Όλα τα γατιά πλένονται αφού τα χαιδέψεις ;

Cat's Miaow

Νεοφερμένο μέλος

Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα.
ή είναι μόνο το δικό μου το γατί ή μήπως είναι επειδή είμαι βρωμιάρης ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ολα τα γατιά πλένονται αφού τα χαιδέψεις ;

Πολλά το κάνουν,επειδή θέλουν να "καθαρίσουν" τη μυρωδιά μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το κανει και ο δικος μου :pfff: Πολλες φορες αποφευγω να τον χαιδευω γιατι μετα αρχιζει να γλειφεται χωρις σταματημο :P

Και ο δικός μου μια απο τα ίδια...ειδικά όταν τρίβεται στα πόδια μου και ενώ έχω βγάλει τα σταράκια που φορούσα όλη μέρα...εξαφανιζόλ το γατί! :whistle::P

Λοιπόν παιδιά έχουν έναν γάτο οι γείτονές μας , και μας έχουν καλέσει για φαγητό. Ξαφνικά μας λέει ο άντρας από το ζευγάρι « κοιτάξτε τι θα κάνει» και τον χαιδεύει έτσι όπως πέρναγε ο γάτος και επιτόπου σταματάει ο γάτος τον καρφώνει με το βλέμμα του και ξεκινά το γλύψιμο στο σημείο που τον ακούμπησε....Φαντάσου, να μην τολμάς να ακουμπήσεις την γάτα σου ...χαχαχα

Χαχαχα! Βλέπε και μην αγγίζεις ένα πράγμα! :D

Λοιπόν παιδιά έχουν έναν γάτο οι γείτονές μας , και μας έχουν καλέσει για φαγητό. Ξαφνικά μας λέει ο άντρας από το ζευγάρι « κοιτάξτε τι θα κάνει» και τον χαιδεύει έτσι όπως πέρναγε ο γάτος και επιτόπου σταματάει ο γάτος τον καρφώνει με το βλέμμα του και ξεκινά το γλύψιμο στο σημείο που τον ακούμπησε....Φαντάσου, να μην τολμάς να ακουμπήσεις την γάτα σου ...χαχαχα

χαχαχα αυτο ακριβως κανει και ο δικος μου! Τωρα κοιμαται και τον χαιδεψα και αμεσως αρχισε να γλειφεται!:P

Παναγίτσα μου πια....τι είναι και αυτό?χαχαχα

Και εμας τα ιδια κανει η υποχονδρια!!!!!!!!!!!!

ναι ρε παιδιά;;;:hmm:Όταν τα χαΪδεύετε, ξεκινάνε ατάκα κ επί τόπου το αυτοκαθάρισμα;;;:hmm:Kαι καλά για να εξαλείψουν τη μυρωδιά σας;;;;:hmm:E....τα δικά μου τότε, ή πρέπει να είναι ελεεινα τεμπελόγατα,μπιχλόγατα,......ή πρέπει να μυρίζω υπέροχα!:)

Εμένα, όχι μόνο δεν γλύφονται όταν τα χαϊδεύουμε, παρά, πάνε και οι δύο πολλές φορές και τρίβονται στα παπούτσια που μόλις έχω βγάλει, ειδικά στα δικά μου, αλλά, και των παιδιών:)Καμία σιχαμάρα.......το τί θα τους σούρνανε τα παιδιά έτσι και κάνανε αυτές τις υποχονδρίες, δε λέγεται:rant::rant:

και σεις στην κατηγορία μπιχλόγατα!!!:D:D:D

Και εμείς!!!...........:hehe::hehe::hehe:..ακριβως τα ίδια με την Ελένη..όχι μόνο δεν γλύφονται,αλλά ειδικά ο μπουκάκος,μην δει παπούτσι,τρελλαίνεται...χώνει κεφάλα μέσα..και ηδονίζεται ενα πράγμα..:crazy::crazy::crazy:

ναι ρε παιδιά;;;:hmm:Όταν τα χαΪδεύετε, ξεκινάνε ατάκα κ επί τόπου το αυτοκαθάρισμα;;;:hmm:Kαι καλά για να εξαλείψουν τη μυρωδιά σας;;;;:hmm:E....τα δικά μου τότε, ή πρέπει να είναι ελεεινα τεμπελόγατα,μπιχλόγατα,......ή πρέπει να μυρίζω υπέροχα

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μαλλον το δευτερο...μμμμμμμ μυριζει μανουλα θα λενε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back