Όλο αυτό σκέφτομαι...

kakashi-sensei

Δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
Εδω και καιρο σκεφτομστε να υιοθετησουμε ενα σκυλακι ρατσας
ειμαστε αναμεσα στ shih-tzu lasa apso k westy εσεις ποια ρατσα προτιματε?
μπορειτε να γραψετε το συνδεσμο για το ΚΟΕ γτ δεν τ βρισκω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο σύνδεσμος
https://www.koe.gr/
Τώρα εγώ προσωπικά προτιμώ τα αδεσποτάκια, και αυτά που έχουν ανάγκη για ένα σπιτάκι.
Έχουν πιο γερό οργανισμό, δεν έχουν τα διάφορα "ελαττώματα" των διασταυρώσεων τις ίδιας ράτσας.. ( όπως και με τα γατάκια) .
Ένα τέτοιο έχω τώρα, πεταμένο το βρήκα νεογέννητο, το μεγάλωσα, και δεν το αλλάζω που να μου χαρίσουν το ακριβότερο σκυλί στον κόσμο.! :redface::D

Για τις ράτσες που ρωτάς δεν μπορώ να σου πώ, μπορείς όμως έυκολα να βρείς κάποια βασικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους, και τις απαιτήσεις τους στο νετ, και να δείς ποίο ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωή σου..;)
Είναι μικρόσωμα μόνο αυτό ξέρω, και απο ότι ξέρω τα μικρόσωμα μπορεί να είναι "βολικά" αλλά συνήθως είναι πολύ φασαριόζικα, ανήσυχα, και πολλές φορές υστερικά σκυλιά λόγο του μειονεκτήματος του μεγέθους. (φυσικά θέλουν κι αυτά εκπαίδευση και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις ως προς τα χαρακτηριστικά και να είναι και ένα μικρόσωμο σκυλάκι τέλειο:).)

Αυτό που θέλω μόνο να σου πώ, είναι ότι όποιο σκύλο και να πάρεις, πρέπει να το σκεφτείς καλά και ώριμα. Δεν είναι γάτες, είναι σαν μικρά παιδιά, οι ανάγκες τους είναι πολύ διαφορετικές, το δέσιμο άλλο, είναι τελείως διαφορετικά ζώα και θέλουν και απαιτούν πολύ απο τον χρόνο μας!!! (εκτός των άλλων...:redface:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.jewelstones.gr/Jewelstones2.html δες ,για τα σκυλάκια που ψάχνεις. Επικοινώνησε και με mail , και με τηλέφωνο με την Νατάσσα.

Exω ενα σκυλακι ημαιμο!την Σκαρλετ το ειχαν πεταξει στα σκουπιδια:(
τ συγκεκριμενες ρατσες τις θελει η κοπελα μου :)
και εκεινη ταιζει τα αδεσποτα και τ αγαπει αλλα εχει κολλησει με αυτες τ συγκεκριμενες ρατσες(αδυναμιες ειναι αυτες τι να κανουμε)
και η μητερα της της αγορασε σμρ απο εκτροφειο
να δουμε που θα χωρεσουμε ολοι!!!
οτι δεν ειναι σαν τις γατες τ ξερω καλα!!!
1 σκυλος =30 γατεσ!!
χειροτερα απο μικρο παιδι
της πηρε shih tzu 6 μηνων ησυχο χρυσαφι με ασπρο υπεροχο!!η εκτροφεας της ειπε οτι δεν εχει ακουσει την φωνη του
και ειναι και πολυ υπακουο

απο εκει που μου εστειλες λινκ τ πηρε!!!!:)

αχ μπραβο γιωργοοο πηρατε καινουργιο σκυλακι να το χαιρεστε!!!! αχ τιιι καλη μαμα :)

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεε
απο Δευτερα θα το εχουμε
την ειχε πρηξει δεν μπορουσε να κανει τπτ αλλο η γυναικα χΑΧΑΧ

αχ μωρε μπραβο!!! πως θα σας ερθει!?

Eμεις θα το παρουμε αριο απο το Περιστερι
κσι η δεν κρατιεται!!!ολο για αυτο μιλαει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back