Ήρθε και η σειρά μας...

• Thread starter Thread starter sardela
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ελενάκι φαίνεται καλυτερα! Αλλα μην ενθουσιαστεις ακομη, γιατι με δευτερο πενθος σε τοσο μικρο διάστημα δεν σε βλεπω και πολυ καλά...:redface:
Τωρα πόσα μικρά εχεις συνολικά?

Δεν ενθουσιαζομαι, και περιμενω ακομα να δω πως θα παει.;)
Την μικρη μου αδελφη σκεφτομαι, γιατι εκεινη ειναι η "μαμα" του και εκεινη το προσεχεο οταν λειπω ή κοιμαμαι.
Σιγουρα θα στεναχωριθει πολυ αν δεν τα καταφερει....:( :( :(

Τωρα εχω 10 μικρα στον κηπο(το ενα υιοθετιθηκε την Κυριακη) και αυτο που το εχω μεσα στην πολυκατοικια για ζεστη.
Επισης σιγουρα θα δωθει και αλλο ενα μικρο οταν μεγαλωσει(ειναι ακομα 3 εβδομαδων).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

11 μικρά. Και τα μεγάλα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα μεγαλα ειναι εξι που μενουν μονιμα στον κηπο.
Ειναι κι αλλα που πηγαινοερχονται και τρωνε, αλλα ειναι πολυ αγρια.

17...:confused: :hmm: :blink: Αντε ελπιζω να βρουν σπιτια γρηγορα....

γλύκας ο τζούνιορ!!!:inlove: :inlove: περαστηκά του!!

Αχ ειναι πολυ γλυκουτσικο και πολυ καημενακι, αλλα ισως τα παει μια χαρα γιατι θελει να ζησει.. πολλεεεεεεεεεεεεεεεεες αγγαλιες κοντα στην καρδια σου.. ανεβαινει το ηθικο τους και το ανοσοποιητικο βοηθιεται πολυ απο αυτο οπως και στους ανθρωπους..και βιταμινουλες

Mέσα απο την ψυχή μου εύχομαι Eλένη μου να γίνει μια χαρά άντρακλας το μικρό και εσύ να μην ξαναστενοχωρηθείς ποτε :) Nασαι καλά για ότι κάνεις.

Σημερα ειναι πολυ καλυτερα!!!:up:
Καθε μερα και καλυτερα...

Η σαρδελα εχει αρχισει και τον πλησιαζει σε αποσταση λιγοτερη του ενος μετρου, χωρις να του κανει χχχχχ....
Τωρα κοιμαται στο γατοτουνελ της στην βεραντα!:up:

Η ψυχούλα μου μια χαρά φαίνεται! Το ότι έχει διάθεση για παιχνίδι δεν είναι σημάδι ότι πάει καλύτερα? Ελένη τελικά έμαθες αν θεραπεύεται η αρρώστια του?

Ελένη κατι μου λεει ότι ισως να ειναι αυτος ο δευτερος κατοικος μαζι με τη Σαρδελα....:hmm:
Κριμα δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες σε μεγαλο με αυτη τη συνδεση...

Πραγματικά, και μόνο την έκφρασή του να συγκρίνει κανείς με τις πρώτες φωτογραφίες φαίνεται η διαφορά!! Πολύ τυχερό το μικράκι :up: Μπράβο Ελένη!!!!

Η ψυχούλα μου μια χαρά φαίνεται! Το ότι έχει διάθεση για παιχνίδι δεν είναι σημάδι ότι πάει καλύτερα? Ελένη τελικά έμαθες αν θεραπεύεται η αρρώστια του?

Οχι δεν εχω μαθει ακομα.
Αυριο θα παμε στον κυριο πανο και θα ρωτησω!
Ειναι καλυτερα...
Τρωει κανονικοτατα, πηγαινει τουαλετα και παιζει!:up:
Κυλιεται στον ηλιο και οταν το βγαζω στην βεραντα κυνηγαει την σαρδελα ή την γιαγια μου!:lol:

Ελένη κατι μου λεει ότι ισως να ειναι αυτος ο δευτερος κατοικος μαζι με τη Σαρδελα....:hmm:
Κριμα δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες σε μεγαλο με αυτη τη συνδεση...

Μπα, δεν νομιζω...
Η μαμα μου εχει αλλεργια, και ειναι δυσκολο με δευτερο γατι.
Ηδη η σαρδελα της δημιουργει προβλημα!:(

Αν θεραπευτει(αν γινεται)θα το κατεβασω στον κηπο με τις αλλες.
Αλλιως θα παει πισω στο μαραθωνα με την μαμα του και τα αδελφακια του(αν το θυμουνται)...

