konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
29-07-11
14:09
Κατά την ελληνική μυθολογία, η Ίρις ήταν δευτερεύουσα θεότητα του Ολύμπου. Η δικιά μας Ίρις όμως έρχεται πρώτη, αφού μας μαγεύει με την ομορφιά και την συμπεριφορά της.
Βρέθηκε παρατημένη και τώρα φιλοξενείται προσωρινά σε κλουβάκι κτηνιατρείου. Είναι μια γατούλα μόλις 3 μηνών που μας τρελαίνει με τα παιχνίδια και τα χάδια της. Είναι απορασιτωμένη και σύντομα θα κάνει το πρώτο της εμβόλιο.
θα δοθεί μόνο για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθεί όταν γίνει 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6948890706 ή στο mail floisvoscats@gmail.com
Βρέθηκε παρατημένη και τώρα φιλοξενείται προσωρινά σε κλουβάκι κτηνιατρείου. Είναι μια γατούλα μόλις 3 μηνών που μας τρελαίνει με τα παιχνίδια και τα χάδια της. Είναι απορασιτωμένη και σύντομα θα κάνει το πρώτο της εμβόλιο.
θα δοθεί μόνο για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθεί όταν γίνει 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6948890706 ή στο mail floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
23-08-11
09:39

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
16-09-11
14:04
konstans
Περιβόητο μέλος
30-09-11
09:19
Κάποιος για εμάς;

sisherity
Νεοφερμένο μέλος
Η sisherity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
30-09-11
10:09
αχ τι ομορφα που είναι τα μικρα μου!!!! μακαρι να μπορουσα να παρω τουλαχιστον το ένα!! δυστυχως ομως εχω ηδη 2 γατες και μενω σε διαμερισμα ασε που η μεγαλη μου δε θελει να βλεπει το μικρο και καθε μερα εχουμε ματς... παντως θα το προωθησω κι εγω μηπως γινει τιποτα, κριμα ειναι να ταλαιπωρουνται τα γλυκουλια μου...
konstans
Περιβόητο μέλος
03-10-11
11:30
konstans
Περιβόητο μέλος
26-10-11
09:18
Υιοθετήθηκε κι αυτή!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum