Ίδρυση Γατοομάδας Θεσσαλονίκης

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
thessalonikicatgroup2.png

Με την Στέλλα που φροντίζει τον Αλέξανδρο και πολλές αλλες γατες και μερικούς ακόμη ανθρώπους απο σωματειο και ανεξάρτητους σκεφτήκαμε να ιδρύσουμε την Γατοομάδα της θεσσαλονίκης "Thessaloniki Cat Group" προκειμένου να δράσουμε οχι ως σωματείο αλλα λιγο πιο ανεξάρτητα με τον δικό μας τρόπο και να αφοσιωθούμε στο αγαπημένο μας μικρό αιλουροειδές και στην καλύτερη διαβίωση του στις πόλεις που τόσο κινδυνεύει.

Οσοι θέλετε ειστε ευπρόσδεκτοι να προσφέρετε οτι βοήθεια θέλετε και μπορείτε.

thessalonikicatgroup@yahoo.com
Τηλ : 6936118679 και 6979780445

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλη σκεψη yasmin1gr. Να υπαρξει ειδικα φροντιδα για τα αδεσποτα.Αν μπορει να βρεθει φορεας για τις στειρωσεις,θα μπορουσε το καθε μελος να αναλαβει τα ζωα της περιοχης-γειτονιας του.Ξερω βεβαια οτι θα επακολουθησει πολυ μεγαλη συζητηση για το κατα ποσο εχουμε δικαιωμα να επεμβαινουμε στην φυση του ζωου.Η δικη μου προσωπικη γνωμη ειναι οτι η στειρωση ειναι η καλυτερη λυση για τα αδεσποτα.Παντος οποια εξελιξη και να εχει η πρωτοβουλια μπραβο και παλι μπραβο yasmin1gr:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, θα γίνουν στειρώσεις στο μέλλον.

Με την Στέλλα που φροντίζει τον Αλέξανδρο και πολλές αλλες γατες και μερικούς ακόμη ανθρώπους απο σωματειο και ανεξάρτητους σκεφτήκαμε να ιδρύσουμε την Γατοομάδα της θεσσαλονίκης "Thessaloniki Cat Group" προκειμένου να δράσουμε οχι ως σωματείο αλλα λιγο πιο ανεξάρτητα με τον δικό μας τρόπο και να αφοσιωθούμε στο αγαπημένο μας μικρό αιλουροειδές και στην καλύτερη διαβίωση του στις πόλεις που τόσο κινδυνεύει.
Οσοι θέλετε ειστε ευπρόσδεκτοι να προσφέρετε οτι βοήθεια θέλετε και μπορείτε.
thessalonikicatgroup@yahoo.com
Τηλ : 6936118679 και 6979780445

Bλέπω μεγάλη δραστηριότητα και αλλαγές. Συγγχαρητήρια και σιδεροκέφαλες! :up:
Βάζετε πολλές κατσαρόλες στη φωτιά αλλά γνωρίζοντας τις ικανότητες και τον ενθουσιασμό σου πιστεύω πως θα τα καταφέρετε μια χαρά!
Αν επιτρέπετε μια υπόδειξη: Υποθέτοντας ότι έχετε επεξεργαστεί τους στόχους σας, θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμο να βάλετε ένα μικρό κειμενάκι στην αρχή του σάιτ Thessalonike Cat Group με τους σκοπούς και τους στόχους της ομάδας - κάτι σαν ταυτότητα. Αυτό θα δώσει ένα προφίλ σας σε όποιον έρχεται να συνδράμει τις προσπάθειες και θα είναι μια καλή βάση για τις μελοντικές σας δράσεις.
Εγώ μαζί σας βέβαια. ;)Αν μάλιστα βάλετε τις πιθανές μορφές βοήθειας που θα χρειαστείτε θα μας βοηθούσε (τουλάχιστον εμένα) να δούμε που μπορούμε να συμβάλλουμε.
Καλή επιτυχία!:up::up::up:

-----------------------------------------------

Κάποιος μου είχε αναφέρει κάποτε για επιχορηγήσεις που δίνονται απο την ΕΟΚ μέσω τον δήμων για μαζικές στειρώσεις αδεσπότων. Ισχύει κάτι τέτοιο; Το έχετε ψάξει;

νομίζω ότι έχει δίκιο η Drusilla σχετικά με τις επιχορηγήσεις, δεν το ψάχνετε λιγο..πολύ καλή προσπάθεια

Δινονται σε Δημους , μερικά σωματεία κανουν συμβάσεις με αυτούς για το πιασιμο ετσι ωστε να ελενχουν τι κανουν οι δήμοι. Δεν δινονται επιχορηγησεις σε ανεξαρτητες ομάδες εαν αργοτερα εξελιχθουμε θα το κοιταξουμε προς το παρόν μπορουμε να δεχόμαστε μονο ιδιώτική βοήθεια απο εδω η απο σωματεία εξώ που εκτιμούν το εργο μας. Μη μου βιαζεστε ... ολα στην ώρα τους.

