Έχω υποψίες....

συγνωμη αλλα τωρα το προσεξα!για να τρωει κοκκαλα η γατα σημαινει οτι πεθαινει της πεινας..η δικια μου αν της πεταξω καθαρο στηθος κοτοπουλο η λουκανικο πιο πιθανον ειναι να παιξει μαζι του, παρα να το φαει!
δεν σημαινει απαραιτητως οτι η γατα αν τρωει κοκκαλα πεθαινει της πεινας...Οσο και να τα ταιζω,παλι τρωνε.Το κοκκαλο ηταν απο ψαρι μικρου μεγεθους,αλλα σε ενα μικρο γατακι που ακομα βυζαινει και τρωει ξηρη τροφη και κονσερβα,μπορει να του κολησει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θα πω απλα..οτι μερικοι εδω μεσα μιλατε πολυ ασχημα....
τι να πεις...υποτιθεται οτι εχετε γνωσεις στο θεμα..αν νομιζεται οτι η γνωση μεταβιβαζεται βριζοντας η υποβιβαζοντας τον αλλο απλα να ενημερωσω οτι εχετε λαθος αποψη....

δεν σε καταλαβαινω.....κανεις δεν μιλαει ασχημα,ουτε βριζουμε ουτε τιποτα...την αποψη μας λεμε...το θεμα ειναι οτι οταν λεμε οτι ειμαστε φιλοζωοι,πρεπει να το εννοουμε και ολας...δηλ. να μας ενδιαφερει το καλο του ζωου και οχι ο δικος μας εγωισμος και το αισθημα ιδιοκτησιας που θελουν απεγνωσμενα καποιοι να εχουν...διαβασε καλυτερα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καποτε,πρεπει να μαθουμε να ενδιαφερομαστε για την ουσια των πραγματων....και οχι για το περιτυλιγμα......εγω,οταν εχω κατι να πω ,το λεω χωρις να χαιδευω αυτια και να κρυβομαι πισω απο τις λεξεις......και αν βρεις εστω και μια βρισια,κανε μου αναφορα........αλλα δεν θα βρεις.....ειναι ευκολο να κατηγορεις καποιον οταν δεν συμφωνεις μαζι του......λυπαμαι.........

εσυ αν εννοεις οτι μιλαμε ασχημα επειδη εκφερουμε αντιθετη αποψη, τοτε εγω ναι!εβρισα κιολας!!

Μιλησα μαζι τους και λυθηκε το θεμα χωρις φασαρια.:)Επαιρναν τη Σνουπυ μεσα στο σπιτι,επειδη νομιζαν οτι ηταν ενα απο τα γατακια που χαρηζαμε.Τους εξηγησαμε ομως και εληξα επιτυχως το θεμα.Τους τα ειπα και ενα χερακι για τα αποφαγια και νομιζω οτι δεν προκειται να ξαναπεταξουν τιποτα.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι έξω που είναι, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι, π.χ. αυτοκίνητα, φόλες, άλλα ζώα, περίεργοι άνθρωποι...οπότε, από τη στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν το κακό της, καλύτερα να προσέχεις τα υπόλοιπα...

Μιλησα μαζι τους και λυθηκε το θεμα χωρις φασαρια.:)Επαιρναν τη Σνουπυ μεσα στο σπιτι,επειδη νομιζαν οτι ηταν ενα απο τα γατακια που χαρηζαμε.Τους εξηγησαμε ομως και εληξα επιτυχως το θεμα.Τους τα ειπα και ενα χερακι για τα αποφαγια και νομιζω οτι δεν προκειται να ξαναπεταξουν τιποτα.

στις μια εγιναν ολα αυτα??

ναι,ολα αυτα εγιναν τωρα.Αν δεν γινοταν τωρα αυριο δεν θα την εβρησκα,θα εφευγαν για καλαματα και θα την επαιρναν μαζι τους.

