Ίδρυση Γατοομάδας Θεσσαλονίκης

Εγω και η μαρινα να δεις που τον φιλοξενουσε τοσο καιρο. Θα της πω. Παντως την πρωτη τσαπερδονια του την εκανε, οταν του ανοιξε ολο το σπιτι αφου τη πρωτη μερα ηταν μεσα στα χαδια τη δευτερη τραβηξε μια τρομαρα γιατι κρυφτηκε καπου κα ηταν σαν να ειχε φυγει. Την καθυσηχασα. Τις πρωτες φορες κι εγω τρομαζα μετα καταλαβα ολα το κανουν αυτο μεσα στη πρωτη βδομαδα, νομιζω εινα για να δουν τι θα κανεις ποσο θα τα ψαξεις, και μετα σιναμενα κουναμενα απο τον υπνο, εμφανιζονται και σου ρχεται να τα πνιξεις τοσο ειχε φοβηθει μην εφυγαν πριν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο λογαριασμος μας στην Εθνική ειναι ****
Για οσους μας το ζητανε. Μολις τελειωσει η διαδικασία να γινουμε ΜΚΟ θα μπορουμε να κοβουμε κι αποδειξεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ευχαριστουμε το αδεσποτο γι αυτο
Οι τροφες δωθηκαν αμεσα στο γιωργο την ευδοκια και στη μαρια που ταιζουν αδεσποτα μπολικα εξω

Τα γατουλάκια μας εγιναν πολλά και δεν χωρουσαν στο σαιτ μας στριμοχνώντουσαν . Ετσι τους φτιαξαμε αλλο δωματιακι ειδικά γι'αυτα ετσι ωστε να εχει το καθε ενα τον χωρο του και νατα βρισκετε και πιο ευκολα
Να το νεο κουκλίστικο σπιτακι τους που θα τα βρισκετε ανα κατηγορία

ωραιο το σαιτ ασημινα αλλα δεν μου ανοιγει τις κατηγοριες..

Δεν μετακομισαν τα γατακια ακομη γι αυτο μαλλον, σε λιγες μερες θα εινι ολα εκει. Τωρα φτιαχνουν βαλιτσακια

Αν κι εμεις μετραμε ανα αυγουστο γιατι αυγουστο ιδυθηκε περιπου ( αρχες ιουλη) η Γατοομαδα θεσσαλονίκης:

1 ο χρονο απο Αυγουστο σε αυγουστο:

Προωθηση 300 γατιων περιπου μαζι με αυτα αλλων ανθρωπων
Υιοθεσίες:145 γατακια πανω κατω αν δε μου ξεφυγε κανενα μαζι με οσα εχω πληροφορια απο αλλους οτι τα εδωσαν σε οσους στειλαμε. Συν 15 αναπηρα ζωακια η δυσκολες περιπτωσεις
Στειρωσεις : γυρω στις 25
Πληροφοριες και κατευθυνση σε γιατρους για σειρωση, εκπαιδευση μεσω τηλεφωνου, κατευθυνση σε δικηγορους : ολη τη χρονια οποτε πολλα ζωα σειρωθηκαν σε φτηνους γιατρους απο τους ιδιους τους ενδιαφερομενους που απλα ψαχναν φτηνο γιατρο

2 Απο τον Αυγουστο ως τώρα
Προώθηση : Εχω χασει το λογαριασμο ειναι περισσοτερα απο περυσι τετοια εποχη σαφεστατα
Υιοθεσίες: τουλάχιστον 50 γατακια ισωα κα περισσοτερα δν εχω ακομη σαφη εικονα απο ατα των αλλων. Συν 7 αναπηρα η δυσκολες περιπτωσεις τυφλά κυριως η με προβλημα σε ποδι η μεγαλα.
Στειρώσεις: 15 λογω ελλειπους εξιοπλισμου ακομη αλλα κατευθυνση σε γιατρους περισσοτερη απο οτι περυσι
Πληροφοριες και κατευθυνση σε γιατρους για στειρωση, εκπαιδευση μεσω τηλεφωνου,δυσκολα περιστατικα κατευθυνση σε δικηγορους : ολη τη χρονια οποτε πολλα ζωα στειρωθηκαν σε φτηνους γιατρους απο τους ιδιους τους ενδιαφερομενους που απλα ψαχναν φτηνο γιατρο. αυξηθηκαν οι ζητησεις δικηγόρων και νομικων συμβουλών λόγω psychanimal.

