Έχω υποψίες....

απο οτι εχω μαθει ειναι κατα της στειρωσεις,θελουν ωα εχουν γατα μονο για να κυνηγαει ποντικια,της δινουν αποφαγια,δεν θα την πηγαιναν ποτε στον κτηνιατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια τοτε!!μπορεις να τα πεις ολα αυτα και στους γειτονες προτου στην παρουν..αλλα δεν καταλαβαινω παλι(μαλλον χαζη ειμαι:redface:) της εχεις ολα αυτα μονο γι'αυτην και για την παρεουλα της τιποτα?τωρα την βρηκες?γιατι 6,5 μηνων μονο ενα εμβολιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεσα δεν μπορω να την παρω γιατι 1)εχει μαθει εξω με τα αλλα γατακια(τα οποια ειναι αγρια και δεν με πλησιαζουν παρα πολυ),2)εχω τα πουλια μεσα στο σπιτι,3)αν βαλω μεσα τη Σνουπυ πρεπει να βαλω και τα υπολοιπα συνολο=7 γατες+4 ατομα+3 κλουβες.Το σπιτι ειναι μικρο,δεν χωραμε ολοι.

σοβαρεψου...αφου δεν μπορεις να την εχεις μεσα...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ...αστην να παει σε ανθρωπους που,επαναλαμβανω και το βαζω σε εισαγωγικα "κανουν τη θυσια να την εχουν μεσα"........ολα τα υπολοιπα ειναι καθαρα και μονο ΔΙΚΟς ΣΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟς...λυπαμαι που σου μιλαω ετσι...αλλα δειχνεις( δεν λεω οτι εισαι) οτι δεν εισαι πραγματικα φιλοζωη ,,γιατι αν ησουν θα ηθελες το καλο της γατας,και οχι την ικανοποιηση του δικουσου εγωισμου

Αυτα νομιζω οτι ειναι αρκετα για να φανουν οι προθεσεις που εχουν για να παρουν τη Σνουπυ η' μια οποιαδηποτε γατουλα.Δεν νομιζω οτι αυτες οι προθεσεις παρεχουν τα παντα στη γατα μου αν τους τη δωσω.

απο οτι εχω μαθει ειναι κατα της στειρωσεις,θελουν ωα εχουν γατα μονο για να κυνηγαει ποντικια,της δινουν αποφαγια,δεν θα την πηγαιναν ποτε στον κτηνιατρο.

καλα και η δικια σου τρωει τα αποφαγια που της δινουν??πως γινεται αυτο?αφου τρεφεται με καλης ποιοτητας τροφες?να πας να τους ξεκαθαρισεις την κατασταση!

Αφου του αρεσει η Σνουπυ να με ρωτησω αν την χαριζω οχι να την βουταει στα κρυφα.

.......δηλαδη το ολο θεμα ειναι που δεν σε ρωτησε??????? εδω κανουμε αμαν και πως να υιοθετηθουν τα γατια και εσυ,το μονο που σε νοιαζει ειναι το οτι δεν σε ρωτησε???? αν σε ειδε ΤΟΣΟ νευρικη οσο σε βλεπουμε εμεις τωρα........ειναι πολυ λογικο το οτι δεν σε ρωτησε

Οσα παρεχω σε αυτην,παρεχω και στην παρεουλα της,και θα παρεχω και στο Μπουγκυ που θα ερθει αυριο.Ο κτηνιατρος μας ειπε να της κανουμε για αρχη ενα 3πλο εμβολιο,αλλα στο βιβλιαριο το εχει γραψει σαν 1 εμβολιο.

.......δηλαδη το ολο θεμα ειναι που δεν σε ρωτησε??????? εδω κανουμε αμαν και πως να υιοθετηθουν τα γατια και εσυ,το μονο που σε νοιαζει ειναι το οτι δεν σε ρωτησε???? αν σε ειδε ΤΟΣΟ νευρικη οσο σε βλεπουμε εμεις τωρα........ειναι πολυ λογικο το οτι δεν σε ρωτησε[/quote]
Με πειραζει που την βουταει ενω ξερει οτι εχει σπιτι.Και εμενα μου αρεσε ο Μπουγκι αλλα ρωτησα αν τον χαριζουν,δεν τους το βουτηξα.Αυτο εννοω.

καταλαβετο..............απο τη στιγμη που την εχεις εξω,....δεν ειναι δικια σου...ειναι ΑΔΕΣΠΟΤΗ....αν τη θελεις,βαλτην μεσα........αλλιως εχει ο καθενας δικαιωμα να την παρει........ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ........καμμια σημασια δεν εχουν τα εμβολια και τα σκαφακια και ολα τα σκατουλακια που λες οτι της εχεις......

μαλλον εγω ειμαι χαζη!!εχω την εντυπωση οτι λες ασυμβιβαστα πραγματα...σαφως ειναι 3πλο αλλα τα υπολοιπα 2 ειπες οτι θα γινουν αργοτερα.εγω απλα ρωτησα γιατι το πρωτο εμβολιο εγινε τοσο αργα...αχ!δεν καταλαβαινω! και δλδ εχεις αμμο για την παρεουλα της (αλλα 6 γατια ειπες??) και καλης ποιοτητας κροκετες?και εμβολια??μπραβο τι να πω?