Κατι μου βρωμαει εδω.....:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

δεν σε καταλαβαινω.....κανεις δεν μιλαει ασχημα,ουτε βριζουμε ουτε τιποτα...την αποψη μας λεμε...το θεμα ειναι οτι οταν λεμε οτι ειμαστε φιλοζωοι,πρεπει να το εννοουμε και ολας...δηλ. να μας ενδιαφερει το καλο του ζωου και οχι ο δικος μας εγωισμος και το αισθημα ιδιοκτησιας που θελουν απεγνωσμενα καποιοι να εχουν...διαβασε καλυτερα....

Εδω κολλαει το οποιος εχει την μυγα :redface: Και εγω αυτην την εντυπωση αποκομισα, -παρολο που συμφωνω μαζι σας οτι το κοριτσι αμα το θελει δικο της το γατακι οφειλει να το παρει σπιτι, αλλιως καμια προστασια δεν της προσφερει που να την καθιστα ιδιοκτητρια της- οτι ειστε πολυ αποτομη και μαλλον εριστικη :/: Φανταζομαι τον πονο σας ωστοσο με ολα τα αδεσποτακια που πρεπει να φροντιζετε, που εχουν τετοιους κατα φαντασιαν ιδιοκτητες, αλλα και μενα μου φανηκε οτι κανατε επι8εση στη κοπελα και αυτη μιλαει ολο σε απολογητικο υφος.
Δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που εχει γατουλες αλλα τις αφηνει εξω,
αλλα το να μην την βαζεις κα8ολου μεσα ρε κοπελα μου, τι να σου πω. Δεν ειναι σκυλι να την εχεις στην πυλωτη. Εγω πρωτα απο ολα δεν μπορω να φανταστω να μην κοιμηθω αγκαλια με τον μικοτο μου ενα βραδυ. Και επειτα, εδω στην βεραντα που τον αφηνω να βγαινει λιγο λιγο, στον πρωτο οροφο, και πιανεται η ψυχη μου μην παθει κατι.
Ξερεις τι κινδυνουσ αντιμετωπιζει η γατουλα σου εκει εξω? Και μη μου πεις οτι δεν εχει δρομο ή αμαξια ή οτι ειναι ερημια. Η κολλητη μου ειχε ενα γατουλη θεο, τον ρωμαιο με το ονομα, εναμιση χρονο και εμενε στις βασιλιες ηρακλειου αν γνωριζει κανεις. Σαν να λεμε στου διαολου τον κω. Το επομενο σπιτι ειναι στα 500 μετρα, οι δρομοι μονιμως αδειοι, και αυτος που πηγαινε σπιτι της αδιεξοδο, κανεις αλλος δεν περνουσε. Ε, ο ρωμαιος εξαφανιστηκε τον σεπτεμβρη, ποιος ξερει τι τον βρηκε... :(
Ενα γατι διαλεξε που θες δικο σου και βαλτο μεσα στο σπιτι σου. Τα υπολοιπα αδεσποτακια φροντιζε τα οσο μπορεις. Οσο ειναι ομως αποκλειστικα εξω η σνουπυ, ειναι αδεσποτη. Δεν μπα να της βαλεις και καστρο στην πυλωτη.

edit: εγω δεν διαφωνω μαζι σας, αλλα και παλι, το να μου πει καποιος οτι το παιζω φιλοζωη ή οτι ειμαι εγωστρια το 8εωρω μεγαλη προσβολη. Δεν σας το λεω κακοπροαιρετα, καλα κανετε και δεν χαδευετε αυτια. Απλα το κοριτσι δεν το ταισε φολα το γατι, μια ανωριμοτητα/ελειψη υπευθυνοτητας διεκρινα εγω, που ταιριαζει ομως στην ηλικια της. Αναρωτιεμαι, αν ηταν 30 χρονων για παραδειγμα, αν θα μιλουσατε ετσι. Απο περιεργεια παντα, δεν ζηταω καυγα το ερμο! :lol:

