Ήρθε και η σειρά μας...

ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου, πάω τώρα αμέσως να αγοράσω και ο θεός βοηθός:D :D

Να παρεις απο αυτα με το safety realise(λαστιχακι, οπως της σαρδελας), ωστε αν μπλεχτουν καπου να μπορουν να τα βγαλουν μονα τους και να μην πνιγουν(αυτο ισχυει κυριως για τις γατες που ζουν εξω ή μπαινοβγαινουν).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά για το μωράκι:up:
Το ύφος της Σαρδέλας κάποια μου θυμίζει, κάποια μου θυμίζει:whistle:
Κι εμείς ζούμε παρόμοιες καταστάσεις αγάπης και μίσους. Όταν η μπέμπα κοιμάται πλησιάζει, μυρίζει την κούτα χώνει και το κεφάλι της να τη δει. Όταν τρώμε, κάθεται στη γωνιά της πόρτας, και καλά κοιτάζει στο άλλο δωμάτιο, αλλά το ένα της το αυτί και η γωνιά του ματιού της είναι καρφωμένη στο μωρό. Αλλά φυσικά σε όσες προσπάθειες έκανα να τις φέρω σε επαφή απαντάει με έντονα χχχ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι και η μπέμπα με το που μυρίζει γάτα ορμάει στην κοιλιά της κακομοίρας της Λουκρητίας να βρει στήθος... Καταλαβαίνετε τρόμος και πανικός... Κι έτσι εχω μεταθέσει τις προσπάθειες προσέγγισης για την επόμενη βδομάδα που θα μοιάζει και περισσότερο με κανονικό γατάκι το μωρό.
υ.γ. η Λουκρητία στέλνει την αμέριστη συμπαράστασή της στη Σαρδέλα και στους απανταχού έκπτωτους (γατο)μονάρχες:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλι είναι!!!:baby: :baby:
Ελενίτσα στην πρώτη φώτο η σαρδελίτσα έτοιμη να του χώσει φάπα δίχνει!!:P :P :lol: :lol: :lol:

Όχι, καλέ! Δεν πάει να του ρίξει φάπα, άλλα σκέφτεται η Σαρδέλα...

Συνημμένα

• sardela.gif
    sardela.gif
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 76
Όχι, καλέ! Δεν πάει να του ρίξει φάπα, άλλα σκέφτεται η Σαρδέλα...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up: καλόοοοοοοοοοοο!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ροτόντα δεν παίζεσαι!!! :lol: :lol: :lol: :up:

Ελένη μια χαρά δείχνει ο μικρουλης. Πήρε πολύ τα πάνω του!!!!:up:

Να παρεις απο αυτα με το safety realise(λαστιχακι, οπως της σαρδελας), ωστε αν μπλεχτουν καπου να μπορουν να τα βγαλουν μονα τους και να μην πνιγουν(αυτο ισχυει κυριως για τις γατες που ζουν εξω ή μπαινοβγαινουν).

καλημέρα, με λαστιχάκι ε?? και γω πήγα και τους πήρα χωρίς λαστιχάκι και προσπαθουσαν να το βγάλουν και το έπιαναν και όντως κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα πνιγούν, πωπω:eek: :eek: θα τους το βγάλω το απόγευμα που θα παω σπίτι, μάλλον πρεπει να πάω σε άλλο petshop γιατι στην γειτονια μου δεν ειχε τέτοιο πράγμα που λες, θα βρω εύκολα??

"Όχι, καλέ! Δεν πάει να του ρίξει φάπα, άλλα σκέφτεται η Σαρδέλα..."
Αγαπητή Ροτόντα θα το ξαναπώ, μου αρέσετε πάρα πολύ !:inlove:

καλημέρα, με λαστιχάκι ε?? και γω πήγα και τους πήρα χωρίς λαστιχάκι και προσπαθουσαν να το βγάλουν και το έπιαναν και όντως κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα πνιγούν, πωπω:eek: :eek: θα τους το βγάλω το απόγευμα που θα παω σπίτι, μάλλον πρεπει να πάω σε άλλο petshop γιατι στην γειτονια μου δεν ειχε τέτοιο πράγμα που λες, θα βρω εύκολα??
Στον Χιόνη έχω λουράκια και με λάστιχο και χωρίς. Όταν ήταν μικρός και ζούσε στο δρόμο του είχα βάλει λουράκι με λάστιχο για να μην πιαστεί πουθενά και πνιγεί. Τους τελευταίους 8 μήνες που ζει μαζί μας αποκλειστικά στο σπίτι τους φοράω χωρίς λάστιχο και δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει κύνδηνος στο σπίτι να πιαστεί πουθενά. Αν τα γατάκια σου μένουν αποκλειστικά μέσα δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...;)

Στον Χιόνη έχω λουράκια και με λάστιχο και χωρίς. Όταν ήταν μικρός και ζούσε στο δρόμο του είχα βάλει λουράκι με λάστιχο για να μην πιαστεί πουθενά και πνιγεί. Τους τελευταίους 8 μήνες που ζει μαζί μας αποκλειστικά στο σπίτι τους φοράω χωρίς λάστιχο και δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει κύνδηνος στο σπίτι να πιαστεί πουθενά. Αν τα γατάκια σου μένουν αποκλειστικά μέσα δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...;)

μέσα μένουν , αλλά ολο προσπαθουν αν το βγάλουν απο εχθες που τους το εβαλα, αλλά εχω και μια αδεσποτουλα εξω απο το σπιτι που ταϊζω, μαλλον σ'αυτη θα πρεπει να βαλώ λαστιχακι. Μήπως πρεπει να βαλώ και στον ρουντολφ??? ειναι 9 μηνων και κανει σαν τρελό, πηδάει σκαρφαλώνει δεν μπορω να σου περιγραψω τι γίνεται στο σπίτι.

