joanna20
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
παιδια η κοπελα ειναι φανερο πως εχει καποια ψυχολογικα προβληματα ή απο κατα πασχει κανεις λογικος ανθρωπος που δεν του αρεσουν οι γατες(και δικαιωμα του) δεν θα το εκανε αυτο! οποτε το να ευχεσται να παθει κατι κακο δεν νομιζω πως θα αλλαξει κατι...!
Συμφωνώ ότι πρέπει να τιμωρηθεί και όχι να πάθει κακό αλλά όσο για αυτό που λές ότι κανείς λογικός άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι γάτες δεν θα το έκανε διαφωνώ. ΄Ρώτα τον παππού σου να σου πει τι κάναν στις γάτες ιδιαίτερα τα παλιότερα χρόνια. Πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω εδώ μέσα γιατί είναι φρικιαστικά. Απλά μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι η ζωή της γάτας δεν αξίζει τίποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ ότι πρέπει να τιμωρηθεί και όχι να πάθει κακό αλλά όσο για αυτό που λές ότι κανείς λογικός άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι γάτες δεν θα το έκανε διαφωνώ. ΄Ρώτα τον παππού σου να σου πει τι κάναν στις γάτες ιδιαίτερα τα παλιότερα χρόνια. Πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω εδώ μέσα γιατί είναι φρικιαστικά. Απλά μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι η ζωή της γάτας δεν αξίζει τίποτα![]()
το είδα το θέμα εχτές στο τροκτικό

αλλά δεν το έβαλα για να μην φρικάρουμε, πάντως μέσα στο μυαλό μου είσαι ουρανία, πάρα πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι η γάτα δεν αξίζει τίποτα... σήμερα πάλι τσακώθηκα με έναν συνάδελφο και τον έκραξα, είναι και υφιστάμενος, μιλιά δεν έβγαλε
ακους εκεί??? λένε όλοι το ποίημα, ʽδεν συμπαθώ τις γάτεςʽ γιατί ? ρωτάς και απαντάνε όλοι σα τα ζώα, ʽετσιʽ Τι έτσι γμτ κερατό μου????
Υποανάπτυκτα ζώα, γιατί άνθρωποι δεν είναι, κομπεξαρισμένα, καρπαζομένα ανθρωποειδοί είναι όλοι αυτοί.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
joanna20
Νεοφερμένο μέλος
(δεν μενει μαζι μας η αδερφη μου αν εμενε δεν θα ειχα γατα η οποιοδηποτε αλλο ζωο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
o υφισταμενος σου και αλλοι φυσικα εχουν δηκιο να μην συμπαθουν τις γατες, γιατι οι γατες ειναι ανεξαρτητα ζωα με προσωπικοτητα, και κατι τετοιο τους χαλαει τον εγωισμο τους, γιατι εχουν μαθει τα παντα γυρο τους αυτα τα ζωα να τα διαταζουν και να ξεσπουν επανο τους τα νευρα τους ακριβος γιατι ειναι ηλιθιοι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗτο είδα το θέμα εχτές στο τροκτικόαλλά δεν το έβαλα για να μην φρικάρουμε, πάντως μέσα στο μυαλό μου είσαι ουρανία, πάρα πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι η γάτα δεν αξίζει τίποτα... σήμερα πάλι τσακώθηκα με έναν συνάδελφο και τον έκραξα, είναι και υφιστάμενος, μιλιά δεν έβγαλε
ακους εκεί??? λένε όλοι το ποίημα, ʽδεν συμπαθώ τις γάτεςʽ γιατί ? ρωτάς και απαντάνε όλοι σα τα ζώα, ʽετσιʽ
Τι έτσι γμτ κερατό μου????
Υποανάπτυκτα ζώα, γιατί άνθρωποι δεν είναι, κομπεξαρισμένα, καρπαζομένα ανθρωποειδοί είναι όλοι αυτοί.![]()
rOuDiNi
Νεοφερμένο μέλος
πως μπορεσε?????????

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια 17χρονη κοπέλα από το Bronx, η Cheyenne Cherry, μπήκε στο σπίτι της πρώην συγκατοίκου της Valerie Hernandez, όταν εκέινη δεν ήταν εκεί. Αφού έκανε ό,τι υλικές ζημιές μπορούσε, η Cheyenne πήρε τη γατούλα της Valerie, την Tiger Lily, την έβαλε στο φούρνο, άνοιξε στο τέρμα τη θερμοκρασία και έφυγε. Αργότερα οι γείτονες κάλεσαν την... πυροσβεστική, διότι από το διαμέρισμα της Valerie έβγαινε καπνός! Όταν τελικά η Cheyenne συνελήφθη και ομολόγησε, σόκαρε τους πάντες όταν της ζήτησαν να εξηγήσει τους λόγους που φέρθηκε με τόσο φριχτό και τερατώδη τρόπο στη μικρή γατούλα: ''Δε μου αρέσουν οι γάτες'', απάντησε.
https://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_3990.html
Απωθημένα με την Κου-κλουξ-κλάν είχε ε....;
Α ρε κατι σιχαμερά ανρθωποειδή.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool