Όλοι με αποθαρρύνουν... :(

Άννα μου φαίνεται η κακογλωσσιά εχει πιο μεγάλη επιρροή από την αγάπη...το γατούλι μου ενω ήταν υγιέστατο με την θερμοφόρα του το γαλατάκι του τη ζεστούλα του εξέπνευσε σήμερα τα ξημερώματα στα χέρια μου!ο γιατρός είπε χαμηλά επίπεδα γλυκόζης!όμως δεν το βάζω κάτω παρά τον πόνο που νιώθω!σε 20 μέρες μετακομίζω θεσσαλονίκηθα υιοθετήσω ένα άλλο γατάκι...μπορεί να μην τα κατάφερα την πρώτη φορά αλλά την δεύτερη θα τα καταφέρω...σας ευχαριστώ ολους!!!!!!!!!:(

Λυπάμαι πολύ:(
Καλό ταξίδι στο μπομπιράκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυπαμαι πολυ για το μωρο, τουλαχιστον πηρε αγαπη πριν να φυγει. καλο ταξιδι ψυχουλα:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό ταξίδι και απο μένα....:(
Σίγουρα θα προσφέρεις άπλετη αγάπη στο επόμενο τυχερό γατάκι.:redface:

Θα συμφωνήσω με τις παραπάνω απόψεις και απλά να προσθέσω ότι τα εμβόλια η γάτα τα κάνει ΟΧΙ για να μην μας κολλήσει εμάς τίποτα, αλλά για να μην κολλήσει κάτι απο άλλες γάτες.

λυπαμαι πολυ:(καλο ταξιδι γατακι!!!:hmm:

Ένα φιλικό μου ζευγάρι απαγορεύει στα παιδιά του να πλησιάσει γάτες και γενικά ζώα και έχει δημιουργήσει στα παιδιά φοβίες, ενώ τα πήγανε πρόσφατα στο τσίρκο να δούνε τα ζώα. Εκεί βλέπεις τα ζώα είναι φυλακισμένα.. τι πειράζει αν είναι δυστυχισμένα; Τέτοιου είδους άτομα επικροτούν τη φυλάκιση των ζώων ή τη χρήση τους για τη διασκέδαση των παιδιών τους αφού τα βλέπουν σαν κατώτερα όντα.. φυσικά δεν έχουν αγαπήσει ποτέ ζώο. Αν ρωτήσεις ένα τέτοιο άτομο για το αν εσύ είναι καλά να θυσιάσεις ότιδήποτε για ένα ζωάκι θα γελάσει και θα σου αραδιάσει του κόσμου τις αηδίες.
Μόνο οι αληθινά ανώτεροι άνθρωποι ξέρουν να αγαπούν τα ζώα. Είναι εκείνοι που δεν θα κάνουν ποτέ κατάχρηση εξουσίας. Να είσαι περήφανη λοιπόν που αγαπάς αυτό το ζωάκι και να το προστατεύσεις από αυτό τον κόσμο και να του δώσεις απέραντη αγάπη. Αν με ρωτάς δεν αξίζει καν να απαντήσεις σε σχόλια τέτοιου είδους.

Μόλις διάβασα τα υπόλοιπα μηνύματα. Λυπάμαι για το γατάκι. Είμαι όμως σίγουρη ότι έφυγε γεμάτο από αγάπη.

Ένα φιλικό μου ζευγάρι απαγορεύει στα παιδιά του να πλησιάσει γάτες και γενικά ζώα και έχει δημιουργήσει στα παιδιά φοβίες, ενώ τα πήγανε πρόσφατα στο τσίρκο να δούνε τα ζώα. Εκεί βλέπεις τα ζώα είναι φυλακισμένα.. τι πειράζει αν είναι δυστυχισμένα; Τέτοιου είδους άτομα επικροτούν τη φυλάκιση των ζώων ή τη χρήση τους για τη διασκέδαση των παιδιών τους αφού τα βλέπουν σαν κατώτερα όντα.. φυσικά δεν έχουν αγαπήσει ποτέ ζώο. Αν ρωτήσεις ένα τέτοιο άτομο για το αν εσύ είναι καλά να θυσιάσεις ότιδήποτε για ένα ζωάκι θα γελάσει και θα σου αραδιάσει του κόσμου τις αηδίες.
Μόνο οι αληθινά ανώτεροι άνθρωποι ξέρουν να αγαπούν τα ζώα. Είναι εκείνοι που δεν θα κάνουν ποτέ κατάχρηση εξουσίας. Να είσαι περήφανη λοιπόν που αγαπάς αυτό το ζωάκι και να το προστατεύσεις από αυτό τον κόσμο και να του δώσεις απέραντη αγάπη. Αν με ρωτάς δεν αξίζει καν να απαντήσεις σε σχόλια τέτοιου είδους.

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Άννα μου φαίνεται η κακογλωσσιά εχει πιο μεγάλη επιρροή από την αγάπη...το γατούλι μου ενω ήταν υγιέστατο με την θερμοφόρα του το γαλατάκι του τη ζεστούλα του εξέπνευσε σήμερα τα ξημερώματα στα χέρια μου!ο γιατρός είπε χαμηλά επίπεδα γλυκόζης!όμως δεν το βάζω κάτω παρά τον πόνο που νιώθω!σε 20 μέρες μετακομίζω θεσσαλονίκηθα υιοθετήσω ένα άλλο γατάκι...μπορεί να μην τα κατάφερα την πρώτη φορά αλλά την δεύτερη θα τα καταφέρω...σας ευχαριστώ ολους!!!!!!!!!:(
Καλή μου μπράβο σου. Νομίζω ότι αντιμετωπίζεις πολύ σωστά το θέμα ήδη. Δεν χρειάζεσαι όπλα εναντίον των ανόητων και απαίδευτων, είσαι αρκετά δυνατή από μόνη σου. Για το μικρούλι σου, είμαι σίγουρη ότι έκανες παραπάνω από ό,τι ήταν δυνατόν. δυστυχώς τα πολύ μικρά γατάκια έχουν λίγες ελπίδες να τα καταφέρουν. Εμείς προσπαθήσαμε να σώσουμε 3 νεογέννητα που βρήκαμε στο δρόμο, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά, παρ' όλα τα ξενύχτια και τις φροντίδες.
Όσο για το πολυσυζητημένο τοξόπλασμα...έχω διαβάσει πάρα πολύ, γιατί μαζέψαμε μια γατούλα πριν 3 μήνες και ήδη κάνουμε προσπάθειες για να κάνουμε μωρό. Επειδή πέρυσι είχα 2 αποβολές από άλλες άσχετες αιτίες, φοβόμουν πολύ να πάρω γατούλα, γιατί κι εγώ δεν ήμουν σωστά ενημερωμένη. Μετά όμως από πολύ μελέτη του θέματος μπορώ να σου πω τα εξής :
α)τοξόπλασμα κολλάς από όχι καλά ψημένο κρέας, όχι καλά πλυμένα λαχανικά και η τρίτη πιθανότητα μπορεί να είναι μια μολυσμένη γατούλα.
β)για να κολλήσεις από τη γάτα σου, θα πρέπει να καθαρίζεις την άμμο με τα χέρια σου, και μετά να τρως χωρίς να πλυθείς
γ)υπάρχει μια απλή εξέταση (κοπράνων) για τη γατούλα, για να διαπιστωθεί αν έχει τοξόπλασμα και αν βγει θετικό, υπάρχει και θεραπεία
δ)για να κολλήσει η γατούλα τοξόπλασμα θα πρέπει να φάει ποντικό ή να τρώει κι αυτή ωμό κρέας
Αφού θα πας Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε με τη Γατοομάδα Θεσσαλονίκης(6979780445), οι οποίοι φαίνεται ότι κάνουν πραγματικά καλή δουλειά με τα ορφανά γατάκια, για να σου βρουν το γατάκι που θα θέλει να......σε υιοθετήσει!!!

Κριμα για το γατουλακι :bye: εκανες οτι μπορουσες. :/: Χαιρομαι ωστοσο που εισαι διατεθειμενη να δωσεις σπιτακι σε μια αλλη γατουλα που το εχει αναγκη, και πιστεψε με, δεν προκειται να το μετανιωσεις.:inlove:

Πραγματικά λυπάμαι για το γατάκι σου. Τουλάχιστον όμως το φρόντισες όσο καλύτερα μπορούσες.
Πάντως μην αφήνεις κανέναν να σε επηρεάζει με πράγματα που δεν στέκουν! Εγώ πλέον δεν μπαίνω στον κόπο να τους εξηγήσω τι πραγματικά ισχύει και τι όχι. Γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να αλλάξουν άποψη και εγώ τζάμπα θα χαλάσω το σάλιο μου!
Για μένα ο Spikeάνθρωπός μου είναι το αστεράκι μου! Παρόλο που δεν είναι ο χουρχουρης γάτος, παρόλο που δεν θέλει και πολύ χάδι, όταν τον βλέπω και έρχεται και τρίβεται στα πόδια μου ηρεμώ και χαμογελάω ότι και να έχω!
Πάντως χαίρομαι που παρά την απώλειά σου είσαι διατεθειμένη και έτοιμη να βοηθήσεις και άλλες ψυχούλες!!

σας ευχαριστώ πολύ όλους !!!ειναι εκπλητικό ότι όση συμπαράσταση δεν βρήκα από τους οικείους την βρήκα από ένα φόρουμ!Θα επικοινωνήσω όταν υιοθετήσω την επόμενη γατούλα και θα έχω νέο υλικό...χαιρετισμούς σε όλους!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back