Όμορφες φωτογραφίες με ζωάκια

μια απο τις αγαπημενες μου "γατες" που ακομα δεν ειχα την τυχη να συναντησω στην φυση:

2097189565_460dc13ee1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

TΙ φατσα!
Εμενα ομως η λατρεια μου ειναι αλλη...

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

αυτο και αν ειναι συντονισμος!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα μεγαλα πνευματα!
Λοιπον Ηρω,πηγαινε μια βολτα στο δασος σας και φερε μου ενα τετοιο,και σου δινω οποιο νορβηγακι θες.

υποθετω οτι θα λατρευεις και το bobcat! Μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους, η διαφορα ειναι στο οτι το bobcat αν και μικροτερο σε μεγεθος, σκοτωνει μεχρι και moose ενω το canadian lynx αρκειται στο snowshoe hare :lol:

bobcat-attacks-deer-bp-3.jpg

cold-stare-bobcat-pictures.jpg

Τα μεγαλα πνευματα!
Λοιπον Ηρω,πηγαινε μια βολτα στο δασος σας και φερε μου ενα τετοιο,και σου δινω οποιο νορβηγακι θες.

:lol: :lol: :lol:

ωρα να ξεκινησω το ψαξιμο :lol:

σε απομιμηση bobcat αρκεισαι;;; H american bobtail μοιαζει αρκετα με τον αγριο συγγενη του :P

kurilian-bobtail-header.jpg

232american%20bobtail%20kitten.ashx

Oχι δε μας κανει η απομιμιση,εχω και μια γνωστη εκτροφεα που εχει bobtail και νορβηγακια και με ρωτησε αν θελουμε να της δωσουμε ενα μπεμπε μας και ναμας δωσει ενα bobtail.:P

Oχι δε μας κανει η απομιμιση,εχω και μια γνωστη εκτροφεα που εχει bobtail και νορβηγακια και με ρωτησε αν θελουμε να της δωσουμε ενα μπεμπε μας και ναμας δωσει ενα bobtail.:P

εννπειται πως χωρις 2η σκεψη ειπες ΝΑΙ!!! Αν οχι, τοτε: :ropalo::ropalo::wall::wall::wall::beating::beating::beating::beating::xtipao::xtipao::xtipao::xtipao:

Oχι ειπα φυσικα.Αν το θες εσυ πες μου,εχει και ημιμακρυτριχα.:P

Oχι ειπα φυσικα.Αν το θες εσυ πες μου,εχει και ημιμακρυτριχα.:P

ιιιιιιιι κακουργα εκτροφεα!!!!!!!!!! Θα ζαχαρωναμε με φωτος του μικρου!!!

Δυστυχως δεν ειμαι σε φαση για 2ο γατι. Υπαρχει πιθανοτητα να βρεθω κοντα στον βορειο πολο για ενα εξαμηνο και δεν ειμαι σε θεση να ταξιδευω με 2 γατια :cold:

Ναι οντως δε λεει,αμα επιστρεψειςκαι ξεπαγωσεις τα ξαναλεμε.:P

Υπαρχει πιθανοτητα να βρεθω κοντα στον βορειο πολο για ενα εξαμηνο και δεν ειμαι σε θεση να ταξιδευω με 2 γατια :cold:

ΩΧΧΧΧΧΧΧ!!! Ο Ναρούτο στο Βόρειο Πολο!!!!!:clapup:

[off-topic]θα ξερω τον μαρτιο αν τελικα θα με στειλουν στο yukon, ελπιζω να μην παω εκει γιατι δεν εχει σχεδον τιποτα... τουλαχιστον θα ειναι καλοκαιρι και δεν θα εχει παγωνια :lol: Θα ωφελουσε ομως λιγο κρυο στον ναρουτο... ισως τελικα να φουντωνε λιγακι :P[/off-topic]

εκτος απο εικονες με ζωακια και αγριες "γατες" πιστευω πως ειναι καλη ιδεα να φτιαξουμε και αρθρα... ισως γραψω ενα αργοτερα για το cougar :D

ιιιιιιιι κακουργα εκτροφεα!!!!!!!!!! Θα ζαχαρωναμε με φωτος του μικρου!!!

Δυστυχως δεν ειμαι σε φαση για 2ο γατι. Υπαρχει πιθανοτητα να βρεθω κοντα στον βορειο πολο για ενα εξαμηνο και δεν ειμαι σε θεση να ταξιδευω με 2 γατια :cold:

πλακα με κανεις :blink:
ερχομαι μαζι σου. τελειωσε. δεν θελω κουβεντα. ονειρο ζωης να βρεθω στην ανταρκτικη ή στον βορειο πολο (εστω κοντα).

τελικα μονο εγω δεν θελω;;; :lol: Απο την αλλη ομως ισως μου δωθει η ευκαιρια να δω αγρια αιλουροειδη απο κοντα (το προγραμμα αφορα wildlife conservation) :hmm:

worlds-ugliest-cat.jpg

ελα μωρε κριμα ειναι... θεωρειται η ασχημοτερη γατα του κοσμου. Παρολα αυτα ομως πιστευω οτι εχει την δικη του ξεχωριστη ομορφια... δες τι ομορφο βλεμμα εχει!

Συγνωμ που το λεω αυτο αλλα με ανατριχιαζει!!!!Βεβαια θα μου πεις κι αυτο ζωακι του Θεου ειναι...Αλλα εγω δεν μπορω να το ΒΛΕΠΩ!!!!!Αν εξειρεσεις το βλεμα οπως ειπε και η Sakura-chan, ολα τα αλλα ειναι.......

ελα μωρε κριμα ειναι... θεωρειται η ασχημοτερη γατα του κοσμου. Παρολα αυτα ομως πιστευω οτι εχει την δικη του ξεχωριστη ομορφια... δες τι ομορφο βλεμμα εχει!

:worry::worry: κοιτάζω βρε Ηρώ μου αλλά τρομάζω;);)
είναι αυτό που λέμε "δεν κοιτάζεται στα μάτια":P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back