Το Σαββατο πηγαμε στο γιατρο, και υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητ να μεινει μαζι μας, στον κηπο.
Σας βαζω καινουργιες φωτογραφιες(σε ολες ειναι ψεκασμενος για τους ψυλλους, γιάυτο ειναι ετσι).
Κοιταξτε ποσο τον πλησιασε η σαρδελα, και την νεα του "μαμα" που ολη την ωρα κοιμαται πανω της.

Το Σαββατο πηγαμε στο γιατρο, και υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητ να μεινει μαζι μας, στον κηπο.
Μπράβο!! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να θεραπευτεί δηλαδή; :up: :up: :up:
Κοιταξτε ποσο τον πλησιασε η σαρδελα, και την νεα του "μαμα" που ολη την ωρα κοιμαται πανω της.
Τέλειος ο χρωματικός συνδυασμός με τη σαρδέλα!! :happy: Και στην αγκαλίτσα με το λούτρινο είναι... :inlove: :baby:
Μπράβο, Ελένη!

Αγάπη μου :inlove:! Παρόλο που είναι κατσιασμένο από το ψέκασμα είναι μια γλύκα! Η Σαρδέλα δεν είναι επιθετική απέναντί του; Μακάρι να το κρατήσετε τελικά. Χίλιες φορές καλύτερα στον κήπο σας παρά αδέσποτο.

Μπράβο!! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να θεραπευτεί δηλαδή; :up: :up: :up:

Ναι υπαρχει πιθανοτητα να θεραπευτει.
Και η πληγη στην ουριτσα θα κλεισει σε 3-4 μερες(συμφωνα με τον κυριο πανο), οποτε την γλυτωσαμε και αυτην!:up:
Την αλλη εβδομαδα θα παμε και για εμβολια.

Η Σαρδέλα δεν είναι επιθετική απέναντί του; Μακάρι να το κρατήσετε τελικά. Χίλιες φορές καλύτερα στον κήπο σας παρά αδέσποτο.

Ναι, ειναι επιθετικη.
Οταν εχουν οπτικη επαφη του κανει χχχχ, αλλα οταν τον πετυχαινει να κοιμαται ή να χαζευει, τον μυριζει και φευγει.:happy:

Γλύκας είναι!:inlove:
Μακάρι να γίνει μια χαρά και να το κρατήσετε στον κήπο τελικά!

ευχομαι ότι καλύτερο για το μικρούλη:up: :up:

να σε ρωτησω κάτι άσχετο sardela? το λουράκι που φοράς στην γατούλα σου δεν την ενοχλεί? θέλω να της βάλω και εγώ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα της αρέσει και πολύ

ευχομαι ότι καλύτερο για το μικρούλη:up: :up:

να σε ρωτησω κάτι άσχετο sardela? το λουράκι που φοράς στην γατούλα σου δεν την ενοχλεί? θέλω να της βάλω και εγώ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα της αρέσει και πολύ

Oχι δεν την ενοχλει.
Το φοραει απο μικρη και το εχει μαθει...
Με εχει σωσει 2-3 φορες, που βγηκε καταλαθος απο το σπιτι και ακουσα το κουδουνακι(που εχει το λουρακι) και την βρικα.
Επισης, ολες οι γατες που εχω στον κηπο φορανε λουρακι με τα τηλεφωνα μας, σε περιπτωση που χαθουν.:)

Μπορεις να το δοκιμασεις και αν το δεχονται να το αφησεις.
Στην αρχη θα τους φανει σιγουρα περιεργο και θα περπατανε καπως "χαζα" αλλα θα μαθουν.;)

Oχι δεν την ενοχλει.
Το φοραει απο μικρη και το εχει μαθει...
Με εχει σωσει 2-3 φορες, που βγηκε καταλαθος απο το σπιτι και ακουσα το κουδουνακι(που εχει το λουρακι) και την βρικα.
Επισης, ολες οι γατες που εχω στον κηπο φορανε λουρακι με τα τηλεφωνα μας, σε περιπτωση που χαθουν.:)

Μπορεις να το δοκιμασεις και αν το δεχονται να το αφησεις.
Στην αρχη θα τους φανει σιγουρα περιεργο και θα περπατανε καπως "χαζα" αλλα θα μαθουν.;)

ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου, πάω τώρα αμέσως να αγοράσω και ο θεός βοηθός:D :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back