Στην ελλαδα ζωο δικο σου ειναι οποιο ζωο εχεις μεσα με λουρακι και ταυτοτητα και μικροτσιπ στο ονομα σου. οσο αφηνεις ζωο εξω ο οποιοσδηποτε θα στο παρει και δεν μπορεις να πεις τιποτα ουτε να κανεις. Εαν σε ενδιαφερει θα πρεπει να κανεις τα παραπανω και να την εχεις μεσα διαφορετικα θα τα κανουν αυτοι

ναι την αποψη σας λετε...αλλα αποτομα και εριστηκα!!!εβαλα και ενα σχετικο θεματακι γενικα με ολα αυτα και τους και καλα...φιλοζωους...δεν τρεχει κατι...και δεν χρειαζεται να διαβασω κατι καλυτερα..οποιοσ πιασει το post απο την αρχη και εχει τη σχετικη νοημοσυνη...καταλαβαινει!

--φιλικα--

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;396963:
Εδω κολλαει το οποιος εχει την μυγα :redface: Και εγω αυτην την εντυπωση αποκομισα, -παρολο που συμφωνω μαζι σας οτι το κοριτσι αμα το θελει δικο της το γατακι οφειλει να το παρει σπιτι, αλλιως καμια προστασια δεν της προσφερει που να την καθιστα ιδιοκτητρια της- οτι ειστε πολυ αποτομη και μαλλον εριστικη :/: Φανταζομαι τον πονο σας ωστοσο με ολα τα αδεσποτακια που πρεπει να φροντιζετε, που εχουν τετοιους κατα φαντασιαν ιδιοκτητες, αλλα και μενα μου φανηκε οτι κανατε επι8εση στη κοπελα και αυτη μιλαει ολο σε απολογητικο υφος.
Δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που εχει γατουλες αλλα τις αφηνει εξω,
αλλα το να μην την βαζεις κα8ολου μεσα ρε κοπελα μου, τι να σου πω. Δεν ειναι σκυλι να την εχεις στην πυλωτη. Εγω πρωτα απο ολα δεν μπορω να φανταστω να μην κοιμηθω αγκαλια με τον μικοτο μου ενα βραδυ. Και επειτα, εδω στην βεραντα που τον αφηνω να βγαινει λιγο λιγο, στον πρωτο οροφο, και πιανεται η ψυχη μου μην παθει κατι.
Ξερεις τι κινδυνουσ αντιμετωπιζει η γατουλα σου εκει εξω? Και μη μου πεις οτι δεν εχει δρομο ή αμαξια ή οτι ειναι ερημια. Η κολλητη μου ειχε ενα γατουλη θεο, τον ρωμαιο με το ονομα, εναμιση χρονο και εμενε στις βασιλιες ηρακλειου αν γνωριζει κανεις. Σαν να λεμε στου διαολου τον κω. Το επομενο σπιτι ειναι στα 500 μετρα, οι δρομοι μονιμως αδειοι, και αυτος που πηγαινε σπιτι της αδιεξοδο, κανεις αλλος δεν περνουσε. Ε, ο ρωμαιος εξαφανιστηκε τον σεπτεμβρη, ποιος ξερει τι τον βρηκε... :(
Ενα γατι διαλεξε που θες δικο σου και βαλτο μεσα στο σπιτι σου. Τα υπολοιπα αδεσποτακια φροντιζε τα οσο μπορεις. Οσο ειναι ομως αποκλειστικα εξω η σνουπυ, ειναι αδεσποτη. Δεν μπα να της βαλεις και καστρο στην πυλωτη.

δεν ειναι αυτο το θεμα..τα λεγομενα της κοπελας ειναι καπως...δεν ξερω..μπορει να 'ναι και ιδεα μου αλλα μου φαινονται ολα πολυ περιεργα...