ολο προσπαθουν αν το βγάλουν απο εχθες που τους το εβαλα
Στην αρχή τα ξενίζει λίγο το λουράκι και γι' αυτό προσπαθούν να το βγάλουν. Η Αρήθα, όταν πρωτοέβαλε το λουράκι, τρελαινόταν με το κουδουνάκι και όλη την ώρα προσπαθούσε να παίξει μ' αυτό. Μόλις της έβγαλα το κουδουνάκι, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, το συνήθισε αμέσως το λουράκι της. :inlove: :greycat: Της έβαλα και μια ταυτοτητούλα με τα κινητά μας επάνω (αχρείαστη να 'ναι) και τη συνήθισε κι αυτή αμέσως. Τώρα σκέφτομαι να κάνω μια δεύτερη απόπειρα να της ξανακρεμάσω το κουδουνάκι, να δω πώς θα το πάρει...:hmm:

ΥΓ Ωραία λουράκια (με safety release) έχει και το accessorize ;)

Εμένα παραδόξως το δέχτηκε από την πρώτη σιγμή το λουράκι. Όταν πάω να του το βγάλω για να του βάλω κάποιο άλλο τσαντίζεται και με δαγκώνει. Ίσως νομίζει ότι πάω να του το βγάλω. Πάντως έχει αδυναμία στα λουράκια του και τα πλένει επιμελώς καθημερινά! Το τελευταίο που του έχω βάλει το οποίο είναι σαν μπαντάνα, το γυρίζει κιόλας μπροστά για να το πλύνει παντού...:lol: :lol: :lol:

Στην αρχή τα ξενίζει λίγο το λουράκι και γι' αυτό προσπαθούν να το βγάλουν. Η Αρήθα, όταν πρωτοέβαλε το λουράκι, τρελαινόταν με το κουδουνάκι και όλη την ώρα προσπαθούσε να παίξει μ' αυτό. Μόλις της έβγαλα το κουδουνάκι, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, το συνήθισε αμέσως το λουράκι της. :inlove: :greycat: Της έβαλα και μια ταυτοτητούλα με τα κινητά μας επάνω (αχρείαστη να 'ναι) και τη συνήθισε κι αυτή αμέσως. Τώρα σκέφτομαι να κάνω μια δεύτερη απόπειρα να της ξανακρεμάσω το κουδουνάκι, να δω πώς θα το πάρει...:hmm:

ΥΓ Ωραία λουράκια (με safety release) έχει και το accessorize ;)

μπηκα στο site μου εστειλες, εχει φοβερα λουρακια αλλα προσπαθησα να παραγγειλω αλλά δεν μπορω, τι ωραια που ειναι, τέτοια θελω για τα γατόνια μου, ξέρεις κνένα αλλό σιτε με αξεσουαρ????:/: :/:

μπηκα στο site μου εστειλες, εχει φοβερα λουρακια αλλα προσπαθησα να παραγγειλω αλλά δεν μπορω, τι ωραια που ειναι, τέτοια θελω για τα γατόνια μου, ξέρεις κνένα αλλό σιτε με αξεσουαρ????:/: :/:
Δε χρειάζεται να παραγγείλεις μέσω site! Μπορείς πολύ απλά να πας στο Accessorize στην Κηφισιά που μένεις και να πάρεις!!!;) Αν δεν κάνω λάθος είναι δίπλα στο Everest...:hmm:

Μπορείς να τα βρεις και στα accessorize εδώ στην Αθήνα, δεν είναι ανάγκη να τα παραγγείλεις online ;) Δεν έχουν όλα τα accessorize stand για κατοικίδια, αλλά έχει σίγουρα το accessorize στο The Mall και στο Κολωνάκι. Πιθανότατα να έχει και της Κηφισιάς, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Λουράκια με safe release έχουν τα περισσότερα pet shop, αλλά τόσο χαριτωμένα είναι αλήθεια ότι δε βρήκα αλλού :cool:

Ουπς, με πρόλαβε η Ασπασία! Τώρα το είδα... :rolleyes: :redface:

έχετε δίκιο, αλλά ήταν τόσο όμορφα που τρελλάθηκα, θα παω μόλις σχολάσω στην Κηφισια να τα πάρω:P :P , άντε τωρα να το βγάλω από την αδεσποτουλά και να της το ξαναβάλω:hmm: :hmm:

... άντε τωρα να το βγάλω από την αδεσποτουλά και να της το ξαναβάλω:hmm: :hmm:
Αν του το βάλεις την ώρα που τρώει? Εγώ την πρώτη φορά που του το είχα βάλει ήταν σκυμμένος κι έτρωγε και κάθησε πολύ ήσυχος

Αν του το βάλεις την ώρα που τρώει? Εγώ την πρώτη φορά που του το είχα βάλει ήταν σκυμμένος κι έτρωγε και κάθησε πολύ ήσυχος

μάλλον αυτό θα κάνω, θα της βάλω κονσερβούλα που τρελλαίνεται και τσακ!!!:blink: :blink: :blink: θα της το φορέσω της γατουλίνας μου:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back