τωρα να σκεφτεται μαλλον να την παρει.Με τσαντιζει και το οτι ειχε δει την αγγελια που ειχα βαλει για τα γατακια που χαρηζα και δεν ηρθε να μου πει οτι θελει γατα.Αφου του αρεσει η Σνουπυ να με ρωτησω αν την χαριζω οχι να την βουταει στα κρυφα.
Ασε που δεν εχω δει την Κλαρα και την Πισσα.Εχω και την στεναχωρια μου εχω και τα νευρα μου με τους παλιο ηλιθιους.Τοσο ντουβαρια ειναι?δεν καταλαβαινουν οτι εγω ειμαι η ιδιοκτητρια της?ΕΛΕΟΣ..............
απο που και ως που,εισαι παιδακι μου,η ιδιοκτητρια του?????????? ξερεις ποσα γατακια αδεσποτα,ταιζω καθε μερα??? απο κει και περα,αν βρεθει καποιος που θελει να το παρει σπιτι του,εχει το καθε δικαιωμα...σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο οτι εξω.....μονο στο μυαλο σου εισαι ιδιοκτητρια ..το αποφασισες και νομιζεις οτι ετσι ειναι...αθου θελεις να εισαι η ιδιοκτητρια του,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙς ΜΕΣΑ????????? το οτι το φροντιζεις,δεν σου δινει το δικαιωμα να θεωρησαι ιδιοκτητρια....και νομιζω ,οτι αν δεν μπορεις να το εχεις εσυ μεσα,θα ητανε καλυτερα να το εχουν καποιοι που ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς,με οτι συνεπαγεται αυτο...κανω λαθος???
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna και Snoopy
Εκκολαπτόμενο μέλος
),την χτενιζω 2 φορες την εβδομαδα,την ψεκαζω για τα παρασιτα,τρωει μονο ξηρη τροφη καλης ποιοτητας(ενω οι αλλοι της πετανε αποφαγεια
),τρωει 2 φορες το μηνα κονσερβα,εχει εμβολιαστει+2 που θα κανει 2 σεπτεμβριου,εχει παιχνιδια(αγαπημενο το μπαλακι),εχει πιατα για φαγητο και για νερο,εχει παρεα,της δινουμε ολη μας την αγαπη και την φροντιδα που απαιτειται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool