Ίδιες μετρήσεις εξετάσεων σε διαφορετικές γάτες

Επειδή με προβλημάτισε η περίπτωση σου ,πήρα την κτηνίατρο μου και την ρώτησα.Κατά την γνώμη της, ίσως έχει γίνει λάθος στην εκτύπωση των εξετάσεων.Δηλαδή εκτύπωσαν και πάλι τις εξετάσεις του πρώτου σου γατούλη αντί του δεύτερου.
Λογικά αυτό θα φαίνετει από το νούμερο του εντύπου των εξετάσεων.
Δεν βρίσκει άλλη εξήγηση.Είναι σχεδόν αδύνατο είπε αυτή η ταύτηση.Τουλάχιστον αυτή στα 18 χρόνια που είναι κτηνίατρος δεν το έχει δει ΠΟΤΕ:confused:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τι αλλάζει με αυτό?Ο γιατρός ούτως ή άλλως θα το μάθει αργά ή γρήγορα, αν το ψάξει η κοπέλα και έχει τα χαρτιά ήδη στα χέρια της. Οπότε δεν μπορεί να αλλαχθεί το αποτέλεσμα.
Το θεμα ειναι να το μαθει αργα και οταν θα ειναι ετοιμη η CatLover09 να κινηθει, γιατι αν το μαθει γρηγορα μπορει τα αποτελεσματα να μην μπορουν να αλλαξουν αλλα ποιος ξερει τι μπορει να κανει αν οντως ειναι απατεωνας. Εγω σκεφτηκα ακομα και την πιθανοτητα να εκανε καποια στιγμη εξεταση σε καποιο γατι σε αυτη την μικροβιολογο και κρατωντας το χαρτι να το χρησιμοποιει απο εκει και περα για να δικαιολογησει διαφορες αλλες δηθεν εξετασεις.
Επισης το θεμα με το λιγο αιμα, το σκεφθηκα καλα και μου εχει συμβει αρκετες φορες αλλα οταν το αιμα ηταν λιγο απλα δεν το χρησιμοποιησαν για εξεταση και μου ειπαν πως πρεπει να παρουν κι αλλο καποια αλλη στιγμη. Εγω ρωτησα την κτηνιατρο μου και μου ειπε πως ειναι απιθανο να δειχνουν οι εξετασεις δυο διαφορετικων γατιων και με διαφορετικες ηλικιες τις ιδιες ακριβως μετρησεις. Προσεξτε ομως, μου ειπε απιθανο, οχι αδυνατον, οποτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει ρολο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θεμα ειναι να το μαθει αργα και οταν θα ειναι ετοιμη η CatLover09 να κινηθει, γιατι αν το μαθει γρηγορα μπορει τα αποτελεσματα να μην μπορουν να αλλαξουν αλλα ποιος ξερει τι μπορει να κανει αν οντως ειναι απατεωνας. Εγω σκεφτηκα ακομα και την πιθανοτητα να εκανε καποια στιγμη εξεταση σε καποιο γατι σε αυτη την μικροβιολογο και κρατωντας το χαρτι να το χρησιμοποιει απο εκει και περα για να δικαιολογησει διαφορες αλλες δηθεν εξετασεις.
Επισης το θεμα με το λιγο αιμα, το σκεφθηκα καλα και μου εχει συμβει αρκετες φορες αλλα οταν το αιμα ηταν λιγο απλα δεν το χρησιμοποιησαν για εξεταση και μου ειπαν πως πρεπει να παρουν κι αλλο καποια αλλη στιγμη. Εγω ρωτησα την κτηνιατρο μου και μου ειπε πως ειναι απιθανο να δειχνουν οι εξετασεις δυο διαφορετικων γατιων και με διαφορετικες ηλικιες τις ιδιες ακριβως μετρησεις. Προσεξτε ομως, μου ειπε απιθανο, οχι αδυνατον, οποτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει ρολο.
Τι θα κανω γαμωτο εχω μπερδευτει παρα πολυ. Σε περιπτωση που ειναι απατεωνας πρεπει να τιμωρηθει. Σε περιπτωση που ειναι απλα ασχετος με την αιμοληψια πρεπει να ενημερωθει.....
Δεν ξερω πως πρεπει να κινηθω διοτι η απαντηση της κοπελας που δουλευει σε κτηνιατρικη ζωων αναιρει αυτο που πιστευα οτι συμβαινει.
Φοβαμαι επισης οτι οσες γνωμες ιατρικες και να παρω ο καθενας θα λεει αλλα.
Το δυσκολο κομματι ειναι το ιατρικο και οχι το νομικο. Αν ειμαι σιγουρη οτι κρυβεται λαμογια απο πισω θα κινηθω νομικα. Το θεμα ειναι οτι μετα απο την απαντηση της κοπελας μπερδευτηκα τοσο πολυ....

Για την ωρα και οπως δειχνουν τα πραγματα, το συνετο ειναι να κανεις υπομονη μεχρι να εισαι σιγουρη πως εχεις συγκεντρωσει επαρκη στοιχεια, αλλιως δεν εχει νοημα να ξεκινησεις κατι που δεν μπορεις να φτασεις στο τελος του.

Για την ωρα και οπως δειχνουν τα πραγματα, το συνετο ειναι να κανεις υπομονη μεχρι να εισαι σιγουρη πως εχεις συγκεντρωσει επαρκη στοιχεια, αλλιως δεν εχει νοημα να ξεκινησεις κατι που δεν μπορεις να φτασεις στο τελος του.
Μα πως θα τα συγκεντρωσω τα στοιχεια αφου εδω που ειμαι δεν υπαρχει κτηνιατρειο που να μην χρειαστει να ναρκωσει τα γατια για να τους παρει αιμα? Την ναρκωση την τρεμω ποσο μαλλον σε τοσο κοντινο χρονικο διαστημα. Επισης δεν μπορω να βεβαιωθω μονο με τις γνωμες αλλων κτηνιατρων.
Αυριο θα παω απο την κλινικη που τους παιρνω τροφη και θα εχω και τις εξετασεις μαζι να τους τις δειξω. Ομως δεν αρκει αυτο.
Πρεπει να δω την μικροβιολογο τουλαχιστον αν οχι και τον γιατρο που γινεται ολη η φασαρια...

εντιτ. Την μικροβιολογο πρεπει να την δω για να ξεκαθαριστει τουλαχιστον αν τα δειγματα σταλθηκαν οντως σε εκεινη.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπορείς να πάρεις τη γνώμη κτηνιάτρων. Έτσι θα λύσεις το ιατρικό θέμα.

Η κοπέλα της οποίας η παρατήρηση σε προβληματίζει, όπως είπες είναι βοηθός, άρα είτε δεν είναι η ίδια κτηνίατρος είτε δεν έχει ακόμα πολλή εμπειρία. Σου εύχομαι καλή επιτυχία όπως κι αν κινηθείς.

Επειδή με προβλημάτισε η περίπτωση σου ,πήρα την κτηνίατρο μου και την ρώτησα.Κατά την γνώμη της, ίσως έχει γίνει λάθος στην εκτύπωση των εξετάσεων.Δηλαδή εκτύπωσαν και πάλι τις εξετάσεις του πρώτου σου γατούλη αντί του δεύτερου.
Λογικά αυτό θα φαίνετει από το νούμερο του εντύπου των εξετάσεων.
Δεν βρίσκει άλλη εξήγηση.Είναι σχεδόν αδύνατο είπε αυτή η ταύτηση.Τουλάχιστον αυτή στα 18 χρόνια που είναι κτηνίατρος δεν το έχει δει ΠΟΤΕ:confused:.
Τωρα μολις ειδα το μνμ σου.Σε ευχαριστω που μοιραστηκες τους προβληματισμους σου σε ενα θεμα που τοσο με εχει στεναχωρησει.
Μα πως ειναι δυνατον μετα απο δυο ολοκληρα χρονια να εχει γινει τετοιο τραγικο λαθος?
Δεν μπορω να το καταλαβω. Υποθετω οτι τα αποτελεσματα η μικροβιολογος του τα στελνει με μεηλ ή φαξ. Πως γινεται αφου πανω στην καθε εξεταση υπαρχει και η σωστη ημερομηνια?!!!