αι καλα!!καποιοι εδω μεσα εχουν περιοδο!!:lol::lol:

Στην ελλαδα ζωο δικο σου ειναι οποιο ζωο εχεις μεσα με λουρακι και ταυτοτητα και μικροτσιπ στο ονομα σου. οσο αφηνεις ζωο εξω ο οποιοσδηποτε θα στο παρει και δεν μπορεις να πεις τιποτα ουτε να κανεις. Εαν σε ενδιαφερει θα πρεπει να κανεις τα παραπανω και να την εχεις μεσα διαφορετικα θα τα κανουν αυτοι

αυτο προσπαθω να εξηγησω και εγω βρε ασημινα τοση ωρα.........αλλα για να μας επιτρεψουν ορισμενοι να μιλαμε...πρεπει να βαλουμε σμοκιν και παπιγιον...τι να πω...καποτε η υπομονη εχει και τα ορια της.........

αι καλα!!καποιοι εδω μεσα εχουν περιοδο!!:lol::lol:

Αυτο το λεει και η μανα μου και με συγχυζει :lol: Εγω παντως ειμαι ηρεμη! :happy:Βtw κα. Πουπουλινα, αναγνωρισα λιγο την μαμα μου στον τονο σας, και λεω, για να δω τι δουλεια κανει... :lol: Καθηγητρια και εσεις? :up: Ανακαλω, δεν ειστε εριστικη, ειναι το καθηγητικο το υφος :up: Ετσι και η μανουλα μου, δεν μπορει να συγκρατηθει, ειδικα αμα προκειται για παιδι που νου8ετει ;)

Παντως ειμαστε δυο που ειδαμε τα νευρα, αρα δεν ειμαστε τρελες, ε μπαστετ? :lol: Οσον αφορα τα λεγομενα της κοπελιας, τι να πω. Εγω προτιμω να κανω τον βλακα παρα να αμφισβητω ανευ αποδειξεων.:/:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;396977:
Αυτο το λεει και η μανα μου και με συγχυζει :lol: Εγω παντως ειμαι ηρεμη! :happy:Βtw κα. Πουπουλινα, αναγνωρισα λιγο την μαμα μου στον τονο σας, και λεω, για να δω τι δουλεια κανει... :lol: Καθηγητρια και εσεις? :up: Ανακαλω, δεν ειστε εριστικη, ειναι το καθηγητικο το υφος :up: Ετσι και η μανουλα μου, δεν μπορει να συγκρατηθει, ειδικα αμα προκειται για παιδι που νου8ετει ;)

Παντως ειμαστε δυο που ειδαμε τα νευρα, αρα δεν ειμαστε τρελες, ε μπαστετ? :lol: Οσον αφορα τα λεγομενα της κοπελιας, τι να πω. Εγω προτιμω να κανω τον βλακα παρα να αμφισβητω ανευ αποδειξεων.:/:
εγω παντως δεν εχω περιοδο!!λογικα με σταθερο κυκλο 28 ημερων θα αδιαθετησω στις 2 του μηνος!!!!χαχαχαχαχαχα
ε ναι..φαινεται οτι αυτα που γραφουν ειναι ...καπως....εστω ας παμε ετσι ομορφα που το περιεγραψες...καθηγητικο υφος!!!!:D:D:D

εγω παντως δεν εχω περιοδο!!λογικα με σταθερο κυκλο 28 ημερων θα αδιαθετησω στις 2 του μηνος!!!!χαχαχαχαχαχα
ε ναι..φαινεται οτι αυτα που γραφουν ειναι ...καπως....εστω ας παμε ετσι ομορφα που το περιεγραψες...καθηγητικο υφος!!!!:D:D:D

το να χρησιμοποιουμαι στοιχεια απο το προφιλ για να ειρωνευτουμαι...οχι μονο το θεωρω απαραδεκτο,αλλα και ελλειψη επιπεδου,που για μενα ειναι χειροτερο...μην το συνεχισεις γιατι θα αναγκαστω να κανω αναφορα.........

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back