Ίχνη αίματος στην άμμο...

ΕλευθερίαΣ.

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελευθερια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Έχω ένα μικρό γατάκι, θηλυκό, και σήμερα παρατήρησα στην άμμο του ότι τα κακάκια του είχαν ίχνη από αίμα, και λέω ίχνη γιατί δεν ήταν πολύ.

Θα πρέπει να ανησυχήσω?? 'Η να περιμένω πριν πάρω τηλέφωνο τον γιατρό?

Δε δείχνει να πονάει κάπου, είναι απόλυτα φυσιολογικό, και ίσα ίσα σήμερα τρελάθηκε να παίζει.

Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία με το γατάκι του ας με συμβουλέψει... είναι και Σάββατο αύριο και δεν θα βρίσκω και γιατρό...χμ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχε διαρροια μηπως τις προηγουμενες μερες;; αν ναι..μπορει να εχει ερεθιστει το εντερακι του.Όμως όταν βλέπουμε αιμα στην αμμο..παντα θα πρεπει να επισκεφτουμε τον κτηνιατρο.Σαββατο ειναι ανοιχτα τα κτηνιατρεια...κυριακη ειναι κλειστα.. Εγω θα το πηγαινα οπωσδηποτε..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μήπως από το σφίξιμο;;
και δεν παίρνεις τηλ τον γιατρό να του κανεις μια ερώτηση;;δεν χάνεις τίποτα...
αφού είναι ευδιάθετο δεν θα είναι και τίποτα,απλά ρώτα για να φύγει από το μυαλό σου

Όχι..δεν ειναι και απόλυτο αυτό.Οι γάτες ειναι πολύ ανθεκτικες γενικα στον πονο...δεν δειχνουν απο την αρχη ότι κατι δεν παει καλα....
Ελευθερια,μιλαμε για το ιδιο γατακι που νιαουριζε αυτες τις μερες εντονα;;;...ισως τελικα να ποναει στο εντερακι του..δεν θελω να σε αγχωσω..αλλα ο συνδυασμος αυτων των δυο..ισως δειχνει κατι,οποτε καλο θα ειναι να πατε κτηνιατρο..εγω τουλαχιστον,αυτο θα εκανα..:)

ειχε διαρροια μηπως τις προηγουμενες μερες;; αν ναι..μπορει να εχει ερεθιστει το εντερακι του.Όμως όταν βλέπουμε αιμα στην αμμο..παντα θα πρεπει να επισκεφτουμε τον κτηνιατρο.Σαββατο ειναι ανοιχτα τα κτηνιατρεια...κυριακη ειναι κλειστα.. Εγω θα το πηγαινα οπωσδηποτε..:)
color.png

Μια δυο φορές παρατήρησα διάρροια, όχι παραπάνω, μία μέρα ήταν αυτό. Δε θυμάμαι πότε, αλλά έχει 3-4 μέρες, απλά δυο απ τις φορές που πήγε έκανε. Κατά τα άλλα, και από τότε όχι...
Ποια η σύνδεση με τη διάρροια??

Ο γιατρός που το πήγα την πρώτη φορά είναι ανοιχτός το Σάββατο, αλλά θα ήθελα να αλλάξω και να τον πάω σε έναν που έχω ακούσει καλύτερα λόγια και είναι και πιο κοντά μου, και εκείνος δεν είναι ανοιχτός Σάββατα... άλλωστε σε εκείνον πήγα λόγω ανάγκης, να το ελέγξει όταν το πρωτομάζεψα...δεν του έκανε ολική εξέταση.

και γω.....:)

Κοιτα...πολλες φορες βγαζουν αιμα απο τα κακακια..οταν εχουν διαρροια,αλλα συνηθως να έχουν αρκετες μερες.Όχι με τοσο λιγο..Πάντως κατι το εχει πειραξει,.αφου νιαουριζε..εκανε διαρροια..και εβγαλε και αιμα...:hmm:

Ναι για το ίδιο μιλάμε, άλλωστε δεν έχω και άλλο :) Ναι μωρέ...αλλά το νιαούρισμα έπαψε από όταν του πήρα τα παιχνίδια ... κιχ δε βγάζει, παίζει σαν τρελό μόνο του και έρχεται για χάδια όποτε θέλει.

Να σας πω την αλήθεια και εγώ σκέφτηκα μήπως είναι από σφήξιμο ή κάτι τέτοιο... αυτό που με αγχώνει πιο πολύ είναι ότι με γλύφει που και που.... μην έχει τίποτα και μου το μετέφερε...^^

βρε συ..αν ειναι δυνατον...δεν θα σου μεταφερει τιποτα το γατι...διαβασε αν θελεις τα σχετικα αρθρα.Σημασια εχει να μην έχει κατι το γατακι.Εγω,οπως σοιυ το ξαναεγραψα..αμα εβλεπα αιμα..θα το πηγαινα οπωσδηποτε στο γιατρο.Δικη σου η αποφαση..

Μήπως φταίει η μία τζούρα τυροκαυτερής που έφαγε καταλάθος προχθές??? Μου το επισήμανε ο φίλος μου τώρα για πλάκα...αλλά είπα να το ρωτήσω και αυτό... ήταν λίγο γερή τζούρα...xD Μήπως το πείραξε?