καταλαβετο..............απο τη στιγμη που την εχεις εξω,....δεν ειναι δικια σου...ειναι ΑΔΕΣΠΟΤΗ....αν τη θελεις,βαλτην μεσα........αλλιως εχει ο καθενας δικαιωμα να την παρει........ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ........καμμια σημασια δεν εχουν τα εμβολια και τα σκαφακια και ολα τα σκατουλακια που λες οτι της εχεις......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα και η δικια σου τρωει τα αποφαγια που της δινουν??πως γινεται αυτο?αφου τρεφεται με καλης ποιοτητας τροφες?να πας να τους ξεκαθαρισεις την κατασταση!
Κι ομως παρολο που εχει μαθει με καλη ποιοτητας ξηρη τροφη,τα τρωει.Τους εχω πει εκατο φορες να μην πετανε κοκκαλα και αποφαγια για μπορουν να αρρωστησουν τα γατια ακομα και να πεθανουν.Αλλα με γραφουνε κανονικοτατα....Επειδη ειμαι μικρη δεν με παιρνουν στα σοβαρα....:mad:

Κι ομως παρολο που εχει μαθει με καλη ποιοτητας ξηρη τροφη,τα τρωει.Τους εχω πει εκατο φορες να μην πετανε κοκκαλα και αποφαγια για μπορουν να αρρωστησουν τα γατια ακομα και να πεθανουν.Αλλα με γραφουνε κανονικοτατα....Επειδη ειμαι μικρη δεν με παιρνουν στα σοβαρα....:mad:

καλα κι αυτοι καθυστερημενοι ειναι οικογενειακως??αφου την ταιζεις αυτοι γιατι πετανε?περιεργη κατασταση...

μαλλον εγω ειμαι χαζη!!εχω την εντυπωση οτι λες ασυμβιβαστα πραγματα...σαφως ειναι 3πλο αλλα τα υπολοιπα 2 ειπες οτι θα γινουν αργοτερα.εγω απλα ρωτησα γιατι το πρωτο εμβολιο εγινε τοσο αργα...αχ!δεν καταλαβαινω! και δλδ εχεις αμμο για την παρεουλα της (αλλα 6 γατια ειπες??) και καλης ποιοτητας κροκετες?και εμβολια??μπραβο τι να πω?
Το πρωτο εμβολιο εγινε οταν την βρηκα(17/6 την βρηκα,18/6 εγινε το εμβολιο),μετα επειδη ειχε πολλα ραντεβου μου εκλεισε για σεπτεμβρη.

παλι θα στο ξαναπω...........και ποια νομιζεις οτι εισαι,για να τους λες τι να κανουν?????? οσο δικαιωμα εχεις εσυ να την ταιζεις,αλλο τοσο εχουν και αυτοι...να τους ευχαριστεις κιολας που την ταιζαν οσο ελειπες............ελεος πια..........

Το πρωτο εμβολιο εγινε οταν την βρηκα(17/6 την βρηκα,18/6 εγινε το εμβολιο),μετα επειδη ειχε πολλα ραντεβου μου εκλεισε για σεπτεμβρη.

απο ιουνιο δεν βρηκε χρονο για ενα κωλοεμβολιο??περιεργα παραγματα...παντως να γνωριζεις οτι κινδυνευει απο φολες ,απο αρρωστιες και απο αλλα ζωα οσο την εχεις εξω..

καλα κι αυτοι καθυστερημενοι ειναι οικογενειακως??αφου την ταιζεις αυτοι γιατι πετανε?περιεργη κατασταση...
Πετανε τα αποφαγια στις γατες γιατι βαριουνται να τα πανε στα σκουπιδια.Τι να σου πω?Στραβοι ειναι....Αν υιοθετουσαν γατα,θα την ταιζαν μονο μια φορα την ημερα,το βραδυ που θα μαζεβαν ολα τα αποφαγια.Εχω παει και στην αστυνομια για το πεταγμα των αποφαγιων.αλλα δεν εγινε τιποτα.:mad:πριν φυγω για διακοπες,σφηνωσε ενα κοκκαλο:mad: στο λαιμο της Πισσας και την πηγαμε στο κτηνιατρο.

συγνωμη αλλα τωρα το προσεξα!για να τρωει κοκκαλα η γατα σημαινει οτι πεθαινει της πεινας..η δικια μου αν της πεταξω καθαρο στηθος κοτοπουλο η λουκανικο πιο πιθανον ειναι να παιξει μαζι του, παρα να το φαει!

Πετανε τα αποφαγια στις γατες γιατι βαριουνται να τα πανε στα σκουπιδια.Τι να σου πω?Στραβοι ειναι....Αν υιοθετουσαν γατα,θα την ταιζαν μονο μια φορα την ημερα,το βραδυ που θα μαζεβαν ολα τα αποφαγια.Εχω παει και στην αστυνομια για το πεταγμα των αποφαγιων.αλλα δεν εγινε τιποτα.:mad:πριν φυγω για διακοπες,σφηνωσε ενα κοκκαλο:mad: στο λαιμο της Πισσας και την πηγαμε στο κτηνιατρο.

αν ανησυχεις παιδακι μου παρτην μεσα!!!!!!!!!!!! τελος...........αλλιως ασε τον κοσμο ησυχο.............

εγω θα πω απλα..οτι μερικοι εδω μεσα μιλατε πολυ ασχημα....
τι να πεις...υποτιθεται οτι εχετε γνωσεις στο θεμα..αν νομιζεται οτι η γνωση μεταβιβαζεται βριζοντας η υποβιβαζοντας τον αλλο απλα να ενημερωσω οτι εχετε λαθος αποψη....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back