Συμμετοχη - συνδιοργάνωση στα φιλοζωικά σεμινάρια και προωθηση πληροφόρησης καθε μήνα ( το επομενο ειναι 15 ιαν και ειναι για στειρωσεις και διασωση αδεσποτου ζωου)

Συμπερασμα: εχουμε ζητηση συμβουλων καταγγελιες και υιοθεσιες και τα λοιπα ολη την εποχη συνεχως υπαρχει μικρη καμψη σε μερες γιορτης αλλ οχι στανταρ. ο ιουλιος ειναι ο πιο νεκρος μηνας σε υιοθεσιες μεχρι τωρα. Μειωσαμε την εφημερια στο τηλεφωνο και ολοι παιρνουν 2-4μμ το εμαθαν πια και ετσι εχουμε περισσοτερο χρονο για δραση. Ολα τα μαιλ απαντωνται σε μια η δυο μερες το πολύ και ολα τα τηλέφωνήματα (σχεδον) εχουν απαντηθει.
Αυτα

Η Γατοομαδα συνεργαζεται πλέον με ειδική φυσιοθεραπευτρια ζώων με αναπηρία , οποιος θέλει και εχει ζωο αναπηρο μπορουμε να δωσουμε τα στοιχεια της να τον βοηθησει.

Σήμερα στο Ε της Ελευθεροτυπίας βρήκαμε ενα .. αφιέρωμα στη ΓατοΟμάδα

%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70002-jpg.170056

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• σάρωση0002.jpg
    σάρωση0002.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 158
Καλά, η συνοδευτική φωτογραφία είναι καταπληκτική!:clapup::clapup:
Πολύ ωραία η παρουσίαση. Και εις ανώτερα.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδατε το Αλερακι μου τι κουκλακι που ειναι? Και η πριγκίπισσα πουκυ, ο μπουμπουλινος, ο λευτερακης , το τυφλό γατακι,.. ολα οσα βρηκαν σπιτακι ειδοποιησα τους περισσότερους γατογονεις να τα δουν. Ελπίζω να υιοθετηθουν πιο ευκολα μετα απο αυτο.

Εξίσου

Την Παρασκεύη που μας έρχεται στις 19/2/2010 στις 5 το απόγευμα,
στην εκπομπή της Ειρήνης Βασιλοπούλου παρουσιάστρια της δίωρης εβδομαδιαίας μουσικής και ενημερωτικής ραδιοφωνικής εκπομπής « soundscape» στο www.mindradio. gr. θα είναι καλεσμένη η πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου Αγάπη από την Πυλαία Θεσσαλονίκης για να μιλήσουμε για το θέμα των μικρών μας φίλων και τα τόσο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια και οι συνεργάτες της στο έργο της.

Μου ζήτησαν να συμβάλλω στη συζήτηση βάσει των δικών μας εμπειριών και προσπαθειών :)

θα κάνουμε οτι καλύτερο γινεται

Απο την παραγωγή.. στην κατανάλωση

πριν λιγη ωρα μας ειπαν για μικρο γατακι που φοβισμενο κρυβονταν σε κεντρικο δρομο κατω απο τα αυτοκινητα και προσπαθουσαν μια ωρα νατο πιασουν. Τελικα με οδηγιες το επιασαν πριν φτασει εθελοντρια εκει και η φιλοζωη κυρια που θα φιλοξενουσε τον περικλη ενω ηθελε γατακι μωρακι θα παρει και θα υιοθετησει αυτο, τωρα το περιμενε και της το πανε... πολύ χαιρομαι με τετοια γρηγορα υιοθετηματα σε καλα σπιτια με στειρωμενα ζωα και γρηγορες λυσεις

Στο νεο σπιτακι του το μυριζουν και το μπανιαρουν να ενα τυχερο γατουλακι ( ποιος ξερει ποσα ακομα ειναι εξω και τριγυρνανε...)

Συνημμένα

• svthria1.jpg
    svthria1.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • svtiria2.jpg
    svtiria2.jpg
    70,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Sotiria3.jpg
    Sotiria3.jpg
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • sotiria4.jpg
    sotiria4.jpg
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 43
Σημερα τα παιξαμε δεν εχουμε σαματησει να παιρνουμε γατια απο τον ιανουαριο οτι αδειαζει γεμιζει κλεινουμεγια λιγο να αασανουμε ν δωσουμε και περισσοτερα για να μπορουμε να συνεχισουμε. Μονο δινουμε κι προωθουμε οσα φιλοξενουνται απο αλους για ενα διαστημα, ετσι σημερα υιοθετηθηκεν 3 το πρωι κατευθειαν

Ειδατε το Αλερακι μου τι κουκλακι που ειναι? Και η πριγκίπισσα πουκυ, ο μπουμπουλινος, ο λευτερακης , το τυφλό γατακι,.. ολα οσα βρηκαν σπιτακι ειδοποιησα τους περισσότερους γατογονεις να τα δουν. Ελπίζω να υιοθετηθουν πιο ευκολα μετα απο αυτο.

Που είναι η φωτογραφία του Αλέρα?????

Αναφερομουν στο αρθρο αλλα εχω και νεες σαν γατος πια και ενα βιντεακι που παιζει τρεχοντας με το σουπερ ασημι αν καταφερω να το ανεβασω στο καναλι μας

Πλεον το Γατομαιλ μας ειναι thessalonikicatgroup@gmail.com και στο παιο να στελετε εκει θα καταληγει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back