Ανιμα μην βιάζεσαι δεν υπαρχει σαιτ ακόμα σε λίγες μέρες θα το φτιάξουμε.( εχω ξεπαραδιαστει με τοσα σαιτ πια:D:P)

Εξίσου να σας πώ οτι ξεκιναει δξμιουργία σωματειου για γάτες στην αθήνα θα σας πω συγκεκριμενα ποιος σε λίγες μέρες

ενημέρωσε φυσικά όταν γνωρίζεις περισσότερα.:)

Εγώ μαζί σας βέβαια. ;)Αν μάλιστα βάλετε τις πιθανές μορφές βοήθειας που θα χρειαστείτε θα μας βοηθούσε (τουλάχιστον εμένα) να δούμε που μπορούμε να συμβάλλουμε.
Καλή επιτυχία!:up::up::up:

-----------------------------------------------

Συμφωνώ απόλυτα!!!:)

Προς το παρον τις βάζω εδώ:
  • Ατομα για ευρεση χορηγιών
  • Ατομα με οργανωτικές ικανότητες
  • Ατομα με εξικοιωση στις γατουλες για πιάσιμο γατας για στειρωση ή για διάσωσεις αργότερα
  • Ατομα που μπορούν να μεταφέρουν γατες σε κτηνίατρο
  • Ατομα που μπορουν αν φιλοξενήσουν κουτσικα μωρα γατακια με μπιμπερο, μικρα διμήνίτικα , γατες ενήλικες μετα απο ενχειρησεις η στείρωση, ανάπηρα γατακια καθε είδους.
  • Χορηγοί
  • Ατομα που μπορουν να βοηθήσουν σε διάδοση φυλλαδίων, ενημέρωση κοινού
  • Τυπογράφοι- Γραφίστες- Φωτογράφοι
  • Νομικοί
  • Ατομα που δεν ξερουν τι η πως η που αλλα θελουν σιγουρα καπου να βοηθήσουν:D;)

......Μη μου βιαζεστε ... ολα στην ώρα τους.

Ανιμα μην βιάζεσαι δεν υπαρχει σαιτ ακόμα σε λίγες μέρες θα το φτιάξουμε.( εχω ξεπαραδιαστει με τοσα σαιτ πια:D:P)

Δεν βιάζομαι. Ξέρω πόσο κόπο έχουν όλα αυτά. Να π.χ. στις 7 το πρωϊ δεν κοιμήθηκες? Όσο για το ξεπαράδιασμα έτσι είν' αυτά ...γι αυτό είπα πριν για τις κατσαρόλες ...:D:lol::lol:;)
Εμείς όλες γι αυτό είμαστε εδώ. Για να βοηθάμε. Οι δράσεις αυτές λουλουδίζουν καλύτερα όταν υποστηρίζονται από μια ομάδα.
Μόλις κάνετε συγκεκριμένο πρόγραμμα πείτε μας να βοηθήσουμε.

Προς το παρόν οι στόχοι ειναι να βρούμε αυτα που αναφέρω πιο πάνω και κυρίως ατομα για μεταφορές

Γίνετε να γίνω και 'γω μέλος;;;; Είμαι πολύ φιλόζωη και από τότε που γεννήθηκα μες το σπίτι έχουμε γάτα!

Η μαμά μου και 'γω μπορούμε να φιλοξενίσουμε γατάκια

Πολύ ωραία επικοινώνησε με ένα απο τα δύο τηλέφωνα να σου πούμε πως μπορείτε να βοηθήσετε, ευχαριστούμε

Προς το παρόν οι στόχοι ειναι να βρούμε αυτα που αναφέρω πιο πάνω και κυρίως ατομα για μεταφορές
Εγώ είμαι για μεταφορές. Μόνο να είναι ή πρωΐ ή μεσημέρι ή βράδυ. :)

Ευχαριστούμε Anima εχιουμε όντως αναγκη μονο που πρεπει να το οργανώσουμε γιατι πολλες φορες οι μεταφορες γίνονται σε επείγον κλίμα

Γατομάδα Θεσσαλονίκης

΄Εχουμε ενα επέιγον περιστατικο,
η στελλα πρεπει να φιλοξενήσει τον Αλέξανδρο πρίν φύγει για να ειναι προετοιμασμένος για το ταξίδι και να μπορεσει να παρει κα το φαρμακο του και ετσι μενει αμανάτι ο αλλος γατουλης που φιλοξενεί στο μπανιο της, είναι πολύ χαδιάρης, μπορει να τον φιλοξενήσει κανεις για λιγο?
Εσεις μαριανιουμ?

οποιος θελει ας επικοινωνήσει με την στέλλα στο 6936118679 Ευχαριστούμε

Για πόσο λίγο? Κι ότι έμενα με την εντύπωση ότι θα μου τον έφερνε για λίγες μέρες. Ίσως πράγματι να θέλει κάποιος άλλος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back