Τωρα μολις ειδα το μνμ σου.Σε ευχαριστω που μοιραστηκες τους προβληματισμους σου σε ενα θεμα που τοσο με εχει στεναχωρησει.
Μα πως ειναι δυνατον μετα απο δυο ολοκληρα χρονια να εχει γινει τετοιο τραγικο λαθος?
Δεν μπορω να το καταλαβω. Υποθετω οτι τα αποτελεσματα η μικροβιολογος του τα στελνει με μεηλ ή φαξ. Πως γινεται αφου πανω στην καθε εξεταση υπαρχει και η σωστη ημερομηνια?!!!

εντιτ. αν εννοει η κτηνιατρος σου πως θα επρεπε να υπαρχει καποιο νουμερο πανω στο χαρτι των εξετασεων σας λεω πως δεν υπαρχει!
Εδω στις εξετασεις του μεγαλου πριν 2 χρονια δεν υπαρχει καν ονομα μικροβιολογου. Το χαρτι αυτης της εξετασης ειναι κομμενη με ψαλιδι.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ακριβως για τον λογο που λεει η Πουπουλινα. Παιδια μιλησα με μια κοπελα που εργαζεται σαν βοηθος χειρουργου σε μεγαλη κτηνιατρικη κλινικη. Μου ειπε λοιπον η κοπελα οτι αν το ζωο ειναι στρεσαρισμενο και αν ο γιατρος του παρει πολυ λιγο αιμα, ειναι πολυ πιθανο το μηχανημα να εμφανιζει ακριβως τις ιδιες μετρησεις σε καθε ζωο.
Αφου εγινε ναρκωση σημαινει πως το ζωο κοιμαται. Πως γινεται να ειναι στρεσσαρισμενο οταν κοιμαται δεν ξερω... Πραγματικα κατι δεν παει καλα. Η εχουν κανει ενα τραγικο λαθος και θα πρεπει να τους γινει παρατηρηση να μην ξαναεπαναληφθει, ή απλα πιστευαν πως δεν θα εχεις τις παλιες εξετασεις και τις κανανε ενα copy paste... Επισης επειδη και εγω χρησιμοποιω στην σχολη μου μηχανηματα χημικα/βιοχημικα κτλ συμφωνω απολυτα με την koukimanster. Οι βαθμονομησεις ειναι πολυ συχνες οποτε για εμενα ειναι απλα αδυνατον να ισχυει αυτο που σου ειπε η κοπελα η βοηθος χειρουργου.
Τελος κατα την γνωμη μου καλο θα ηταν να μην πεις στην μικροβιολογο πως προκειται να κινηθεις, παρα μονο να πας εκει και να της μιλησεις ταχα μου απο απλη περιεργεια.

Παιδια πολυ πιθανον καν να μην εδωσε το αιμα στην μικροβιολογο.Για σκεφτητε το.Η μικροβιολογος δενε χει λογο να μην κανει τις εξετασεις ,εφοσον πηρε το αιμα.Αυτη ειναι η δουλεια της και για αυτο πληρωνεται.Θα τις εκανε κανονικα.
Εχω την εντυπωση οτι ο τυπος δεν δινει κανενα αιμα πουθενα.Κανει κοπυ παλιοτερες εξετασεις,τσεπωνει τα λεφτα που δινουτν οι ανθρωποι για εξετασεις και ολα μια χαρα.Η λογικη αυτο λεει.
Και ναι...ειναι απιθανο να εχουν βγει ακριβως οι ιδιες μετρησεις,ποσο μαλλον σε αλλη γατα.Αυτο μου ειπε και φιλικος γιατρος που ρωτησα.

Έφη ακριβώς αυτό έχω και εγώ στο μυαλό του. Οτι μπορεί να τις έχει περασμένες στον υπολογιστή και να αλλάζει απλά την ημερομηνία.Για αυτό είπα και χτες, οπωσδήποτε επικοινωνία με την μικροβιολόγο.

Μολις γυρισα. Τα νεα εχουν ως εξης:
Απο τους 3 γιατρους στην κλινικη ζωων σε αλλη πολη που πηγα,ηταν μονο ο ενας γιατρος ο οποιος ειδε τα αποτελεσματα. Μου λεει κοιτα δεν μπορουμε να ξερουμε αν προκειται για απατη.
Ισως να ειναι και μια τρομερη συμπτωση αλλα το πιθανοτερο ειναι το μηχανημα που βγαζει τα αποτελεσματα στο μικροβιολογικο να ειναι ΚΑΘΑΡΑ για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΟΧΙ για ζωα και οι μετρησεις να βγαινουν ιδιες σε ολα.Δυστυχως οπως καταλαβαινετε προκειται για μια εξαιρετικα μπερδεμενη κατασταση που ακρη δεν προκειται να βγαλουμε.
Αυτο που θα κανω καποια στιγμη που θα μπορω ειναι να παω μια βολτα και απο το μικροβιολογικο και απο το κτηνιατρειο που εδωσαν αιμα ωστε να τους δειξω τις εξετασεις.Λυπαμαι γιατι για αλλη μια φορα την ανευθυνοτητα των ανθρωπων την πληρωνουν τα ζωα..

Πωπω διαβασα ολο το θεμα και μου ανεβηκε η πιεση.Προτεινω να πας απο το μικροβιολογικο αμεσα.Θελω παντα να σκεφτομαι το καλυτερο σε οτι αφορα τις προθεσεις των ανθρωπων,αλλα δυστυχως,μερικες φορες,αυτο δεν ειναι κι οτι πιο συνετο.

Συγνώμη τώρα και αυτό είναι απάντηση? Ακόμη χειρότερο είναι κατά την γνώμη μου. Αν δεν υπάρχει κατάλληλο μηχάνημα για να γίνουν οι εξετάσεις σε ζώο, απλά δεν πρέπει να τις αναλαμβάνουν. Και εσύ τι είσαι δηλαδή, να πληρώνεις ένα σωρό χρήματα σε εξετάσεις, οι οποίες και είναι παντελώς άχρηστες για τα ζωάκια σου, αφού τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά?Τι να πω ρε παιδιά...

Συγνώμη τώρα και αυτό είναι απάντηση? Ακόμη χειρότερο είναι κατά την γνώμη μου. Αν δεν υπάρχει κατάλληλο μηχάνημα για να γίνουν οι εξετάσεις σε ζώο, απλά δεν πρέπει να τις αναλαμβάνουν. Και εσύ τι είσαι δηλαδή, να πληρώνεις ένα σωρό χρήματα σε εξετάσεις, οι οποίες και είναι παντελώς άχρηστες για τα ζωάκια σου, αφού τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά?Τι να πω ρε παιδιά...
Εχεις δικιο! Την απαντηση ομως αυτη μου την εδωσε αλλος κτηνιατρος,οχι αυτος που τους πηρε αιμα. Οταν βρω λιγο χρονο θα παω και σε εκεινον οπως ξανα ειπα αλλα και στην μικροβιολογο.
Δεν περιμενω ομως να βρω ακρη. Αν δεν ναρκωνε το ζωο για να του παρει αιμα θα του πηγαινα ενα οποιοδηποτε γατακι για εξετασεις και θα την εστηνα απ εξω να δω αν θα παει το δειγμα στο μικροβιολογικο ή αν θα ερθει απο εκει καποιος να το παραλαβει.

Αυτό πάλι να ναρκώνει τα ζωάκια για να πάρει αίμα,το βρίσκω υπερβολικό:confused:.Όλοι ξέρουμε ότι οι γάτες και ιδιαίτερα οι δεσποζόμενες,όταν βρίσκονται στον κτηνίατρο,αγχώνονται τόσο πολύ που δεν αντιδρούν καθόλου.Πανεύκολα τις παίρνεις αίμα.Γιατί λοιπόν όλο αυτό;:hmm:.