Δεν μπορω να γνωριζω..γιατρος δεν ειμαι.Φανταζομαι ότι δεν του δινετε τετοια πραγματα...ε;;

παιδιά..εγώ και που ...¨κλανει το γατί¨:hehe::hehe:,παίρνω και ρωτάω..
καναδυο φορές δηλ. που είδα συμπεριφορές πέραν της γνωστής,πήρα..
η μία ήταν τα προοιστρικά συμπτώματα της μελί,που ήταν ανόρεχτη ,βαρια κτλ,και ανησύχησα τρελλά -τί πρωτότυπο! ,και η άλλη που δεν άνοιγε τα μάτια της από τσίμπλες...
ελευθερία,κτηνίατρος για να ησυχάσεις απ'τις σκέψεις!:)

Ναι βρε κτηνίατρος! :Ρ Αύριο τηλέφωνο, εννοείται, απλά ήθελα να είμαι λίγο προετοιμασμένη.
Όχι κοπέλα μου, δεν του δίνω τίποτα από ότι τρώω εγώ. Γάλα, νερό και τροφή για γάτες. Απλά προχθές όρμηξε στο πιάτο μου και γέμισε η μουρίτσα της τυροκαυτερή και την έγλειψε όλη.

Ναι βρε κτηνίατρος! :Ρ Αύριο τηλέφωνο, εννοείται, απλά ήθελα να είμαι λίγο προετοιμασμένη.
Όχι κοπέλα μου, δεν του δίνω τίποτα από ότι τρώω εγώ. Γάλα, νερό και τροφή για γάτες. Απλά προχθές όρμηξε στο πιάτο μου και γέμισε η μουρίτσα της τυροκαυτερή και την έγλειψε όλη.

Μην παρεξηγησε καλε..δεν σε κατηγορησα για κατι..απλα,πολλοι μπαινουν,και δεν ξερουν ότι δεν πρεπει να δινουμε τετοια τροφιμα.Εγω,δεν μπορω να ξερω ποιος γνωριζει και ποιος οχι..ετσι δεν ειναι;; οποτε για παν ενδεχομενο ρωταω..:)

ΥΓ..το γαλα που δινεις ειναι το ανθρωπινο ή το ειδικο για γατακια;;γιατι το ανθρωπινο προκαλει διαρροια..

Όχι καμία παρεξήγηση! Ίσα ίσα εκτιμώ πολύ την γνώμη σας, αλλιώς δε θα ήμουν ακόμη εδώ :) Όσο και να θέλουν άλλοι να της δίνουν λίγο απ' το φαϊ εγώ το απαγορεύω.
Οκ, ας μην ανησυχήσω προς το παρόν...θα ρωτήσω αύριο και θα σας ενημερώσω έτσι για feedback...αφού δε δείχνει να πονάει και έχει τρελαθεί στο παιχνίδι...θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι κάτι και έχει απλή εξήγηση.

Μην παρεξηγησε καλε..δεν σε κατηγορησα για κατι..απλα,πολλοι μπαινουν,και δεν ξερουν ότι δεν πρεπει να δινουμε τετοια τροφιμα.Εγω,δεν μπορω να ξερω ποιος γνωριζει και ποιος οχι..ετσι δεν ειναι;; οποτε για παν ενδεχομενο ρωταω..:)

ΥΓ..το γαλα που δινεις ειναι το ανθρωπινο ή το ειδικο για γατακια;;γιατι το ανθρωπινο προκαλει διαρροια..
Οπς...να πάρω ειδικό ε? Αμάν, λες να του δημιούργησα πρόβλημα??

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
κοιτα..συνηθως διαρροια προκαλει...εκτος και αν εχει δυσανεξια στην λακτοζη,νομιζω..αλλα δεν ειμαι και σιγουρη..:hmm:,απλα αν εχει ερεθιστει πολυ το εντερο,μπορει και να ματωσει.Φανταζομαι ότι ειναι αποπαρασιτωμενο..ε;;
επισης η τυροκαυτερη σιγουρα θα το πειραξε..εδω καμια φορα και εμενα με πειραζει..:)

απο εδω και στο εξης παντως..οπωσδηποτε ειδικο γαλα,ομως αν ήδη τρωει κανονικα..το γαλα δεν ειναι απαραιτητο...καθολου θα ελεγα..

Οκ, αύριο κιόλας θα του πάρω ειδικό. Δεν του δίνω συνέχεια, μόνο το βράδυ. Επειδή είναι μικράκι και θεώρησα ότι το χρειάζεται.
Α! Ναι είναι αποπαρασιτωμένο.
Οκ, σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση :) Θα σας ενημερώσω αύριο, μπορεί και κάποιος άλλος να έχει παρόμοιο θέμα άλλωστε...βέβαια το καλύτερο είναι το τηλέφωνο ή και η επίσκεψη στο γιατρό, ό,τι και να λέμε εδώ, κάθε περίπτωση δεν είναι απαραίτητα η ίδια, αλλά θα σας πω :)
Καλό βράδυ.

καλο βραδυ...περαστικα σας..και να μας γραψετε νεα σας..:)

καληνύχτα!
όλα καλά θα πάνε!:)

αν το αγελαδινο γαλα δεν του προκαλει διαρροια και τα κακακια του ειναι σκληρα, δεν υπαρχει προβλημα (ο δικος μου το ανεχεται χωρις προβληματα). Αν ομως του προκαλει διαρροια, τοτε δινε του γαλα για γατακια (εχει η whiskas σε μπουκαλακι) ή δινε του γαλα αγελαδινο χωρις λακτοζη. Μπορει να το πειραξε η τυροκαφτερη. Εγω θα περιμενα να δω αν υπηρχε αιμα στα κακακια του την επομενη μερα, και αν εβλεπα ξανα αιμα θα τον πηγαινα στον κτηνιατρο. Αποπαρασιτωση του εχετε κανει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back