Αυτό πάλι να ναρκώνει τα ζωάκια για να πάρει αίμα,το βρίσκω υπερβολικό:confused:.Όλοι ξέρουμε ότι οι γάτες και ιδιαίτερα οι δεσποζόμενες,όταν βρίσκονται στον κτηνίατρο,αγχώνονται τόσο πολύ που δεν αντιδρούν καθόλου.Πανεύκολα τις παίρνεις αίμα.Γιατί λοιπόν όλο αυτό;:hmm:.
Γιατι ειναι ασχετος!

Εγώ παντως νομιζω, οτι αφου κανεις μια βόλτα και απο τους δυο να δουμε τι εχουν να πουν,μια καταγγελία στον κτηνιατρικο σύλλογο θα είναι ο,τι πρέπει..

Kαλημέρα κι από 'μένα... Ρώτησα κι εγώ χθες την κτηνίατρο μου και μου παρέθεσε τις εξής πιθανότητες κατά σειρά προτεραιότητας:

1. Πρόβλημα αναλυτή
2. Μαλακία κτηνιάτρου
3. Ίδιες εξετάσεις: πιθανότητα 1%

Οπότε πράγματι κάτι παίζει... Τουλάχιστον να ανακαλύψεις τι είναι αυτό και να σου τις ξανακάνουν δωρεάν. Όσον αφορά τη νάρκωση, έχω ακούσει πολλάκις να ναρκώνονται γατιά γιατί αγριεύουν πολύ. Αναλόγως όμως το γατί, μπορεί και να καθίσει. Πχ θεωρώ πως ο Ορφέας μου μπορεί να καθόταν, για τη Μίσι δεν ξέρω. Δοκιμάστε πρώτα χωρίς νάρκωση....

Εύχομαι πάντως η υπόθεση να έχει την καλύτερη έκβαση...

Kαλημέρα κι από 'μένα... Ρώτησα κι εγώ χθες την κτηνίατρο μου και μου παρέθεσε τις εξής πιθανότητες κατά σειρά προτεραιότητας:

1. Πρόβλημα αναλυτή
2. Μαλακία κτηνιάτρου
3. Ίδιες εξετάσεις: πιθανότητα 1%

Οπότε πράγματι κάτι παίζει... Τουλάχιστον να ανακαλύψεις τι είναι αυτό και να σου τις ξανακάνουν δωρεάν. Όσον αφορά τη νάρκωση, έχω ακούσει πολλάκις να ναρκώνονται γατιά γιατί αγριεύουν πολύ. Αναλόγως όμως το γατί, μπορεί και να καθίσει. Πχ θεωρώ πως ο Ορφέας μου μπορεί να καθόταν, για τη Μίσι δεν ξέρω. Δοκιμάστε πρώτα χωρίς νάρκωση....

Εύχομαι πάντως η υπόθεση να έχει την καλύτερη έκβαση...
Φωτεινη μου ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παρει αιμα χωρις ναρκωση(δεν το χει ξανακανει και το εχει ξεκαθαρισει εξαρχης) και επισης πλεον δεν με πειθει σαν γιατρος οποτε δεν ξαναπαταω.

Μολις γυρισα. Τα νεα εχουν ως εξης:
Απο τους 3 γιατρους στην κλινικη ζωων σε αλλη πολη που πηγα,ηταν μονο ο ενας γιατρος ο οποιος ειδε τα αποτελεσματα. Μου λεει κοιτα δεν μπορουμε να ξερουμε αν προκειται για απατη.
Ισως να ειναι και μια τρομερη συμπτωση αλλα το πιθανοτερο ειναι το μηχανημα που βγαζει τα αποτελεσματα στο μικροβιολογικο να ειναι ΚΑΘΑΡΑ για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΟΧΙ για ζωα και οι μετρησεις να βγαινουν ιδιες σε ολα.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε γιατί δεν ενημερώθηκες πριν ναρκώσουν τα γατάκια σου; Γιατί δεν ενημερώθηκες πριν πληρώσεις; Ακόμα κι αν παίζει κάτι τέτοιο που μου φαίνεται απίθανο, πρόκειται για ανευθυνότητα του χειρίστου είδους.. και απάτη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back